Seymihaza Opublikowano 5 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Nick podczas gry: Seymihaza IP/SteamID: STEAM_0:0:58277492 Typ serwera: 145.239.19.183:27195 - DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Ste... Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [DD2] Data, godzina otrzymania bana: 06.10.2024 - 00:07:32 Wyjaśnienie: Dawno nie grałem i tak mnie naszło żeby wrócić jako że CS 1.6 przeżywa drugą młodość. To już drugi raz jak dostałem bana z anti-cheat z tego samego powodu, wczoraj myślałem że problem leży po mojej stronie, więc instalka jest świeża. Możliwe, że problemem jest używanie przeze mnie natywnej wersji CS 1.6 dla Linux, ale na innych serwerach nie mam takich problemów. Jeżeli uda mi się odwołać to chciałbym wiedzieć, czy winą jest właśnie ta natywna wersja dla linux, czy to może być coś innego. Wydruk z konsoli: Nawet nie pomyślałem, że powinienem zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Października 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Cześć, antycheat wykrył u Ciebie niedozwolony plik. Więc na początek przejrzyj swój config. Jeśli uznasz, że wszystko jest okej to wejdź na dowolny serwer i zrób sobie wargoda. Ten program wykrywa wszystkie niedozwolone pliki (cheaty) tzw wspomagacze. Wtedy będziesz wiedział co masz usunąć. Jeśli wyjdzie niebieski wg to znaczy że coś masz źle poustawiane w Linuxie. Spróbuj pobrać inną wersję i daj mi znać na priv czy Ci działa. Link do wg: https://www.wargods.ro/wcd/download.php Natomiast co do bana to już dawno wygasł więc możesz testować i działać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Października 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi