GrZygmunt Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 ||| Zostales zbanowany ||| Nick: ZwierzoJelen. ||| IP: 5.172.239.163 ||| SteamID: STEAM_1:0:741289820 ||| Przez admina: Anonymuss ||| Powod: odmowa wargoda ||| Czas nadania bana: 16.03.2023 - 23:47:55 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|JAILBREAK | FragArena.pl [KREDYTY][SEZON 3][MISJE][VIP DLA STEAM][SVIP To nie jest mój nick w grze . Nie grałem i nie byłem w tym dniu na serv. Gram pod innym nikem | GrZygmunt | Moje ip zostało zbanowane ,lecz mnie tam nie było Prosze o wyjasnienie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iser Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 podaj swoje ip mi na priv zobacze czy ban sie pokrywa z tym @ GrZygmunt po uzgodnieniu z administracją daję ci ub lecz jak wbijesz na serwer to zrobisz wargoda przy jakimś adminie. @ Admin CS 1.6 JB@ Opiekun Serwera JB@ Właściciel Serwera JB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iser Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi