CaNaBiS Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Witam, zakupiłem dziś sVipa na steam ID na serverze only dd2, ale niestety mam tylko tego zwykłego Vipa dla steam. Płatność była realizowana blikiem za kwotę dwadzieścia kilka złotych. steam ID: 76561198813209050 Dorzucam potwierdzenie płatnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnie. Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Wydaje mi się, że podałeś złego SIDa. Jesteś pewny, że to Twój? Dziwna jakaś forma, za długa. Wpisz w konsole "status", jak będziesz na serwerze i skopiuj tam swój SID. Oznaczę jeszcze kompetentne do VIPów osoby: @ Torcik @ Wisnia1 @ Turek_YoFi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Problem rozwiązany. Po zmianie mapy rconect koniecznie. Nie widzę cię w użytkownikach usługę kopiłeś online, nie zarejestrowany użytkownik. https://sklep.fragarena.pl/ Usługę dodałem prawidłowo po sprawdzeniu logów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi