kouzz Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Nick podczas gry: Zatarashi IP/SteamID: STEAM_0:0:521744012 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latac Data, godzina otrzymania bana: 17.04.2024 - 19:29:39 Wyjaśnienie: Wchodze na serwer, po rozpoczeciu rundy robie 8 fragow i po jakims czasie gdy juz mialem 20 fragow to nagle wg mi ten admin robi, wyszlo ze jestem czysty po czym zostalem odblokowany a po chwili dostaje bana z powodem "AB" gdzie nie mialem nalozonego bana na tym serwerze. Chcialbym rowniez sie dowiedziec o co biega? Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Zatarashi ||| IP: **.***.***.*** ||| SteamID: STEAM_0:0:521744012 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: AB ||| Czas nadania bana: 17.04.2024 - 19:29:39 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 W sprawie bana zapraszam ts wyjaśnienia sprawy kontakt pv forum kiedy byś mógł wejść ts napisz mi pv temat zamykam do wyjaśnienia sprawy na ts. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Tak ze informacyjnie ban zostaje multi konto dziękuje do widzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi