Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Nieporozumienie

Pjoter231

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: Pjoter <3
  • IP/SteamID:
  • Typ serwera: Bf2+3maps  : ' STEAM_1 : 0 : 614235188 ' 
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Kamilusss
  • Data, godzina otrzymania bana:  18.04.2024 - 13:23:14
  • Wyjaśnienie:  Administrator , który nadał mi bana nadal nie mógł się pozbierać po tym jak dostałem unbana na serwerze BF2+3maps , cały czas pisał na czacie "Cheater" itp w momencie , w którym gracz o nicku Kamilusss został przeze mnie zabity używał komend slap slay ect. przed chwiłą dostałem bana na mapie de_nuke gdyż zabiłem tego oto pana przez sciana (wczesniej dostałem od tego pana za wh bana ,żebym wstawił screeny na oto tej pięknej stronie jak już można było zaważyć dostałem unbana więc wniosek jest jasny) słyszałem 2 pary kroków jedną biegnąca w strone drzwi na a a drugą do kurnika (on był po stronie T ja po ct) zabiłem przeciwnika który zpushował kurnik po czym przystąpiłem do skanowania sciany na drzwi wiedziałem , że tam jest gdyż już wczesniej mówiłem słyszałem jak tam przechodził między zabójstwem pierwszego gracza a zabiciem kamilusss'a minęło zaledwie kilka sekund więc byłoby to nie możliwę zeby oto ten gracz zrotował w inne miejsce także nie słyszałem kroków , które by wskazywały na opuszczenie tego miejsca przez Kamilusss'a uważa , że ten gracz nie gra czysto mimo , że jest w administracji wskazywać na to mogą różne dziwne zachowania jak wcelowywanie sie przez scianę perfekcyjne peekowanie idealnie z celownikiem na głowe przeciwnika gram czystko również można obejrzeć całe demko z oto tej mapy i można zobaczyć na niej ze nie ma na nich żadnych dziwnych akcji oprócz tej przez która dostałem bana ale już wczesniej ją wyjaśniłem . Mam nadzieje , że to całe nieporozumienie szybko się rozwiążę ponieważ uważam ten serwer za godny grania na nim , jak również mam nadzieje , że administrator Kamilusss straci swoje uprawnienia jako administrator albo się ogarnię i przestanie rzucać oszczerstwa i bany na lewo jak i prawo :) 
  • Wydruk z konsoli:  [AMXBans] =============================================== 
    [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
    [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
    [AMXBans] Zbanowany Nick : Pjoter <3
    [AMXBans] Powod : ' Cheater ' 
    [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ FragArena.pl 
    [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 614235188 ' 
    [AMXBans] Twoje IP : ' 46.205.205.167 ' 
    [AMXBans] ========================================

Dobrze odpowiadając zarzutą z tego twojego dema TO prosze cię bardzo zobacz sobie minute  02:41:48 gdzie perfidnie cie widać jak skaczesz w hangarze najpierw obejrzyj całe demo dokładnie potem  się wypowiadaj  a na demku z mapy na , której dostałem bana słuchać cie i to głośno i wyraźnie jak sobie tuptasz przy drzwiach więc pozdrawiam cieplutko nasz ty płaczku serwerowy :3 To , że ktoś cię zabija nie oznacza , że jest cheaterem po prostu znaczy to , to , że powinieneś się bardziej starać , żeby zabić drugą osobę a nie wyrzucać innych na bana spokojnie raczej nikt ci twojej topki nie zabierze , więc skup się na grze a nie na banowaniu niewinnych. Pozdro . 

Edit

Plus na tym demku gdzie dostałem bana widać jak abusujesz swoje przywileje , slayując mnie i przerzucając do enemy teamu pod czas trwania rundy , żebyś mógł mnie zabić z wytłumaczeniem "tam jest twoje miejsce" imo nie jest to zachowanie odpowiednie dla administratora 

Edytowane przez Pjoter231
  • Lubię to! 1

• Moderator
Moderator

Sprawa dzisiaj będzie wyjaśniana z adminem. Wrócę do domu i zobaczę demko i ssy. Jeśli wszystko będzie w porządku to nie będzie już o czym rozmawiać. @  Pjoter231 proszę o kontakt pv w celu dalszego wyjaśniania sprawy.

Jagiellonia (1).png

• Smakosz Blantów

Po pierwsze aby gracza mozna bylo zbanowac za czitowanie musza byc przynajmniej 3 SPALONE akcje a nie ze @ Kamilus  z 2demek dajesz po jednej akcji i gitara... 

Po drugie ogladnalem to demko i te czasowki .

Demko z dnia 18.04 

czasowka : 24:35 

Slychac faktycznie na poczatku twoje kroki i pozniejsze rowniez ale to juz nie ty tuptales tylko jego gracz z jego teamu + wchodzi mu skan z tego co widzialem . Dla mnie czysto , chociaz mozna w tym przypadku dac +/- 

Demko z dnia 17.04

2:35 - No widac ewidentnie na demku ze gracz cie zauwazyl...  -

image.thumb.jpeg.da23a62190e1f85a326726052e64ad3b.jpeg

image.jpeg.5ddc2028af51a55568c31fc3118dcf70.jpeg

Podsumowujac @ Kamilus  prosze nastepnym razem dluzej obserwowac graczy. Ewentualnie nagrac swoje demko jezeli na serwerze nie nagrywa wam sie POV i rozpisac ladnie spalone akcje bo tutaj slabo ci to wyszlo. Podszkól sie w tym

Jak banujesz kogos z powodem cheater to badz w stanie dac chociaz 3 spalone akcje i je uargumentować a nie wrzucasz dwa demka po jednej akcji wypisanej. 

Dobrą opcją jest rowniez robienie skanowania skanerem Wargod ale z tego co wiem nie ma tego na bf2 a szkoda bo chociaz skaner mozna oszukac ale wtedy zostaje demko. Moze @ Własciciel Serwera 3MAPS/BF2  sie zastanowi i da opcje Pova + skanowanie Wargodem .

Gracz dostaje UB a  zachowanie admina banujacego na demku  nie oceniam, poniewaz od tego jest Wlasciciel serwera i to nie jest dzial Skarg.

Pozdrawiam

• Piwko 2

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów

image.png

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności