Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od tego smiesznego bana z zacinajacego HLTV

[P]$Ych0

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry:[P]$Ych0
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:513579643 
  • Typ serwera: 4MAPS + BF2,DD2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Web
  • Data, godzina otrzymania bana:  24.06.2024 - 19:39:34
  • Wyjaśnienie:  
  • 5:30 sprawdzenie gali normalne w sytuacji gdzie jest sam na dwóch, ale w tym nienaturalny przeskok celownika przez ściane  
  • Przeskok celownika no chyba nie w tej sytuacji poleciało full auto bo nawet widac ze dalem celownik w dół bo chcialem przeciagnąć przez papierową mape!A Hltv scieło i pokazuje jakby tylko pestka poleciała xD
  • 18:10 do 18:38  przeskok celownika na głowę przy 1 fragu, przy drugim widział przechodzącego gościa, normalny frag +
  • To też nie trafne bo zauważcie ze te hltv mega laguje a to po prostu był movment gdzie normalnie namierzyłem na głowe ale okey 
  • 23:26 pierwszy frag od razu celownik ci się kleił do głowy na gościa na pączkach, na drugim widać idealny przeskok celownika na głowę gościa który siedzi na kucaku w samym rogu na midzie, nienaturalny ruch myszką i nagle z powrotem wcelowuje się idealnie w głowę. +

• Zawuaż ze jak wybiegam z ciemni i biegnąc na gale rzuciłem nejda którym trafilem za 15hp gościa na midzie który runde wcześniej grał awp w tamtym miejscu więc logiczne później ze sie domyśliłem ze moze byc na paczkach...;)Po za tym jak spadłem na CT było slychać jak po midzie biega zauważ sobie na demku heh..i później pierw zobacz ze jak wychylałem juz z ct to pierw patrzylem na lewo czy nie stoi za bramą popatrzyłem później w druga strone ale sie nie spodziewałem dlatego zrobiłem szybkiego flicka po prostu movment zadziałał ale no kto jak to zwie....

• 24:05 Zlatujesz na respa ct celujesz na ciemnie , pozniej na prawo ct i nagle pyk celownik zatrzymuje sie idealnie na ciemni przy samej bani przeciwnika mimo że był na kucaka. Przypadek? +

• To było rudne później od tej wcześniejszej wymionionej i zczai ze kampili obaj przy midzie A bylo czyste wiec logiczne, ze mogli byc CT albo mid i jak zeskoczylem pierwszym razem to w ciemni widac bron wystajaca ale wtedy jej nie zauwazyłem lecz jak drugi raz zeskoczyłem z gali to juz tą broń zauwazyłem wiec pozostalo mi sie po prostu dobrze wcelować moim zdaniem..

• Nie moja wina, że gracze na Tamtym serwerze nie potrafią sie pogodzic ze są gracze którzy grają lepiej  niż Ci serwerowi phi.

• Pozdrawiam ciepło bazika i autobusa i cała sieć ciumki <3

•  

• Wydruk z konsoli:  

chunks

[FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick:  [P]$Ych0
    ||| IP: 
    ||| SteamID: STEAM_0:1:513579643
    ||| Przez admina: Web
    ||| Powod: Czitowanie/Zg?oszenie na forum
    ||| Czas nadania bana: 24.06.2024 - 19:39:34
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: Zablokowany Na Stronie
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
    Requesting tempdecal.wad from server
    Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
    Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."

• Lubię to! 4

• Smakosz Blantów
54 minuty temu, [P]$Ych0 napisał:
  • 24:05 Zlatujesz na respa ct celujesz na ciemnie , pozniej na prawo ct i nagle pyk celownik zatrzymuje sie idealnie na ciemni przy samej bani przeciwnika mimo że był na kucaka. Przypadek? +

• To było rudne później od tej wcześniejszej wymionionej i zczai ze kampili obaj przy midzie A bylo czyste wiec logiczne, ze mogli byc CT albo mid i jak zeskoczylem pierwszym razem to w ciemni widac bron wystajaca ale wtedy jej nie zauwazyłem lecz jak drugi raz zeskoczyłem z gali to juz tą broń zauwazyłem wiec pozostalo mi sie po prostu dobrze wcelować moim zdaniem..

Faktycznie moj błąd , ogladnalem cala akcje jeszcze raz i prawdopodobne bylo ze bedzie ktos na respie dlatego nie celowales na mida tylko jeszcze w ciemnie .

Godzinę temu, [P]$Ych0 napisał:
  • 23:26 pierwszy frag od razu celownik ci się kleił do głowy na gościa na pączkach, na drugim widać idealny przeskok celownika na głowę gościa który siedzi na kucaku w samym rogu na midzie, nienaturalny ruch myszką i nagle z powrotem wcelowuje się idealnie w głowę. +

• Zawuaż ze jak wybiegam z ciemni i biegnąc na gale rzuciłem nejda którym trafilem za 15hp gościa na midzie który runde wcześniej grał awp w tamtym miejscu więc logiczne później ze sie domyśliłem ze moze byc na paczkach...;)Po za tym jak spadłem na CT było slychać jak po midzie biega zauważ sobie na demku heh..i później pierw zobacz ze jak wychylałem juz z ct to pierw patrzylem na lewo czy nie stoi za bramą popatrzyłem później w druga strone ale sie nie spodziewałem dlatego zrobiłem szybkiego flicka po prostu movment zadziałał ale no kto jak to zwie....

Tutaj zapomniales dodac, że po zabiciu pierwszego na pączkach najpierw patrzyles w lewo ale pozniej sprawdzales tą PRAWĄ strone po raz pierwszy prawie do konca , odwrociles sie znowu w lewo zeby sprawdzic czy kolo bramy nikogo nie ma i wtedy odwrociles sie jeszcze raz w prawo :) Wiec z tym do konca sie nie zgodze 

Jestem ciekaw jak by wygladal pov z tej mapy wtedy nie mozna byloby zwalac na zlagowane demko ale tego sie juz nie dowiemy .

Przepraszam za zamieszanie, a teraz wracaj  do gry.

UB :)

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów

image.png

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności