666xss666 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) Siema, ja to tylko tu zostawie czekam na odpowiedź z waszej strony i szybkie usunięcie Wargoda z nicku "jebać zamość" Gofile - Your all-in-one storage solution Nick podczas gry: jebać zamość IP/SteamID: pppp Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: STEAM_0:1:552911026 Data, godzina otrzymania bana: 08.02.2024 - 21:08:07 Wyjaśnienie: w sumie to chyba nie musze nic wyjaśniać jest wydruk całego skanu komputera Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: jebac zamosc ||| IP: 92.55.222.132 ||| SteamID: STEAM_0:1:552911026 ||| Przez admina: pppp ||| Powod: brak wykonania wg ||| Czas nadania bana: 08.02.2024 - 21:08:07 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Edytowane 8 Lutego 2024 przez 666xss666 AnGeL, 8 Lutego 2024 Edytuj post i zastosuj wzór: Nick podczas gry: IP/SteamID: Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: Wyjaśnienie: Wydruk z konsoli: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppp Opublikowano 8 Lutego 2024 VIP Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 pisałem ci na czacie czy wykonujesz wg a ty nic nie odpisywałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666xss666 Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 wykonałem, tylko właśnie nie patrzyłem i nie czytałem w tym momencie kiedy to ogarniałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 9 Lutego 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 @ 666xss666 Nie zrobiles wargoda to pierwsza sprawa a mogles go dokonczyc (lub zacząc chociaz), druga to taka ze masz rowniez VAC tyle ze nie moge go brac pod uwage akurat w tym przypadku ale... Admin proszący kogos o wykonanie Wargoda powinien owszem poinstruowac gracza , ze ma wykonac Wargoda i link z instrukcją ma w konsoli ALE oprocz tego gracz musi wiedziec ze ma nie wychodzic z serwera podczas robienia Wykonywania WG, aby sciagnal wersje Skanera na Windows 7 bo na 10 jest problem i Poinformowac rowniez ze ma na to max 10 min. ( Wiadomo są wyjatki jak ktos pisze ze cos nie idzie itd. w skrocie jak jest kontakt z graczem) Admin banujący i proszący o wykonanie Wargoda nie dal praktycznie żadnych informacji na ten temat i oprocz tego zrobil wargoda komus kto zagral 3/4 rundy nie przygladajac mu sie za bardzo. Ale okej mial do tego prawo , tyle ze wzial na Wargoda gracza w ostatniej rundzie trwania mapki , a juz w 3 rundzie next mapy dal mu bana . Jezeli ktos ma zminimalizowanego Csa to nie widzi co piszesz mu na say. Admini wiecej wspracia dla gracza a nie napisac na odczepnego " jol masz wszystko w konsoli" Pozniej tylko znaki zapytania pisales na sayu i ostatnia wiadomosc " czekam do 21:10" a dales mu bana 21:08 . Troche cierpliwosci i wyrozumienia gra wam nie ucieknie. @ pppp Masz 24h na rozpisanie demka, jezeli sie okaze czyste lub go nie rozpiszesz to gracz dostanie UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppp Opublikowano 9 Lutego 2024 VIP Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) demko czyste z mojej strony mogę przeprosić za zamieszanie //ub Edytowane 9 Lutego 2024 przez pppp 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 9 Lutego 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi