Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

judasz demo

shox

Rekomendowane odpowiedzi

Nick podczas gry: judasz
IP/SteamID: 0:1:4203762
Typ serwera: dd2
Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać
Data, godzina otrzymania bana:  19:50
Wyjaśnienie:  https://www.zippyshare.day/0n5Gdjc6nmerCzd/file
Wydruk z konsoli:  

||| Zostales zbanowany
||| Nick: judasz         :>
||| IP: 
||| SteamID: STEAM_0:1:4203762
||| Przez admina: Bo chce latać
||| Powod: zapraszam z povem na forum
||| Czas nadania bana: 28.08.2024 - 19:52:02
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji

• Lubię to! 2

• Urlop

@ Bo chcę latać Prosimy o rozpiskę ;) 

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

xx.jpg

falubaz.jpg.c68e9f5b9f63def874c2675c023fcfae.jpg

• Smakosz Szlugów

Tu macie pova, którego nagrałem ja: 

https://megawrzuta.pl/download/8c413a1d95d44bc82f43f7aea9793aac.html

Niżej rozpiska tego pova:

0:49 - celownik za środku ekranu, oddaje strzał ( i jak widać pocisk leci nad głową ct ) coś mocno zeszło - nie trafiasz ale dziwna akcja 

0:56 gdzie masz celownik ( coś Ci odrzuciło na model za fest chyba ) 

1:08 -  na końcu akcji strzelasz obok modelu ( i dalej coś mi nie pasuje w tym celowniku ) 

1:46 - w tej sytuacji smoke Ci nie przeszkadza, żeby pojechać z celownikiem po modelu?

4:54 - idealna bania przez smoke (przed strzelaniem już wiedziałeś gdzie są) - zrozumiałym jakby było jakieś full auto ale to są precyzyjne strzały 

6:59 - ogólnie dla mnie troche pojebana akcja ( stoisz patrzysz w brame ), nic nie wiesz o gościu na zielonych, a celownikiem po ścianie i bramie za modelem lecisz

9:32 - celujesz w gościa na gali, który biegnie jako drugi ( po oddaniu strzału pocisk leci nad głową pierwszego ) duży masz rozrzut XD

9:37 - kill na gali ( szkoda, że celownik chuj wie gdzie) 

12:19 - stoisz tam wcelowany ( na adminowskim WH, dokładnie widać moment przebiegniecia modelu za ścianą ) - i Ty akurat odddajesz strzał (imo dziwne) 
Wszyscy tam skanują ale u Ciebie to wygląda tak jakbyś miał wh.

13:46 - Przeciwnik do Ciebie strzela (oddajesz strzał na pałe i niby trafiasz nie robiąc ruchu, ciekawe (model już jest za skrzynką) XD

19:27 akcja w smoke ( przecież tam nic nie widać :D )

Jak dla mnie piec. 

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Na początku Panie kolego zrób coś ze sprzętem/ustawieniami. Przykład Twojego pova, w stosunku do mojego: czas na obu demach 13:20 - 3 strzały z awp. Moje lecą tam gdzie jest celownik, a Twoje nie dość że odskakują w eter,
 to te animacje broni też jakieś takie "nijakie".

Odpowiem tylko do 2-óch akcji.
 19:27 - widać widać, grałeś ze mą wcześniej, to powinieneś wiedzieć, że to moja częsta zagrywka na "a" ;)

6:59 - uważasz mnie za niewidomego? Początek rundy, wbiegł sobie na zielone i od tak miał "wyparować", skoro trzymam cały czas pozycję?

Co do reszty, odpowiem najwyżej w razie potrzeby. Czasówki wciągane na siłe (przykład wyżej - 6;59). 
Z Twojej perspektywy, patrząc po pov'ie, każdy bardziej ogarnięty gracz będzie wyglądał podejrzanie.  

• Lubię to! 1

• Smakosz Szlugów

Nie wiem co tu więcej dodawać.

czasy z demka na filmach:

9:36

13:46

0:56

19:27

12:19

• Lubię to! 2
  • Super 4

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Blantów

Odnosząc sie do pova nagranego przez @ Bo chcę latać   chociaz to to samo tylko tu od razu mamy wh adminowskie takze lepiej widac :) przedstawiam czasy :

0:49 tutaj -

0:55 Tu na pelnej szybkosci widac gdy zabijasz tego drugiego gracza jest cos nie tak. Polecam zwolnic do 1/4 widac jak ze podczas oddawania strzalu celownik jest daleko od glowy a w momencie strzalu dociaga +

1:08 tutaj tez dziwnie dociagnelo ale dajmy takie +/-

1:46 -

4:54 tutaj naciagane +/- w porownaniu do twoich nastepnych akcji bo faktycznie wczesniej tez jak wbijales na A to patrzyles najpierw respa ct a nie gale , lecz patrzyles na lewo w strone bramy na midzie , a tu walisz przez smoke idalnie na prawo za windą 

6:59 -

9:36 przeskok  +

12:19 tutaj idealnie faktycznie dobrany moment na skana , ale taki skan na anrchie jest powrzechny . Sam tam skanuje +/-

13:46  Biegniesz celowac z dlugiej na anarchie z awp jak widac na filmiku , nie widzisz ze ktos przebiegl i cie skanuje i mimo ze  wstajesz (bo kucales wyczekując) chcac uciekac . Przy tym rownoczesnie strzelasz a celowniczek sam dociagnal na model za scianą dla mnie +

19:27 przeskok +

Bez UB

• Lubię to! 3
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów
image.png

• Lubię to! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności