Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Ban Dejm

Dejm

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: Dejm
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:19174282
  • Typ serwera: FFA
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Web
  • Data, godzina otrzymania bana:   07.04.2023 - 01:06:55
  • Wyjaśnienie:  zbanowany zostałem po wyjściu z serwera, nie wiem co mam wyjaśniać
  • Wydruk z konsoli:  
  • [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: Dejm
    ||| IP: 
    ||| SteamID: STEAM_0:1:19174282
    ||| Przez admina: Web
    ||| Powod: Czitowanie
    ||| Czas nadania bana: 07.04.2023 - 01:06:55
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: Zablokowany Na Stronie
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]

1.27 - celuje przez sciane na enemy
1.36 - celuje przez sciane na enemy
1.51-skok celownika
1.56- kolejny skok celownika
2.30 - celuje przez sciane na enemy
2.32-skok celownika
2.48 wychylajac jego celownik podaza za modelem enemy
4.18- czeka na gracza az wychyli
8.02-celownik polecial przez sciane na model enemy
http://886156.node28.pukawka.pl/hltv-2304070052-de_aztec-1680821520-1680822420.zip < demko z którego korzystałem

• Piwko 1

ja z tego linku nie moge pobrac dema

1:27, 1;36 - do czego celuje jak tam nikt nie wyszedl ?

1:51, 1:56, 2:32 - skok celownika ? nie rozumiem argumentu, nie potrafię się odnieść. Co ma się dziać z celownikiem podczas strzału (odkąd gram zawsze skacze)

2:30- wybiegając na bs na początku rundy gdzie mam sie patrzeć jak nie na bramę ?

2:48 - zbiegając z pochylni miałem mieć celownik wbity w ziemie ?

4:18 - jeśli Ty gościa nie słyszysz to ja nie wiem dlaczego dostałeś admina, z pewnością nie do wychwytywania czitów

8:02 - dostaje z dołu przez sciane to gdzie ma leciec celownik

Wydaje mi się, że sam znalazłbym bardziej dwuznaczne akcje. Takie opisy to można sobie podkładać pod każdego gracza.

1:42-1:48 a gdzie mam byś wcelowany ? Koleś ode mnie z teamu sprawdza dół na długiej co w tym dziwnego? 

8 godzin temu, Speaker napisał:

nawet jak ct ucieka spod reklamy

sprawdzam czy nikt nie został, to chyba argument na moją korzyść, chyba że nie wiem o co ci chodzi?

2:39-2:45 odpowiedź brzmi "tak po głowach", ty zawsze strzelasz w pięty ?

3:38-3:45 - 3:41 chyba wyraźnie słychać, że pobiegł dalej. Nawet gdybym grał bez dzwięku to mam obowiązek wszystko sprawdzać? Dlaczego nie skleicie wycinków z mapy jak padałem, bo nie sprawdziłem czy ktoś stoi ?

8:45-8:51 - jest na którymś demku jak trafiam stamtąd gościa na podeście, poszukaj to będzie mi się trudniej tłumaczyć. 

9:53-9:57 - ja tu pakę kładę, nie wiem gdzie tam widzisz celowanie xD idąc dalej tym tropem rozumowania to co niby miało by mi dać to patrzenie ?

8 godzin temu, Speaker napisał:

demko z Aztec'ka które rozpisywał iser (wtedy już wiedział że zwrócił ktoś na niego uwagę)
2:46-2:52 - normalnie to celuje się niżej jakby ktoś miał wychylić a nie celując na tych których nie widzisz
więcej raczej z tego nie wycisnę, wąski który siedzi widoczny na spect (wcale nie daje do myślenia że A może na mnie patrzy) + pisaliśmy na ogólnym czacie że na wh gra

Ciężko nie wiedzieć, że ktoś zwrócił na mnie uwagę skoro admin pisze na ogólnym czacie, że mam WH po czym jakiś koleś co rundę mnie obraża ( to zgodne z waszym regulaminem?). To ty sobie celuj niżej i strzelaj w pięty. Wąski, a kto to jest? I wytłumacz mi jeszcze co to jest i jak działa ten wargod, bo nie mogę się doszukać tego w regulaminie, a 5 czy 15 lat temu jak w to grałem to nie kojarzę takich wynalazków.

Niech się wypowie ktoś kompetentny, bo to jakaś dziecinada jest.  Sam potwierdzasz, że mapę oglądał jakiś admin na bieżąco, a mimo to dalej na siłę brniecie w swoje wymysły. 

I jeszcze mam pytanie do admina banującego za co dostałem bana, bo chyba aztec stał się jasny? Dalej nie wiem co to jest "skok celownika" ? Dostane UB czy będziecie wstawiać kolejne dema, aż przestanę odpisywać ?

UBTeam

Demo 1:
1:27 - "celuje przez sciane na enemy" - ? Jak tam nikt nie wyszedł, normalnie sprawdza wodę jak się powinno robić
1:36 -  nie widze tu nic więcej oprócz skanowania bramy?
1:51 - jaki skok celownika? <Zatrzymując lub cofając demo msy dema skaczą do 30k nawet, polecam uwagę zwrócić. + 3k msow nie jest idealne do rozpisywania aima. Nie widzę tu nic.
1:56 - ? Z tego co widze rozpisujecie tu bardziej legita, wiec nie ma co mówić o takich "przeskokach" na legitach na ściane. Nie spotkałem się z takimi nigdy.
2:30 - biegnąc co runde od ct na bsa A to logiczne, że sprawdza wodę najpierw sprawdzając brame czy nikt nie wychyla
2:32 - nie widze tu przeskoku.
2:48 - tutaj ewentualnie mogę dać +/-. Wygląda to nieco dziwnie, aczkolwiek jedna akcja jak narazie nie skutkuje banem gdyż potrzeba 3 spalone.
4:18 - słyszał 2-3 osoby na wodzie, widział później model chwilowo na moście jak wchodził więc sie wcelował.

08:02 - nic tu nie widzę. Czysto
Demo 2:
1:42 - ja również za każdym razem wychylania longa prefire'm wyskakuje na reklame, znajomość dd2 i kazdy kto pograł choć trochę to robi.
2:42 - 2 normalne głowy, nie widzę tu nic podejrzanego.
3:38 - Niech pierwszy rzuci kamieniem kto rashując mida idąc dolnym zatrzymuje się przy rogu zeeby poczekać 10-15 sekund na terroryste rashującego mida. Czysto
8:45 - Skan w okolice bramy środka, też dość popularny i znany wśród graczy dd2.
9:53;9:57 - ???? Poprostu pake plantował xd
Nie widze tutaj żadnych podejrzanych akcji z wyjątkiem jednej na aztecu. Bardziej próbe spalenia na siłe jak i rozpisywania hltv pod względem "przeskoków" na 3-80k msów podczas zatrzymywania/przewijania.
Steam member since: 14/05/2008 Nie jest to pierwszorzedne konto względem powstania, raczej widzę zmiany nicku i raczej jest dość często używane. Kazdy gracz powinien znać podstawowe skany oraz wychylenia na mapach który przegrał przynajmniej z 3-4 lata w csa.
Demka w 99% są czyste, więc nie widzę tutaj podejrzeń do zbanowania. 
Pozdrawiam cieplutko :hipnoodancer:

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Piwko 3

• Własciciel
Właściciel

@  ...wąski... dostajesz warna za brak aktywności na forum i w tematach siedząc na serwerze, ogarniaj tematy na forum jesteś właścicielem serwera, wiecznie za ciebie nikt nie będzie pracować. @ Admin CS 1.6 FFAproszę o wykonie w najbliższym czasie wagroda dla gracza @  Dejm Gracz dostaje UB.

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Piwko 2

cT0SxdZ — kopia.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności