Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od bana - B O R S U K

B O R S U K

Rekomendowane odpowiedzi

• Smakosz Blantów

Po pierwsze dostosuj sie do wzoru a po drugie to masz tu rozpiske demka :) 

1:23 : zaczyna sie .na predkosci -1/2, 2 banie widac jak celownik daleko byl od przeciwnikow a  nagle przyciegniety idealnie na banie jakby byl magnes w celownbiku :)

2:09 - juz biegnie z nacelowanym przeciwnikiem i mimo ze w tym smoke nic nie widac ubija go od razu (zaraz po tym znowu pesteczki wchodza ):)

3:09 tu rowniez widac jak mimo smoke ktorego wczesniej specjalnie rzucil bo wie ze nie ma z nim problemu , celownik automatycznie idzie na banie goscia ktorego nawet nie widac + za chwile to samo z gosciem w piachu 

5:29 podobnie... 

nie chce mi sie dalej tego ogladac bo mysle ze to wystarczy :)

Po 3 to masz pare aktywnych banow takze troszke beka z ciebie ze teraz dajesz odwolanie heheeh 

mam tu pare sskow jak to wyglada. Masz zmienne STEAMID i adres ip tez ci sie zmienia tylko koncowka takze wydaje mi sie ze sprawa do zamkniecia idz czituj gdzie indziej :)

P.S demko polecam ogladac w zwolnionym tempie :D

20230711172557_1.jpg

20230711172619_1.jpg

20230711172709_1.jpg

20230711172522_1.jpg

20230711172546_1.jpg

• Super 1
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności