KinG Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Nick podczas gry: KinG IP/SteamID:31.41.82.238 Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: lady Data, godzina otrzymania bana: 05.12.2023 - 20:38:47 Wyjaśnienie: Kompletnie nie wiem skąd wziął sie ten ban i za co on niby jest, dawno nie grałem wiec dlatego tak późno się odwołuje, nie miałem pojecia ze dostałem bana Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: KinG ||| IP: 31.41.82.238 ||| SteamID: STEAM_1:0:259628432 ||| Przez admina: Lady ||| Powod: ucieczka od wg ||| Czas nadania bana: 05.12.2023 - 20:38:47 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]---------------------------- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 17 Grudnia 2023 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Niestety troche sie spozniles z tym odwołaniem. Admin cie poprosil o zrobienie Wargoda (skanuje twoje pliki cs aby sprawdzic czy nie latasz na czitach). Wywala cie wtedy na spect i nie mozesz wyjsc z serwera podczas robenia Wargoda. Admin powinien cie o tym poinstruowac co masz robic w takim momencie + dostakesz instrukcje w kinsole z automatu. Gdybys odwołal sie wczesniej to moglbym sprawdzic twoje demko i zobaczyc chociaz czy grales czysto ale niestety z 5 grudnia juz demka nie ma do sciagniecia i povy wtedy tez u nas sie jeszcze nie nagrywaly . Takze nic nie poradze , jedyna szansa to wykupienie bana u @ Właściciel Brak UB 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 17 Grudnia 2023 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi