Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Szybkie ss'y almette

DeNashi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick podczas gry: alDeNte.

2. IP/SteamID: STEAM_0:0:531125467

3. Data i godzina otrzymania bana: 10.02.2024 - 17:17:26

4. Nick admina banującego: Torcik

5. Typ serwera: DD2

6. Nazwa mapy:  de_dust2

7. Link do screenshotów zapakowany w *.rar *.zip  ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp: 

https://megawrzuta.pl/download/1d9fcf308cc5e010b40ea1cb09ab936a.html

https://www.easypaste.org/file/VNyFcBmd/szybkiessy.zip?lang=pl

https://www.mediafire.com/file/stil6vd0pkj5um6/szybkiessy.zip/file

EDIT: Gdzie Ci mam to wrzucic bys sie nie dasal i to pobral? XDD

Edytowane przez DeNashi
  • Haha 4

image.jpeg.4fc2a383edf2f0e4087c34210cad2d8e.jpeg

• Własciciel
Właściciel

obraz.png
  @  DeNashi wrzuć je jeszcze raz poprawnie :)

@  666xss666 szybkie rozpisanie demka do bana !

hltv-2402101704-de_dust2-1707581040-1707582240.zip

• Lubię to! 1
  • Haha 1

cT0SxdZ — kopia.gif

• Smakosz Blantów

Kolega @  666xss666 chcial sie wykazac ale pokanalo go odpalenie demka xd Wiec pozwolcie ze ja to zrobie

Ssy w porządku.

Po ogladnieciu demka (szkoda ze nie pov tylko hltv..) znalazlem 2 akcje ktore wydaja mi sie ze są +/- ale jedna to ewidentnie spalona jak blant w mojej popielniczce

4:45- Wybiegasz z anarchii , zabijasz "lale" i nagle celownikiem jedziesz za brame na lewo bo wiesz ze ktos tam jest mimo ze go nie widziales . Dziwne ze pozniej widac skad leci nejd a celujesz jak "amator" w inne miejsce +/-

10:22 - moja ULUBIONA akcja z 1hp. Na sluch grasz , wychodzisz mida i wyczekujesz na chlopa na repsie CT , tyle ze gosc wybiega ty strzelasz 2 metry od modelu a wchodzi bania xddd +

12:40 - tu  tez taka +/- bo wybiegasz tego trupa jest pare typa i jeden wchodzi za skrzynke kolo schodow do dolnego trupa , i generalnie Ledwo go widac ze on tam gdzies ucieka a ty jestes pewny ze tam ktos jest bo skanujesz

Tutaj scren z akcji 10:22

image.thumb.jpeg.c7e68acf7158821d7118ed5389d5ab23.jpeg

Podsumowujac gdyby byla to sytuacja jak kazda to gracz dostalby UB ze wgledu na to ze admin banujacy mogl poczekac dluzej bo jest za malo akcji aby dac Bana ALE ...

Jak wiemy almette na innej serwerowni na ktorej mial admina nawet byl sprawdzany pare razy i zawsze bylo UB do poki ktos sie za niego nie wzial porzadnie i polapali rozne demka i Pokazali jego przeskoki celownika tak jak na akcji powyzej, info od boga itd. Generalnie spedzili troche czasu nad tym i wykonali bardzo porzadna robote. Po tym nie mam watpliwosci ze latasz odpalony 

Decyzje zostawiam @ Właściciel.

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności