z a j e b i s t y Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Nick podczas gry: © SOR JEDZIE! JAK COŚ PISZ IP/SteamID: 89.151.40.110 Typ serwera: [Only DD2 #2] 100HP |Steam VIP | LOSOWANIE VIPA | ASYSTY | RANGI Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: CRAZYY BOY Data, godzina otrzymania bana: Aktualnie Wyjaśnienie: A co tu wyjaśnić admin zrobił wargod xD po czym dodałem go do znajomych nie potrafi zaakceptować zaproszenia więc poprosiłem aby mnie dodał to powiedział ze nie może wyszukać mojej nazwy steam to mu podawałem kilkanaście razy na Say ale rezultatu to nie przyniosło...Po czym zbanował mnie sprawa do załatwienia... Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: © SOR JEDZIE! JAK COŚ PISZ ||| IP: 89.151.40.110 ||| SteamID: STEAM_0:1:108249446 ||| Przez admina: CRAZYY BOY ||| Powod: sprawa do zalatwienia ||| Czas nadania bana: 05.04.2023 - 11:56:03 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [Only DD2 #2] 100HP |Steam VIP | LOSOWANIE VIPA | ASYSTY | RANGI CS:GO | FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Crazyx Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 było 11:24 kiedy robiłem wargoda nic nie dostałem od niego żadnego zaproszenia mam dowody czekałem aż do bana . w trakcie wyszedł z serwera żeby odwiezyc steama . ostatnio nie miałem takich problemów jak z nim ... Albo po prostu sprawdzcie demko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z a j e b i s t y Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Crazyx napisał: było 11:24 kiedy robiłem wargoda nic nie dostałem od niego żadnego zaproszenia mam dowody czekałem aż do bana . Na screenie masz 12:05 wysłalem zaproszenie z 2/3 razy mówilem ze jak nie masz abys dodał to mówiłeś ze nie możesz znaleść nazwy to ci ją podałem kilka razy więc w czym problem? Wydaje mi się że jest tutaj brak wiedzy na temat platformy steam oraz gry [Unranked] [VIP] *SPEC* CRAZYY BOY : jaka ty masz nazwe jak tu ? *** ZjaranyZbychu killed Eazy_E with a headshot from ak47 *** [FragArena.pl] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy? Napisz /last owczarus + Eazy_E killed ZjaranyZbychu with scout [FragArena.pl] W tej rundzie gramy tylko na BS: A [Unranked] [VIP] (Spectator) © SOR JEDZIE! JAK COŚ PISZ : pisałem ci tak. ZjaranyZbychu Rzuca HE [Unranked] [VIP] *SPEC* CRAZYY BOY : no ale nic nie ma jak wpisuje nazawe [FragArena.pl] Teraz gramy: Dzem- Wehikul czasu [Unranked] [VIP] *SPEC* CRAZYY BOY : twoja xd [FragArena.pl] Eazy_E zadaje najwiecej obrazen [207] i otrzymuje [100$]. [FragArena.pl] W tej rundzie gramy tylko na BS: A [FragArena.pl] W tej rundzie gramy tylko na BS: A [FragArena.pl] W tej rundzie gramy tylko na BS: A [FragArena.pl] W tej rundzie gramy tylko na BS: A *** owczarus killed ZjaranyZbychu with a headshot from scout *** [Unranked] [VIP] *SPEC* CRAZYY BOY : wyszykac nie mozna OlkeNarkomanke killed owczarus with scout [Unranked] [VIP] (Spectator) © SOR JEDZIE! JAK COŚ PISZ : to nie wiem... sam widzisz jaka nazwe mam . Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez 12x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Crazyx Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 sory bardzo ale wpisywałem tak jak mówiłeś i nie można było znalezć jakbym pierwszy raz kogoś dodawał do znajomych . Robiłem już pare razy wargoda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z a j e b i s t y Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Crazyx napisał: sory bardzo ale wpisywałem tak jak mówiłeś i nie można było znalezć jakbym pierwszy raz kogoś dodawał do znajomych . Robiłem już pare razy wargoda . To dziwne ze inni potrafią wyszukać ale ty nie, czekam na werdykt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Crazyx Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zmień nazwe steama jak dziwne tobie., Dostaniesz pewnie i tak ub bo nie można stwierdzić że czy niebieski czy czerwony wargod . Chyba że demko bedzie sprawdzone inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z a j e b i s t y Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Crazyx napisał: Zmień nazwe steama jak dziwne tobie., Dostaniesz pewnie i tak ub bo nie można stwierdzić że czy niebieski czy czerwony wargod . Chyba że demko bedzie sprawdzone inna sprawa. Każdy potrafi wyszukać - nazwa jak każda inna nic skomplikowanego. Pozdrawiam czekam na werdykt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Crazyx Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Powinien być ban za brak wargoda i jeszcze napisał na chatboxie że był zrobiony 😅 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 5 Kwietnia 2023 UBTeam Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Tak jak wspomniał Panda skany wargoda można sprawdzić. Nie widzę, zebys wykonywał wargoda gdy admin poprosił. Więc raczej werdykt jest prosty. Mówiłeś, że go zrobiłeś a go nie ma. Ban zostaje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 5 Kwietnia 2023 UBTeam Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi