Resurrection by Erection Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick podczas gry: MacieeK IP/SteamID: STEAM_1:0:1722565232 Typ serwera: FFA+BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Kamilusss Data, godzina otrzymania bana: 17.04.2024 - 14:57:26 Wyjaśnienie: "Admin" Kamilusss po napisaniu swoich mądrości o mnie, dał mi bana, rozumiem że ma jakieś "dowody" ? Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1722565232' [AMXBans] Twoje IP: '5.173.160.20' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'MacieeK :)' dostal bana na zawsze. Powod: 'Cheater' @Edit Wrzucam skan z wargods po banie może się przyda (cs'a nie wyłączałem po banie) : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2865523 Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez MacieeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byKomi Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @ Kamilus proszę w ciągu 24h rozpisać demko! Inaczej UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resurrection by Erection Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 To są te dowody ? Czy mogę liczyć, żeby ktoś kompetentny na to spojrzał bo ta rozpiska to jakiś żart... Nebesh, 17 Kwietnia 2024 Używaj opcji "Edytuj" jeśli masz taką możliwość i musisz coś dodać do tematu. Następnym razem będzie warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byKomi Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Minuta 26:30 odniosę się do tej akcji! Wychylasz na gościa przed górnym trupem, zaczynasz strzelać przed wychyleniem ale, Wiedziałeś że tam jest (twój sojusznik tam umarł) więc normalna akcja jak i strzały. Reszta demka moim zdaniem czysta, brak spalonych akcji +grasz mp5 które nie ma rozrzutu prawie wcale a jak już ma to potrafisz to ogarnąć. (dać celownik w dół) Następnym razem proszę siedzieć dłużej na SPECT i obserwować ponieważ więcej czasu grałeś niż obserwowałeś. Daje UB. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byKomi Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi