thr Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Nick podczas gry:thr IP/SteamID: STEAM_0:1:118919923 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 09.04.2024 - 19:17:56 Wyjaśnienie: Siema miałem dziś strasznie mocne problemy z działaniem wargod. Admini coś pisali bym pobrał inną wersje na Windows 7 ale to też nie pomogło bo pisało że "nie może się połączyć program z serwerem" i dopiero wpisanie tego poniżej z oficjalnej strony wargod w powershell zadziałało. ale też dopiero po uruchomieniu ponownie komputera, więc praktycznie nie miałem szansy zrobić wargoda na serwerze. przepraszam że nie poinformowałem admina o tym że mam błąd bo się wkurzyłem że nie działa i sobie powiedziałem aa że i tak mało tu gram to wyjde naprawie co trzeba i trudno, ale jednak czuje się tak głupio i nie fair zbanowany więc jednak powalcze o tego ub. Już mi działa wargod , zrobiłem wargoda zresztą wszystkie 5 wargodów jakie w tym roku robiłem od początku bo musiałem na innych serwerach np czyste. thr - Report 2861440 | WarGods Cheat Defender reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SystemDefaultTlsVersions" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SchUseStrongCrypto" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SystemDefaultTlsVersions" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319" /v "SchUseStrongCrypto" /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" /v "DisabledByDefault" /t REG_DWORD /d 0 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" /v "Enabled" /t REG_DWORD /d 1 /f Wydruk z konsoli: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @ thr Prosiłbym zebys wstawil swojego pova ktory zapisuje sie w folderze cstrike/DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem najprosciej wrzucic na darmowy hosting np. megawrzuta.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thr Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 https://megawrzuta.pl/download/9d92bddff9318e6a4022ee16b8b76a0d.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zacznijmy od tego ze juz raz miales "rzekomy problem z wargodem" Admin banujący cie poinformowal co masz robic , ty na koncu powiedziales ze sciagasz juz wersje na win7 i pozniej bez odzewu wyszedles z serwera. Nie wiem czemu nie informowales admina skoro dajemy kazdemu duzo czasu na wykonanie. NIe dales żadnego dowodu w postaciu ssa lub filmiku . 17 godzin temu, thr napisał: aa że i tak mało tu gram to wyjde naprawie co trzeba i trudno Fajne podejscie 17 godzin temu, thr napisał: Już mi działa wargod , zrobiłem wargoda zresztą wszystkie 5 wargodów jakie w tym roku robiłem od początku bo musiałem na innych serwerach np czyste. Czemu nie wspomnisz o swoich wczesniejszych wargodach xd? Dodatkowo sciagnalem i Ogladnalem sobie twoje demko z ciekawosci ( http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2404091858-de_dust2-1712681880-1712683080.zip ) 9:17- celownik na wysokosci krocza a wchodzi bania +/- 6:28- Tutaj nie dosc ze pelny smoke to celownik na demku jak zatrzymalem i opadl smoke nie byl na glowie , dopiero przed strzalem widac dociagniecie na banie + zdj. jak to widac a zdj. Po zatrzymaniu demka i ogladniecie rowniez klatka po klatce 9:25 - gosc wychodzi ci mida a twoj celownik przeskoczyl zamiast na tego co wyszedl to na wysokosc glowy ale na bramie bo tam w dolnym za brama stal inny gracz . + A najlepsza akcja to jest ta: 3:32 do 3:38 - Jestes w dolnym , celownik przez sciane trzyma sie dziwnie blisko modeli w gornym . Zabijasz jednego i Najsmieszniejsze jest jak sie zachowa twoj celownik , bo zbiega zaraz dwoch ze schodow i twoj celownik przykleil sie na sekunde na glowe modelu ktory (idealnie podąża za nią) UPADA bo go zabiles xd i zaraz dalej jest full auto ktore moim skromnym zdaniem bylo i tak obok modelu xd Wygladalo to mniej wiecej tak ( na screenie ciezko przylapc ale jak ktos ciekawski to ogladnie demko i na pewno tego nie przeoczy) Za tą akcje juz powinien byc ban xd Zreszta za nie dlugo zaczales grac awp bo "mniejszy przypal" xd Ban zostajee. Pozdrawiam i zycze powodzenia P.S. Nie rozpisalem twojego pova poniewaz chyba od 6 kwietnia sie juz nie nagrywają i musialem sobie hltv ogladnac . Dziekuje @ Własciciel za utrudnienie mi roboty + nawet nie poinformowanie mnie o tym ze wyłaczasz Znowu pova.. 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi