Moderator Maciuś Pan Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Data i Godz: 21.04.2024 Mapa: de_dust2 Typ serwera: ONLY DD2+BF2 Link do dema: http://903869.hltv2.pukawka.pl/hltv-2404211319-de_dust2-1713698340-1713699840.zip Przykład: 6:20 idealne trafienie. Zdarzały się jeszcze kilka akcji z poprzednich demek. Postaram się znaleźć. Powiem szczerze, że mimo kilkuletniej pewnie gry no jak dla mnie to jest niemożliwe. Steam ID/ IP czitera: Nick czitera: Kamilusss Rodzaj czitu: Podejrzenie WH+AIM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 51 minut temu, Bstok napisał: Link do dema: http://903869.hltv2.pukawka.pl/hltv-2404211319-de_dust2-1713698340-1713699840.zip Przykład: 6:20 idealne trafienie. Zdarzały się jeszcze kilka akcji z poprzednich demek. Postaram się znaleźć. Powiem szczerze, że mimo kilkuletniej pewnie gry no jak dla mnie to jest niemożliwe. Sory ale znajdz te dema i je rozpisz ale konkretniej bo tą akcje ktorą przedstawiłeś to wcale nie jest nie wiadomo jaka . Gracze Doswiadczeni a z tego co widze kamilus ma steama 15lat nie maja problemu ze skanowaniem tym bardziej ze to nic nadzwyczajnego skanowac z anarchii na zielone + ze ich przeciez widzial. Z reszta nawet jezeli podciagnelibysmy to pod akcje spaloną to i tak to jest za malo "dowodow". Znajdz mi chociaz 3 akcje na + , rozpisz na spokojnie demko lub demka jak znajdziesz. Masz na to 24h inaczej bede musial odrzucic ze wzgledu na brak dowodow 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 4 minuty temu, SoBiEcIn. napisał: Sory ale znajdz te dema i je rozpisz ale konkretniej bo tą akcje ktorą przedstawiłeś to wcale nie jest nie wiadomo jaka . Gracze Doswiadczeni a z tego co widze kamilus ma steama 15lat nie maja problemu ze skanowaniem tym bardziej ze to nic nadzwyczajnego skanowac z anarchii na zielone + ze ich przeciez widzial. Z reszta nawet jezeli podciagnelibysmy to pod akcje spaloną to i tak to jest za malo "dowodow". Znajdz mi chociaz 3 akcje na + , rozpisz na spokojnie demko lub demka jak znajdziesz. Masz na to 24h inaczej bede musial odrzucic ze wzgledu na brak dowodow Spoko luzik. Możesz zamknąć na razie temat. Jutro wrócę z roboty to to ogarnę jakoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi