Własciciel Torcik Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Od dnia 30.04 do 05.05.24 antyrash będzie odpalony w miedzy czasie zapraszam do wypowiedz lepiej z czy bez hahaha ja oczywiście wole bez gumy hehe PS tłumika hahaha 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Wielkie nie xd Wl. Antyrusha a i tak tt wyczekuje na respie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 2 minuty temu, SoBiEcIn. napisał: Wielkie nie xd Wl. Antyrusha a i tak tt wyczekuje na respie. Ty i tak wyczekujesz xd To już lepsze by było z tym limitem awp.. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelnik FragAreny👥️ MajoR. Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Naczelnik FragAreny👥️ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Antyrash tak? Hmm... No to cyk urlop 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer Nebesh Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Typer Typer Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Oczywiście, że lepiej bez. Gorsza dynamika gry, są osoby które wolą raszować po ct i czasami zaskoczyć terro i zdobyć tym samym przewagę. Jestem jedną z tych osób, które nie lubią kutasić po ct w bs'ie bo po prostu nie potrafię grać wolno xd (a wiem, że takich osób jest więcej) +w i w najgorszym wypadku odbijać bs xd Już dawno nie widziałem na serwerach typu DD2, a na kilku grałem i wydaje mi się, że to tylko komplikowanie przyjemnej i luźnej gry. Jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleKot Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Ja za antyrushem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 (edytowane) Jestem za tym żeby nie było antyrashu, bo to zawsze ciekawsza rozgrywka jak ct rashuja, coś się dzieje. Na serwerze przeszkadza mi jedynie resp terro, ze taka mała przestrzeń jest traktowana jako resp, bo niektórzy na balkonie przed b czy w ciemni przy TT siedzieć potrafią całą rundę. Albo skrócić rundy trochę bo ponad 2 minuty to też są takie podchody i zero dynamiki gry :v Edytowane 30 Kwietnia 2024 przez Tayquil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewazne Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 (edytowane) Zamiast poprawić dynamike gry to jeszcze tym zagraniem ją pogorszysz xD Jedynym dobrym rozwiązaniem jest powiększenie RESPAWNU TT aż pod wejście do górnego trupa i tyle sracie się ciągle, że to nie jest resp, a potem wszyscy płaczą, że gracze siedzą przed respem... Już nie raz mówiłem co o tym myślę edit; jak już tak piszemy, to można byłoby zwiększyć siano za zabójstwa + startowe dla graczy bez Vipa, by mogli czymś grać a nie pistolem czy mp5 Edytowane 30 Kwietnia 2024 przez D4NTE 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Właściciel Autor Własciciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Dobra idę ten antyrash wył jutro nie będzie już tego taki mały psikus zapraszam na glosowanie na serwerki i typerki 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleKot Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 @ Torcik chuj 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewazne Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 3 minuty temu, KleKot napisał: @ Torcik chuj 😀 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Większość graczy gra dynamicznie więc to by był strzał w kolano. A ja bym chciał jeszcze @ D4NTE odpisać jak można Zwiększając respa tak jak piszesz i nie tylko Ty bo ostatnio znowu był płacz o to. Już o tym kiedyś pisałem. Zwiększając resp TT admini mieli by spam na u@ co rundę że ktoś tam siedzi. Raszujące CT teraz płacze jak ktoś siedzi na zielonych czy przed górnym, a co by było gdybyś tam resp zrobił. Zostawcie tak jak jest bo jest dobrze, a Ci co piszą, gadają na serwerze że zielone i pochylnia przed górnym to resp to zapraszam regulamin czytać i nie płakać bo to tylko głupia gra. Idę na mecze bajo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emausik Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Anty-raszowi mówimy NIE! Lepiej już skrócić czas rundy do 1:50, a nie jak dotychczas 2:15, to na pewno będzie dynamiczniej. 1 "Yup, yup, I'm fucking insane in the brain!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewazne Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 10 minut temu, Bo chcę latać napisał: Większość graczy gra dynamicznie więc to by był strzał w kolano. A ja bym chciał jeszcze @ D4NTE odpisać jak można Zwiększając respa tak jak piszesz i nie tylko Ty bo ostatnio znowu był płacz o to. Już o tym kiedyś pisałem. Zwiększając resp TT admini mieli by spam na u@ co rundę że ktoś tam siedzi. Raszujące CT teraz płacze jak ktoś siedzi na zielonych czy przed górnym, a co by było gdybyś tam resp zrobił. Zostawcie tak jak jest bo jest dobrze, a Ci co piszą, gadają na serwerze że zielone i pochylnia przed górnym to resp to zapraszam regulamin czytać i nie płakać bo to tylko głupia gra. Idę na mecze bajo spam na u@, plugin zedytować i dodać filtrowanie wiadomości - ale komu by się chciało. tam dużo odpalów nie gra, mielibyście co robić xD tak pół żartem pół serio, jest płacz o te kampienie to mogli by coś z tym zrobić i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 43 minuty temu, D4NTE napisał: Zamiast poprawić dynamike gry to jeszcze tym zagraniem ją pogorszysz xD Jedynym dobrym rozwiązaniem jest powiększenie RESPAWNU TT aż pod wejście do górnego trupa i tyle sracie się ciągle, że to nie jest resp, a potem wszyscy płaczą, że gracze siedzą przed respem... Już nie raz mówiłem co o tym myślę edit; jak już tak piszemy, to można byłoby zwiększyć siano za zabójstwa + startowe dla graczy bez Vipa, by mogli czymś grać a nie pistolem czy mp5 Dobrze gada polać mu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQubany Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Wielkie nie co taki jak ja WIELKI BOT będzie robić wtedy czkeal i gryzl sciane nie nie hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Ja respa bym widział tak jak na załączonej mapce i skrócić czas rundy do 1:50 albo 2 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Właściciel Autor Własciciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zostaje jak jest lala niech placze dalej to tylko gra dziękuję do zobaczenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Właściciel Autor Własciciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi