RavV3k Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 1. Nick podczas gry: bry? 2. IP/SteamID:STEAM_1:0:1955753789 3. Data i godzina otrzymania bana:15:20 cos koło tego (dzisiaj) 4. Nick admina banujacego: Makss 6. Nazwa mapy: FFA [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl 7. Link do screenshotów:https://megawrzuta.pl/download/b98a9772a87 I ogolnie podszkolcie adminow bo wczoraj mialem wargoda i nic mi nie wyszlo, dzis dostalem z pizdy bana dzieki ogolnie to cos sioe z megawrzuta zjebalo i nie wyswietla ssow , nie wiem ocb 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 2 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 To wrzuc na inny hosting i zedytuj post. Masz na to 24h. P.S wyobraz sobie ze nie chwalimy sie kto komu robil wargoda. Fakt ze mozna sprawdzic w historii Wargodow ale jezeli dal ci ssy to je wrzuc i tyle. Nie wiem po co jakas glupia gadka. " z pizdy" bana bys dostal jezeli dalby ci od razu powod czitowanie a tak wrzucasz ssy jak sa czyste to ub i elo Edit. I jakoś nie widze zebys robił Wargoda 24h minely . BraK UB 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 3 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi