Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Informacyjnie antyrush

Torcik

Rekomendowane odpowiedzi

• Własciciel
Właściciel

Od dnia 30.04 do 05.05.24 antyrash będzie odpalony w miedzy czasie zapraszam do wypowiedz lepiej z czy bez hahaha :D ja oczywiście wole bez gumy :D hehe PS tłumika hahaha 

• Lubię to! 2
  • Zmieszany 1

cT0SxdZ — kopia.gif

• Smakosz Blantów

Wielkie nie xd Wl. Antyrusha a i tak tt wyczekuje na respie. 

• Lubię to! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Naczelnik FragAreny👥️

Antyrash tak? Hmm... 

No to cyk urlop :D

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Piwko 1

9.png

10.png

end.jpg

• Typer
Typer

Oczywiście, że lepiej bez. Gorsza dynamika gry, są osoby które wolą raszować po ct i  czasami zaskoczyć terro i zdobyć tym samym przewagę. Jestem jedną z tych osób, które nie lubią kutasić po ct w bs'ie bo po prostu nie potrafię grać wolno xd (a wiem, że takich osób jest więcej)   +w i w najgorszym wypadku odbijać bs xd Już dawno nie widziałem na serwerach typu DD2, a na kilku grałem i wydaje mi się, że to tylko komplikowanie przyjemnej i luźnej gry. Jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Super 1

Jestem za tym żeby nie było antyrashu, bo to zawsze ciekawsza rozgrywka jak ct rashuja, coś się dzieje.

Na serwerze przeszkadza mi jedynie resp terro, ze taka mała przestrzeń jest traktowana jako resp, bo niektórzy na balkonie przed b czy w ciemni przy TT siedzieć potrafią całą rundę. Albo skrócić rundy trochę bo ponad 2 minuty to też są takie podchody i zero dynamiki gry :v

Edytowane przez Tayquil
  • Lubię to! 1

Zamiast poprawić dynamike gry to jeszcze tym zagraniem ją pogorszysz xD

Jedynym dobrym rozwiązaniem jest powiększenie RESPAWNU TT aż pod wejście do górnego trupa i tyle :) sracie się ciągle, że to nie jest resp, a potem wszyscy płaczą, że gracze siedzą przed respem...
Już nie raz mówiłem co o tym myślę :D 

edit; jak już tak piszemy, to można byłoby zwiększyć siano za zabójstwa + startowe dla graczy bez Vipa, by mogli czymś grać a nie pistolem czy mp5 :) 

Edytowane przez D4NTE
  • Lubię to! 3
  • Piwko 1

image.png.8a4c8ef0674a7e8fc6d9cf424e38152b.png

• Własciciel
Właściciel

Dobra idę ten antyrash wył jutro nie będzie już tego :D taki mały psikus zapraszam na glosowanie na serwerki i typerki :D 

• Lubię to! 1
  • Haha 3

cT0SxdZ — kopia.gif

• Urlop

Większość graczy gra dynamicznie więc to by był strzał w kolano. 

A ja bym chciał jeszcze @ D4NTE odpisać jak można :D

Zwiększając respa tak jak piszesz i nie tylko Ty bo ostatnio znowu był płacz o to. Już o tym kiedyś pisałem. Zwiększając resp TT admini mieli by spam na u@ co rundę że ktoś tam siedzi. Raszujące CT teraz płacze jak ktoś siedzi na zielonych czy przed górnym, a co by było gdybyś tam resp zrobił.  

Zostawcie tak jak jest bo jest dobrze, a Ci co piszą, gadają na serwerze że zielone i pochylnia przed górnym to resp to zapraszam regulamin czytać i nie płakać bo to tylko głupia gra. 

Idę na mecze bajo ;)

• Piwko 1

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

10 minut temu, Bo chcę latać napisał:

Większość graczy gra dynamicznie więc to by był strzał w kolano. 

A ja bym chciał jeszcze @ D4NTE odpisać jak można :D

Zwiększając respa tak jak piszesz i nie tylko Ty bo ostatnio znowu był płacz o to. Już o tym kiedyś pisałem. Zwiększając resp TT admini mieli by spam na u@ co rundę że ktoś tam siedzi. Raszujące CT teraz płacze jak ktoś siedzi na zielonych czy przed górnym, a co by było gdybyś tam resp zrobił.  

Zostawcie tak jak jest bo jest dobrze, a Ci co piszą, gadają na serwerze że zielone i pochylnia przed górnym to resp to zapraszam regulamin czytać i nie płakać bo to tylko głupia gra. 

Idę na mecze bajo ;)

spam na u@, plugin zedytować i dodać filtrowanie wiadomości - ale komu by się chciało.
tam dużo odpalów nie gra, mielibyście co robić xD 

tak pół żartem pół serio, jest płacz o te kampienie to mogli by coś z tym zrobić i tyle ;) 

image.png.8a4c8ef0674a7e8fc6d9cf424e38152b.png

43 minuty temu, D4NTE napisał:

Zamiast poprawić dynamike gry to jeszcze tym zagraniem ją pogorszysz xD

Jedynym dobrym rozwiązaniem jest powiększenie RESPAWNU TT aż pod wejście do górnego trupa i tyle :) sracie się ciągle, że to nie jest resp, a potem wszyscy płaczą, że gracze siedzą przed respem...
Już nie raz mówiłem co o tym myślę :D 

edit; jak już tak piszemy, to można byłoby zwiększyć siano za zabójstwa + startowe dla graczy bez Vipa, by mogli czymś grać a nie pistolem czy mp5 :) 

Dobrze gada polać mu 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności