JakWalicToTylkoKrzysztal Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick podczas gry: JakWalicToTylkoKrzysztal IP/SteamID: STEAM_1:0:1832243376 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 10.01.2024 - 19:02:11 Wyjaśnienie: typ jakis scan chcial mi zrobic i zaczal mi jakas krzywo tlumaczyc na czacie pisaniem typu ''pobierz odpowiedni program'' pobralem na 10 jakis error byl potem kazal mi to na 7 pobrac to mi win def zaczal blokowac i wirusy zaczelo mi blokowac to mu powiedzialem zeby podal mi dc bo chce mu pokazac i powiedziec ze nie mam zamiaru zadnych virusow pobierac ale widocznie typ sie ogranicza tylko do czatu w cs byle by wjebac bana Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: JakWalicToTylkoKrysztal ||| IP: 9999999 ||| SteamID: STEAM_1:0:1832243376 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Odmowa zrobienia wg/Dowody na forum ||| Czas nadania bana: 10.01.2024 - 19:02:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnieni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MaSZ TEGO SS I NIE RYCZ JUZ TAK O NIEGO MOWIE CI ZE VIRUSY TO VIRUSY @ Bo chcę latać umiesz czytac jak cos? moze jakos glosowki ci nagram zebys nie musial sie meczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Mialem poczekac do jutra , oglądnac demko i zobaczyc. Daloby sie cos z tym zrobic , ale po rozmowie na serwerze widac bylo ze tak bardzo chcesz uniknac tego wargoda. Kazesz nam wchodzic na jakies dc. Mowisz ze sie zatrzymalismy na gadu gadu a ty masz problem aby pobrac Wargoda i zrobic skan , a to są 3 klikniecia. Kazdy robi wargody i jakos nie maja wirusow ale ty jestes wyjatkiem rozumiem. Kolejna sprawa to taka ze dalej nie dales ssa ze ci blad wyskakuje w skanerze tylko dajesz ssa ze antywirus cie informuje ze podejrzany plik. Logiczne ze bedzie cie informowal bo ten program SKANUJE TWOJE PLIKI czy nie masz czitow. Na win10 sciagnales a na 7 juz nie mozesz ? Noi ostatnia sprawa to twoja kultura. Zwyzywales wszystkich od serwa az po forum. Kazdy sie potrafi zachowac , nie jeden mial problem z wargodem i pomagalismy. Moze @ Właścicielci da UB , mozesz sie postarac ale u mnie nie ma szans. 1.14 Admin kiedy chce może poprosić gracza o wykonanie WarGod'a --> [Wyjście z serwera podczas sprawdzania = PERM | Czerwony WG = PERM / Niebieski WG = Brak bana] Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi