Piotr P dał donejta Opublikowano 14 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Witam, wczoraj na waszym serwerze only dd2 pomimo sprawdzania mnie nie raz wargodem dostałem bana za czitowanie. Jak mogę się oczyścić z tego bana? Oczywiście gram czysto. Fajnie jakby ktoś doświadczony zobaczył moje demka, pozdrawiam. Steam ID : STEAM_0:1:752762077 AnGeL, 14 Października 2024 Proszę o edycje i zastosowanie się do poniższego wzoru Nick podczas gry: IP/SteamID: Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: Wyjaśnienie: Wydruk z konsoli: 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 15 Października 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Na demku nic nie ma. Leci UB sebastiAN dostaje bana za nadużycie vote bana. https://bans.fragarena.pl/bans/9602.html Przed użyciem vote bana proszę schodzić na spect i pooglądać chwilę, a nie z buta dajecie :/ 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 15 Października 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi