TBNw0w Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 1. TBN_ PPL TCZ*GAMING , wcześniej mati 2. 5.173.154.4 / STEAM_1:0:1633307665 3. 07.01.2024 - 1:25:02 Polskiego Czasu 4. sQubany 5. FFA 6. De_dust2 7. Dostałem bana z SS, bez SS. Przeszukałem wszystkie pliki .bmp dust2 . tga.. etc . Zero screena , prócz moich paru bezsensownych z gry in-game. Proszę o Unbana, w ramach wiarygodności mogę zalogować się na mojego steama, zagramy zweryfikujemy co potrafię i poproszę o nowe SSy . PS. Gram na 15 letnim laptopie w pracy po pracy, na którym mam zainstalowany przekozacki CS-Setti. Wpisując w google fraze Brak SS'ów po Banie wyskajują same artykuły o problemie cs setti z brakiem zapisanych zdjęć. Chyba że dałeś bana bez screenów, bo grając powinno mi zacinać grę przed banem. A ja dostałem po prostu bana z kickiem . Dodatkowo nie dostałem informacji o serii 5 Screenshotów które powinny pojawiać się jeden po drugim na czacie, a następnie w konsoli ~. Amxmodmenu A @outtopic grałem ESEA, Prolige, ESL , PPL w 2009 roku. Były współzałożyciel serwery-wiaderko, pukawka.pl , jeden z teamu BlackListed PL. Pozdrawiam Gorąco Metju 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 7 Stycznia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 @ sQubany proszę o wyjaśnienie sytuacji 24H i rozpisanie demka. 01/07/2024 - 01:25:02: [FB]Ban Player [tBN_ PPL TCZ*GAMING] [*.*.*.*] [STEAM_1:0:1633307665] on Permanentnie for Wstaw ss na FragArena by sQubany Dałeś bana permanentnego z powodem Wstaw ss na FragArena ? u nas wygląda to tak jak ktoś dostaje ss Panie @ TBNw0w proszę czasem patrzeć na konsole na jakim serwie dostałeś bana bo na pewno nie FFA L 01/07/2024 - 01:25:06: ** Rozlaczanie ** Name: "tBN_ PPL TCZ*GAMING" | SteamID: STEAM_1:0:1633307665 | IP: używaj opcji edytuj w temacie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQubany Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Witam, z mojej perspektywy wyglądało to tak że dla mnie zachowywałes się dość dziwnie oglądałem Ciebie od dłuższego czasu w pewnych momentach to twój celownik dziwnie skakał byłeś na podeście na B za skrzynką wbiegło tam z 2 CT i dziwnie ci celownik przeskoczył. Pozatym twoje ruchy były dziwne Edit: Link do demka https://megawrzuta.pl/download/59f73862bcca29fb9d33a1b9d5095811.html @ SoBiEcIn. @ byKomi 3:57 idziesz z górnego na dolny 1 z CT stał na skrzynce w dolnym od razu go zobaczyłeś i strzeliłeś mu w głowe 5:45 wchodzisz długa do Anarchi po czym zabijasz chłopa strzelając odraz mu w głowe 7:03 Idziesz do anrachii strzelasz w chłopa i dziwnie ci uciekł celownik na dół( tak wiem że tez Pan z TT kucał) 14:59 Idziesz od repsa TT idziesz na B po rozpoczęciu rundy i celownik Ci znów uciekł Edytowane 7 Stycznia 2024 przez sQubany Torcik, 7 Stycznia 2024 (edytowane) Daj link demko i czasówki @ UB Team CS 1.6zweryfikuje i nie dawać bana po jednej akcji minimum ma być ich 4 po jednej to nic nie zdziałamy Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Torcik 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TBNw0w Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Rozumiem, proszę o analizę demka i szybkie ub ,a tym czasem wbijam do was na steamie nick = OZKAN. Dziwne ruchy myszka? Jakbyś zobaczył co ja myszką wyprawiam za cuda na HNS albo EasyBlockach 😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 7 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Po pierwsze, weź edytuj post i wrzuc odpowiednie demko a nie z innej serwerowni.. Po drugie w czasie 3:57 to GRACZ nie zyl. Biore pod uwage ze moze chodzilo ci ze zaczyna sie wtedy runda. A wiec to jest czas 4:23- nic tam nadzwyczajnego . Nawet nikogo nie zabil bo ty mu wybiegles z dolnego i go zabiles - 5:45 - on nie wchodzi dlugą tylko jest kwadrat/koniec gali. Wie ze sa w anarchi i probuje skanowac itd. Nic tu tez nie ma spalonego , najbardziej podejrzane to plecy ktore robilo ct od respa ale ogładnalem jeszcze raz i widac jak w momencie jak odwracal sie na anarchie Ct wyszlo z respa takze wiedzial co sie swięci - 7:03? Chodzi ci chyba o czas 6:39- Patrzy na koniec gali z pochylni kolo dolnego, podskakuje pare razy i widzi ze jest kucajacy gosc.. Obejrzyjcie sobie na predkosci -1/4. Widac ze celownik poszedl naturalnie i przeciwnik go nie widzial nawet bo sie nie ruszal ani nie strzelal - 14:59 ? Jakim cudem jak czasowka nadania bana to 08:21? Przeglądając cale demko , znalazlem jedną akcje : @ sQubany To jest demko z mapki na ktorej dostal bana : http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2401070116-de_dust2-1704586560-1704587820.zip 6:08- na -1/4 predkosci ladnie widac jak celownik przy strzale jest daleko od modelu a pestka idzie cayenowi prosto w baniak + Noi to tyle co zauwazylem na tej mapce ... To troche za malo na stwierdzenie ze ktos jest odpalony tym bardziej ze jak wiemy hltv jest troszke zlagowane. Juz nie wspomne o tym ze dales komus bana z powodem wstaw ssy a ich nie zrobiles , to wystarczylo rozpisac demko . Okej , dales 4 akcje ale zle czasy do nich podawales + slabo wytlumaczone a na dodatek te akcje są moim zdaniem czyste. @ sQubany takie pytanie , ile czasu obserwowales gracza? Bo ja widze na demku ze nawet nie pofatygowales sie na specta tylko wszedles w ciemnie na CT i wyjebales mu bana ... Jakbys dal mu dłuzej pograc i pobserwowalbys to inna sprawa. Bo nawet jezeli ktos jest spalony to na podstawie 8minut gry i 1 akcji + nie moge dac bana Za czitowanie... Czy to jest takie trudne do zrozumienia? Nawet nie wiedziales jak gra tylko wjebales w ciemno bana i to demko tez rozpisywales bedac niepewnym . Patrzysz na gracza to widzisz na jakich akcjach wydaje ci sie on dziwny a tutaj? Widzisz tylko kille ktore robi w gornym prawym rogu... @ Admin CS 1.6 DD2Prosze sie podszkolic w rozpisywaniu demek i dluzej czasu poswiecac graczom bo troche Wstyd moim skromnym zdaniem... Koniec mojej lektury , UB 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 7 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi