Żołnierz RP Maciuś Pan Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Żołnierz RP Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Data i Godz: 21.04.2024 Mapa: de_dust2 Typ serwera: ONLY DD2+BF2 Link do dema: http://903869.hltv2.pukawka.pl/hltv-2404211319-de_dust2-1713698340-1713699840.zip Przykład: 6:20 idealne trafienie. Zdarzały się jeszcze kilka akcji z poprzednich demek. Postaram się znaleźć. Powiem szczerze, że mimo kilkuletniej pewnie gry no jak dla mnie to jest niemożliwe. Steam ID/ IP czitera: Nick czitera: Kamilusss Rodzaj czitu: Podejrzenie WH+AIM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 51 minut temu, Bstok napisał: Link do dema: http://903869.hltv2.pukawka.pl/hltv-2404211319-de_dust2-1713698340-1713699840.zip Przykład: 6:20 idealne trafienie. Zdarzały się jeszcze kilka akcji z poprzednich demek. Postaram się znaleźć. Powiem szczerze, że mimo kilkuletniej pewnie gry no jak dla mnie to jest niemożliwe. Sory ale znajdz te dema i je rozpisz ale konkretniej bo tą akcje ktorą przedstawiłeś to wcale nie jest nie wiadomo jaka . Gracze Doswiadczeni a z tego co widze kamilus ma steama 15lat nie maja problemu ze skanowaniem tym bardziej ze to nic nadzwyczajnego skanowac z anarchii na zielone + ze ich przeciez widzial. Z reszta nawet jezeli podciagnelibysmy to pod akcje spaloną to i tak to jest za malo "dowodow". Znajdz mi chociaz 3 akcje na + , rozpisz na spokojnie demko lub demka jak znajdziesz. Masz na to 24h inaczej bede musial odrzucic ze wzgledu na brak dowodow 2 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żołnierz RP Maciuś Pan Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Żołnierz RP Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 4 minuty temu, SoBiEcIn. napisał: Sory ale znajdz te dema i je rozpisz ale konkretniej bo tą akcje ktorą przedstawiłeś to wcale nie jest nie wiadomo jaka . Gracze Doswiadczeni a z tego co widze kamilus ma steama 15lat nie maja problemu ze skanowaniem tym bardziej ze to nic nadzwyczajnego skanowac z anarchii na zielone + ze ich przeciez widzial. Z reszta nawet jezeli podciagnelibysmy to pod akcje spaloną to i tak to jest za malo "dowodow". Znajdz mi chociaz 3 akcje na + , rozpisz na spokojnie demko lub demka jak znajdziesz. Masz na to 24h inaczej bede musial odrzucic ze wzgledu na brak dowodow Spoko luzik. Możesz zamknąć na razie temat. Jutro wrócę z roboty to to ogarnę jakoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi