.:AiMbOt.ExE:. Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Nick podczas gry: SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU IP/SteamID:STEAM_0:0:594511233 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 20.09.2023 - 18:55:36 Wyjaśnienie: ledwo co wszedłem na serwer a ja nagle dostaje skan wargoda poczym chce go wykonac ale pisze ze mi sie cos z nim stalo i nie mog zrobic skanu a ten nagle nic nie odpisal i dal mi bana Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ||| ||| SteamID: STEAM_0:0:594511233 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Sprawa do wyjaśnienia na forum ||| Czas nadania bana: 20.09.2023 - 18:55:36 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 20 Września 2023 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Ściągnąłem Cię tutaj po to, żebyś przedstawił nam jakikolwiek dowód. A co do wargoda to mogę go wykonać nawet jak jeszcze nie zająłeś teamu. Masz vaca więc chciałem Cię sprawdzić. Edit: wklejając Twój steamid w necie wychodzi całkiem ciekawa historia banowania xD Niech góra decyduje co z Tobą zrobić... 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:AiMbOt.ExE:. Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 ale chlopie sciagasz mnie tu wbijam na serwer jest tyle adminow na serwerze i jakos widza moja gre nie gram tam od paru dni tylko do dobrych miesiecy xD a ty nagle mnie sprawdzasz tak z dupy owszem mam vaca ale to dluga historia i wole ja zostawic dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi