Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

.:AiMbOt.ExE:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 
  • IP/SteamID:STEAM_0:0:594511233
  • Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Bo chce latać 
  • Data, godzina otrzymania bana:   Czas nadania bana: 20.09.2023 - 18:55:36
  • Wyjaśnienie:  ledwo co wszedłem na serwer a ja nagle dostaje skan wargoda poczym chce go wykonac ale pisze ze mi sie cos z nim stalo i nie mog zrobic skanu a ten nagle nic nie odpisal i dal mi bana 
  • Wydruk z konsoli:   [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU |||  ||| SteamID: STEAM_0:0:594511233 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Sprawa do wyjaśnienia na forum ||| Czas nadania bana: 20.09.2023 - 18:55:36 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
  • Lubię to! 2

• Smakosz Szlugów

Ściągnąłem Cię tutaj po to, żebyś przedstawił nam jakikolwiek dowód.

A co do wargoda to mogę go wykonać nawet jak jeszcze nie zająłeś teamu. Masz vaca więc chciałem Cię sprawdzić.

Edit: wklejając Twój steamid  w necie wychodzi całkiem ciekawa historia banowania xD

Niech góra decyduje co z Tobą zrobić...

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zmieszany 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

ale chlopie sciagasz mnie tu wbijam na serwer jest tyle adminow na serwerze i jakos widza moja gre nie gram tam od paru dni tylko do dobrych miesiecy xD a ty nagle mnie sprawdzasz tak z dupy owszem mam vaca ale to dluga historia i wole ja zostawic dla siebie :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności