JakWalicToTylkoKrzysztal Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick podczas gry: JakWalicToTylkoKrzysztal IP/SteamID: STEAM_1:0:1832243376 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 10.01.2024 - 19:02:11 Wyjaśnienie: typ jakis scan chcial mi zrobic i zaczal mi jakas krzywo tlumaczyc na czacie pisaniem typu ''pobierz odpowiedni program'' pobralem na 10 jakis error byl potem kazal mi to na 7 pobrac to mi win def zaczal blokowac i wirusy zaczelo mi blokowac to mu powiedzialem zeby podal mi dc bo chce mu pokazac i powiedziec ze nie mam zamiaru zadnych virusow pobierac ale widocznie typ sie ogranicza tylko do czatu w cs byle by wjebac bana Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: JakWalicToTylkoKrysztal ||| IP: 9999999 ||| SteamID: STEAM_1:0:1832243376 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Odmowa zrobienia wg/Dowody na forum ||| Czas nadania bana: 10.01.2024 - 19:02:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnieni 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 2.2. Nazwa tematu powinna być adekwatna do treści postu. To po pierwsze a po drugie MIaly byc dowody w postaci Ssow z owego błedu i mowiles ze je zrobisz. Ja ich nie widze. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 10 Stycznia 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Jak, że ja Cię zbanowałem to dorzucę swoje trzy grosze. Masz dać dowody w postaci screenów. Takie odwołanie każdy może napisać. Nie mam obowiązku z Tobą gadać na głosówkach. Podjąłem próbę wyjaśnienia Ci co masz robić. Miałeś też jak każdy instrukcję w konsoli. 25 minut Ci tłukłem do głowy co masz pobrać i wszystko po kolei. Wbijasz chłopie na forum i pierwsze co robisz to wyzywasz na chatboxie od zacofanych, w odwołaniu to samo. Mimo tego, że Ci ileś razy napisałem, że masz pisać odwołanie. GDZIE SĄ DOWODY OWYCH SCREENÓW I PROBLEMÓW, KTÓRE PODOBNO MIAŁEŚ!!! 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi