KinG Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Nick podczas gry: KinG IP/SteamID:31.41.82.238 Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: lady Data, godzina otrzymania bana: 05.12.2023 - 20:38:47 Wyjaśnienie: Kompletnie nie wiem skąd wziął sie ten ban i za co on niby jest, dawno nie grałem wiec dlatego tak późno się odwołuje, nie miałem pojecia ze dostałem bana Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: KinG ||| IP: 31.41.82.238 ||| SteamID: STEAM_1:0:259628432 ||| Przez admina: Lady ||| Powod: ucieczka od wg ||| Czas nadania bana: 05.12.2023 - 20:38:47 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]---------------------------- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 17 Grudnia 2023 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Niestety troche sie spozniles z tym odwołaniem. Admin cie poprosil o zrobienie Wargoda (skanuje twoje pliki cs aby sprawdzic czy nie latasz na czitach). Wywala cie wtedy na spect i nie mozesz wyjsc z serwera podczas robenia Wargoda. Admin powinien cie o tym poinstruowac co masz robic w takim momencie + dostakesz instrukcje w kinsole z automatu. Gdybys odwołal sie wczesniej to moglbym sprawdzic twoje demko i zobaczyc chociaz czy grales czysto ale niestety z 5 grudnia juz demka nie ma do sciagniecia i povy wtedy tez u nas sie jeszcze nie nagrywaly . Takze nic nie poradze , jedyna szansa to wykupienie bana u @ Właściciel Brak UB 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 17 Grudnia 2023 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi