bart Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) Nick podczas gry: bart IP/SteamID: STEAM_0:1:120481646 Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: `Turek ^_/YoFi^ Data, godzina otrzymania bana: 05.05.2023 - 20:17:59 Wyjaśnienie: 2.5 Wchodzenie na tekstury --> [Kick --> Ban 1 godzina --> 1 dzień] gram na tym serwie co jakis czas i nigdy za to bana nie dostalem ze wskoczylem na skrzynki przy ciemni 2xjump bo svip posiada !!! Gram tez w ta gre dobrych kilkanascie lat i txt to akurat nie jest bo przez txt duzo widac czy mozna (przeplynac) a z tych skrzynek nie ma opcji ale roznie to po czasie wygladalo na sieciach. Bardziej mnie nurtuje pytanie gdzie bylo upomnienie? albo kick za txt ? to bym wyjasnil z adminem a nie po rundzie ban i to na 3h bo akurat gralem bez dzwieku rozmawiajac z zona! 5 min wczesnie svipa wykupilem a tu ban no sory ale nie place za bany Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: bart ||| IP: 91.192.145.95 ||| SteamID: STEAM_0:1:120481646 ||| Przez admina: `Turek ^_/YoFi^ ||| Powod: TXT ||| Czas nadania bana: 05.05.2023 - 20:17:59 ||| Dlugosc bana: 3 godzin ||| Serwer: DD2 [Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny][Rankstats 1 miejsce 300zl]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: 05.05.2023 - 23:17:59 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Edytowane 5 Maja 2023 przez bart 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 5 Maja 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @ Turek_YoFi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Turek_YoFi Opublikowano 5 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Wiec tak Miałem skargę od graczy że ktoś wchodzi na tekstury wiec dodałem dopisek na admin czacie dla wszystkich say@@ Wchodzenie na TxT baN 2/3h Było upomnienie w stosunku mym wiec jak za drugim razem dałem ci bana. Wyjaśnienie: 2.5 Wchodzenie na tekstury --> [Kick --> Ban 1 godzina --> 1 dzień] Dowody: Wyjaśnienie: Są skrzynki dozwolone żeby wchodzić na TxT (np Ct ciemnia +2/Anarchia 3 duże skrzynki + z tą co jest przy picie+ reklama/ bS,A podwójna skrzynka zielona tak samo na bS,B podwójna skrzynka zielona) Sugeruj się grafikami które są a nie swoją głowa Każdy serwer ma inne zasady było już to wpajane tyle razy że nawet nie da się zliczyć wiec jak wchodzisz na serwer to akceptujesz regulamin SVip to tylko dodatek wiec tako samo powinien się trzymać regulaminu oraz zasad które panują na serwerze. Skarga nie potrzebna słuszny ban mogłem dać ci dłuższego ban Za poznaj regulaminem bo to że go nie znasz nie znaczy że ciebie nie obowiązuje. Pozdrawiam miłego weekendu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 5 Maja 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi