Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Prośba o UB

WujeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry dzień, a może nie taki dobry.  

Z zapytaniem w sprawie Bana (wargod), o możliwości odwołania się czy jest jakiś sposób. 

Cheaterem nie jestem, a myśle, że (może) kojarzyć mnie  kilka osób na potwierdzenie iż nie oszukuje, chociażby z tej strony.

Zapytać myśle można. 

• ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: WujeQ^^
    ||| IP: 77.65.103.177
    ||| SteamID: STEAM_0:0:107045151
    ||| Przez admina: MajoR
    ||| Powod: Zbyt długie wykonywanie WG
    ||| Czas nadania bana: 24.03.2024 - 16:33:34
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
  • Wyjaśnienie:  Error podczas wykonania Wargoda 
Edytowane przez WujeQ
Wzór
SoBiEcIn.,

Najpierw zedytuj post i dostosuj sie do wzoru

• Nick podczas gry:
  • IP/SteamID:
  • Typ serwera: 
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: 
  • Data, godzina otrzymania bana:  
  • Wyjaśnienie:  
  • Wydruk z konsoli:  

• Smakosz Blantów

Po zapoznaniu sie z demkiem , admin dlugo czekal az zrobisz Wargoda to prawda lecz byl z toba kontakt i wykazywales checi aby robic az wyjdzie. czasami jest tak ze od skana do skana trzeba odczekac +/- 10min. 

Szkoda ze admin nie porosil cie abys przedstawil dowod w odwolaniu w postaciu ssa tego błedu . czasami sie tak zdarza + dodatkowo widze ze 5 minut po banie jednak udalo ci sie wykonac skan.

Z ciekawosci mozesz powiedziec co zrobiles ze jednak wyszedl ten skan ? @  WujeQ

image.png.ab13ee1b8435017913e509708a973c84.png

@ MajoR. w takiej sytuacji prosze o rozpisanie demka w ciagu 24h. Pov ci chyba duzo nie da bo z tego co slyszalem na demku chodzilo ci o poprzednią mape wiec musi ci starczyć  hltv

• Lubię to! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Naczelnik FragAreny👥️

Skoro twierdził, że robił już wcześniej i zapoznał się z tą procedurą wspominałem kilkukrotnie aby wg został pobrany na win.7 
Twierdził że ma error w postaci tego błędu : We encountered an error while trying to cummunicate with the
server! Please try again later!

To myślę, ze @  WujeQ specjalnie pobierał na inny by grać na czas, miał całe 20 minut na to moim zdaniem to dużo czasu.
Jeśli masz jakieś ssy potwierdzające to że skanowałeś na 7 to wniesie to coś do sprawy.

9.png

10.png

end.jpg

moge tylko powiedzieć, że sam nie mam pojęcia dlaczego pojawiała się ten error, wcześniej nie miałem takiego problemu.

Jeżeli moge, prosiłbym o (drugą szanse, jeżeli komuś faktycznie moja gra wydaje się podejrzana, można mnie poddać wargodowi ponownie, zresetowałem komputer pobrałem wargoda jeszcze raz i zadziałało, sam nie wiem dlaczego wcześniej nie działało i nie mam nic do admina w tej sytuacji, to tylko mój błąd, że nie dostarczyłem dowodu.

Lecz prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Z góry dzięki i sorry za problem.

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2851746

moge dorzucić wargoda, po sytuacji kiedy już zadziałał 

Edytowane przez WujeQ
wargod

• Smakosz Blantów

@ MajoR.  prosilbym cie rozpisac demko . Jezeli nie to Gracz ma uUB i po prostu trzeba bedzie w jakims momencie powtorzyc Skan i teraz juz bedzie bez wymowek. 

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Naczelnik FragAreny👥️

Demo: 
http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2403241549-de_dust2-1711291740-1711293000.zip

3:26 HS a celownik na plecy na bombe
3:28 to wyjcie z bramy dość dziwne nie patrzyłeś nawet przez sekundę czy kogoś nie ma w ciemni ct np. 
tak jak byś wiedział, że jest pusto i celownik od razu w stronę okna B 
4:56 na spowolnionym tempie widać tap obok modelu lewo prawo a hs wszedł  
5:04 celownik w ziemie , frag wpada no ale recoile i te sprawy, nie wiem...
5:21 ten pierwszy ct co padł ok ale ten drugi? 
Celownik w stopy a HS wpada. 

Od 7:06 przeniosło Cię do CT i od razu RS mając najlepsze staty ze wszystkich
a potem gra nie przypominająca już tego gameplay'u z wcześniej dziwny ruch z Twojej strony 
tak jak byś chciał coś zatuszować. 

No i tak jak ju,z wcześniej wspomniałem na wg miałeś 20 minut i sam mówiłeś że już robiłeś 
wcześniej kiedyś i pomimo iż wspominałem niejednokrotnie że ma być na win.7 to Ty dawałeś mi komunikat o błędzie 
który najczęściej wyskakuje na 10/11 ponieważ na te win. nie jest dopracowany a z 7 nie ma takiego problemu. 
Także takie trochę granie na czas wg. mnie. 

UBT podejmie ostateczny werdykt. 

• Piwko 3

9.png

10.png

end.jpg

Odnosząc się do demka rozpisanego przez @ MajoR.

3:25 przeskok na glowe +
3:39 tez zabijasz w glowe i celownik leci za modelem po killu +-
4:56 na anarchii dociągniecie na glowe , akcja pozniej celownik zatrzymuje się na glowie (nie zabijasz hs'em (aimlock))+
5:26 pestak w głowe widac przeskok +

Przed przeniesieniem do ct wpisujesz /rs i zaczynasz grac wiertarką, nie wiem co to miało na celu ale tak czy siak od mnie leci ban po tych akcjach które rozpisane zostały w poście. 

Druga sprawa dotyczy WARGODA, jest mały dowodzik na to że nie tylko nas próbowałeś zrobić w bambuko. Kiedyś już miałeś taką akcje że wyszedłeś z serwera, wróciłeś i wykonałeś WG 

JAK DLAMNIE DO BANA! (za to kręcenie z wg jak i rozpisane akcje)

SS wargoda WujeQ^^.png

• Gratulacje! 1

vkie.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności