Figur Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Chciałbym odwołać się od Gaga na 1 dzień Wiecie dobrze że jeśli mnie nie zaczepiają i nie prowokuja to się nie odzywam ale tego było za dużo admin wszedł w czasie w którym ja się odpaliłem na nich Sprawdzcie demko to sami zobaczycie i dlaczego tylko ja bana dostaje jak tam 4 osoby się wyzywały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 6 Lutego 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 @ Figur po 1 nie dales nawet wzoru , po drugie nie ma czasu koedy sie to stalo ani nic . Co ja jasnowidz? A po 3 dostales gaga a nie bana wiec napisz skarge tutaj https://fragarena.pl/forum/42-skargi/ To jest sprawa dla Opiekuna serwera lub wlasciciela. Popatrzy na demko, logi i oceni P.S sam ci pare gagow na 5 minut dawalem z powodem kultura a jakos cie nikt nie prowokowal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 6 Lutego 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi