uri Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 (edytowane) Nick podczas gry: wrtf IP/SteamID: STEAM_0:1:18773220 Typ serwera: ffa dust2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: major, sobiecin Data, godzina otrzymania bana: 18.03.2024 - 19:51:12 Wyjaśnienie: Ban za farta. Domyślam się ze chodzi trafienie kogoś na fleszu. Jeśli chodzi o moją grę proszę obejrzeć demo i ocenić, pochopne banowanie może zniechęcić dobrych graczy:) dla mnie ban jest bez podstaw . Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej prośby o odbanowanie . Pozdrawiam Uri^^ LukMan TP player . edit. Wyjscie podczas WG - co to w ogóle jest ?! Wydruk z konsoli: nie posiadam Edytowane 20 Marca 2024 przez uri 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel of Death Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 https://bans.fragarena.pl/bans/8332.html Tu masz dane do bana SoBiEcIn., 20 Marca 2024 Wypowiadać się mogą w tym dziale tylko: - osoba odwołująca się - admin banujący - osoby z rangą UBTeam, UBTeam CS1.6, UBTeam CSGO, Moderator, J@, H@, Właściciel - świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny) - osoba ubiegająca się o stanowisko UBTeam szczypek1g, 20 Marca 2024 +1 Warn, za wypowiadanie się w temacie, w którym nie zostałeś wywołany, ani nie jesteś jedną z osób, które mogą wypowiadać się w takich tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 20 Marca 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Sprawa wygląda nastepująco. Bylem podczas tej akcji na serwerze. Owszem admin robiacy wargoda nie poinformowal cie odpowiednio co masz robic i co to jest , a przede wszystkim abys nie wychodzil z serwera/csa podczas wykonowania skana. Mogłes od razu napisac odwołanie od bana i bysmy ogladneli demko i rozpatrzyli sprawe lecz ty wszedles za 3minuty po banie na aktywnym. W takim wypadku nie bedzie UB . Edit. Faktycznie popelnilem błąd banując @ uri za aktywnego bana lecz dziwne bylo to ze po nadaniu bana przez Majora nie wywalilo gracza z serwera tylko byl caly czas na spect. Umknelo mi to gdyż grałem i myslalem ze gracz wszedl znowu na serwer. Takze przepraszam za zamieszanie Podsumowując , admin który poprosil cie abys wykonal wargoda nie poinformował cie wystarczajaco co musisz zrobic. Kazdy admin ktory robi graczowi Wargoda ma wejsc na spect i poinformowac gracza , co to jest wargod , jak go sciagnac , jaka wersje itd a przede wszystkim aby gracz nie wychodzil z serwera lub ogolnie gry . Tutaj nie dostales tych informacji a na pytanie co to jest otrzymales od niego odpowiedz " taki program" xd . Takze otwieram temat i daje 24h adminowi banujacemu @ MajoR. na rozpisanie demka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelnik FragAreny👥️ MajoR. Opublikowano 21 Marca 2024 Naczelnik FragAreny👥️ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Oto moje stanowisko: Wziąłem Cię @ uri do Wargoda nie dlatego, że podejrzewałem iż możesz mieć wh czy aim'a e, e nic z tych rzeczy kompletnie. Pod tym kątem Twoja gra nie budziła we mnie zastrzeżeń a inne dwie kwestie ( myślę, że i tak to teraz bez znaczenia także nie ma sensu bym opisywał co dokładnie.) Mój błąd nr. 1 wziąłem Cię do wykonania WG. i mówiłem co masz zrobić - Niestety wykonując tę czynność okazało się że pomyliłem przyciski na klawiaturze i zamiast trzymać na ,,G'' ( bo pod taki mam ustawiony comunication voice ) najprawdopodobniej trzymałem ,,F" i finalnie wyszło że nie dostałeś ode mnie infa. które Ci przekazywałem. Mój błąd nr. 2 Nie powiedziałem/nie napisałem Ci abyś podczas wykonywania wargoda nie wychodził z gry ponieważ wtedy z automatu jest ban. ( Ty wyszedłeś minęły ze 3 sekundy wszedłeś z powrotem - Nie wiem co się stało nie wnikam ponieważ to i tak na tą chwilę nie ma najmniejszego znaczenia. ) Także ode mnie nie dostałeś całościowej instrukcji oraz sprecyzowanego infa. Natomiast zrobił to sobiecin który odpisał na odpowiedź do jednego z graczy który pytał się co to WG. SoBiEcIn. 'say' "skanuje twoje pliki cs" Jednakże w międzyczasie jeden z graczy również szybko wyjaśnił sytuacje odnośnie WG. I wyraźnie przekazał mówiąc, że jest to program który skanuje pliki CS i że wyjście z niego to ban. Widziałeś i słyszałeś te wiadomości tak w ogóle że się zapytam teraz? Bo mam wrażenie jakbyś się z nimi rozminął. Bo to ze ode mnie nie dostałeś konkretów to nie znaczy że inni tego nie zrobili. Podsumowując: Wyszedł generalnie bubel z mojej strony no ale trudno stało się. na say y napisałem tylko MajoR 'say' "tAKI PROGRAM" MajoR 'say' "masz opisane krok po krosku co ijaal" Dlatego, że miałem wrażenie ze Ty nie słyszysz co ja do Ciebie mówię. ( No i finalnie tak wyszło bo nie trzymałem na tej literze co trzeba ) Gracz @ uri UB Admin: @ MajoR. 2 warny Podpisano MajoR 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 21 Marca 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi