DolceGibone Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Witam mam mały problem. Wykupiłem dziś VipS u was na serwerze i probujac sie zalogowac ponownie nie moge wejsc bo jest haslo ktore ustawiłem. Próbowałem wpisac te haslo w konsoli "setinfo_pw 'haslo'" i setinfo_ss "haslo" ale to nic nie daje nie moge sie zalogowac. Jak mam sie zalogowac na serwer bo juz nie mam pomysłu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 12 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Wpisz w konsole setinfo _pw "haslo" pamietaj o spacji pomiedzy setinfo a _pw https://fragarena.pl/topic/1989-jak-odebrać-svipvip-na-nickhasło/ tu masz instrukcje jakby co 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 13 Stycznia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 @ DolceGibone czy wszystko działa sprawa załatwiona ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 16 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Brak kontaktu. Jak masz dalej problem to pisz na priv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 16 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi