DeNashi Opublikowano 10 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 (edytowane) 1. Nick podczas gry: alDeNte. 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:531125467 3. Data i godzina otrzymania bana: 10.02.2024 - 17:17:26 4. Nick admina banującego: Torcik 5. Typ serwera: DD2 6. Nazwa mapy: de_dust2 7. Link do screenshotów zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp: https://megawrzuta.pl/download/1d9fcf308cc5e010b40ea1cb09ab936a.html https://www.easypaste.org/file/VNyFcBmd/szybkiessy.zip?lang=pl https://www.mediafire.com/file/stil6vd0pkj5um6/szybkiessy.zip/file EDIT: Gdzie Ci mam to wrzucic bys sie nie dasal i to pobral? XDD Edytowane 10 Lutego 2024 przez DeNashi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 10 Lutego 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 @ DeNashi wrzuć je jeszcze raz poprawnie @ 666xss666 szybkie rozpisanie demka do bana ! hltv-2402101704-de_dust2-1707581040-1707582240.zip 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 11 Lutego 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Kolega @ 666xss666 chcial sie wykazac ale pokanalo go odpalenie demka xd Wiec pozwolcie ze ja to zrobie Ssy w porządku. Po ogladnieciu demka (szkoda ze nie pov tylko hltv..) znalazlem 2 akcje ktore wydaja mi sie ze są +/- ale jedna to ewidentnie spalona jak blant w mojej popielniczce 4:45- Wybiegasz z anarchii , zabijasz "lale" i nagle celownikiem jedziesz za brame na lewo bo wiesz ze ktos tam jest mimo ze go nie widziales . Dziwne ze pozniej widac skad leci nejd a celujesz jak "amator" w inne miejsce +/- 10:22 - moja ULUBIONA akcja z 1hp. Na sluch grasz , wychodzisz mida i wyczekujesz na chlopa na repsie CT , tyle ze gosc wybiega ty strzelasz 2 metry od modelu a wchodzi bania xddd + 12:40 - tu tez taka +/- bo wybiegasz tego trupa jest pare typa i jeden wchodzi za skrzynke kolo schodow do dolnego trupa , i generalnie Ledwo go widac ze on tam gdzies ucieka a ty jestes pewny ze tam ktos jest bo skanujesz Tutaj scren z akcji 10:22 Podsumowujac gdyby byla to sytuacja jak kazda to gracz dostalby UB ze wgledu na to ze admin banujacy mogl poczekac dluzej bo jest za malo akcji aby dac Bana ALE ... Jak wiemy almette na innej serwerowni na ktorej mial admina nawet byl sprawdzany pare razy i zawsze bylo UB do poki ktos sie za niego nie wzial porzadnie i polapali rozne demka i Pokazali jego przeskoki celownika tak jak na akcji powyzej, info od boga itd. Generalnie spedzili troche czasu nad tym i wykonali bardzo porzadna robote. Po tym nie mam watpliwosci ze latasz odpalony Decyzje zostawiam @ Właściciel. Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 11 Lutego 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi