B O R S U K Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 | Zostales zbanowany ||| Nick: B O R S U K ||| IP: 31.0.90.227 ||| Steam ID: STEAM_1:0:1096399472 ||| Przez admina: SoBiEcIn. ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 11.07.2023 - 15:37:58 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 11 Lipca 2023 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Po pierwsze dostosuj sie do wzoru a po drugie to masz tu rozpiske demka 1:23 : zaczyna sie .na predkosci -1/2, 2 banie widac jak celownik daleko byl od przeciwnikow a nagle przyciegniety idealnie na banie jakby byl magnes w celownbiku 2:09 - juz biegnie z nacelowanym przeciwnikiem i mimo ze w tym smoke nic nie widac ubija go od razu (zaraz po tym znowu pesteczki wchodza ) 3:09 tu rowniez widac jak mimo smoke ktorego wczesniej specjalnie rzucil bo wie ze nie ma z nim problemu , celownik automatycznie idzie na banie goscia ktorego nawet nie widac + za chwile to samo z gosciem w piachu 5:29 podobnie... nie chce mi sie dalej tego ogladac bo mysle ze to wystarczy Po 3 to masz pare aktywnych banow takze troszke beka z ciebie ze teraz dajesz odwolanie heheeh mam tu pare sskow jak to wyglada. Masz zmienne STEAMID i adres ip tez ci sie zmienia tylko koncowka takze wydaje mi sie ze sprawa do zamkniecia idz czituj gdzie indziej P.S demko polecam ogladac w zwolnionym tempie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 11 Lipca 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi