Noir Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) Macie tu Z konosli wycinek bo jestem leniwy Ban na serwerze BF2 Klasyk, za wh którego nie było nie dostalem ssow do wrzucenia [FB]-------------------------------------[FB] ||| You are banned ||| Nick: Noir ||| IP: 178.235.182.254 ||| SteamID: STEAM_0:1:186085073 ||| By admin: Fnyx ||| Reason: Wallhack ||| Ban created: 24.10.2024 - 21:39:09 ||| For length: Permanent ||| On: [BF2][KLASYK][WSPOMINKI]@FragArena.pl (de_dust2002) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [FB]-------------------------------------[FB] Tu link do dema: https://www.mediafire.com/file/5ka0dqsgkv1a5yz/[BF2][KLASYK][WSPOMINKI]@FragArena_pl.dem/file Edytowane 24 Października 2024 przez Noir 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 24 Października 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 @ Fnyx rozpisz demko 24h 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan223 Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) Na filmiku widać jak celujesz w sciane i pare osob mowiło na voice chat w grze ze jestes odpalony i osoba napisała na u@ zeby cie sprawdzić. po filmiku czyli w rundzie której cie zbanowałem patrzyłeś się na lewo perfidnie w sciane gdzie było 3 przeciwników tzn Terrorystów. Sytuacja nie była pierwszym razem i powtarzała się. Na dole dołączam filmik który wpakowałem w megawrzute ponieważ miał powyżej 2 MB. Faktycznie też pomyliłem się nie dając screenów ale uznałem że to jest wystarczający dowód żeby zbanować cię pernamętnie za WallHack. Jeśli nie będzie możliwość otworzenia linku do filmu Prosze ododanie na discord "ferdinandoescala" w sprawie filmu pokaże na stream na Komunikatorze Discord Z poważaniem Fnyx Dołączam filmik https://megawrzuta.pl/a3vykwxw Edytowane 24 Października 2024 przez Fnyx Dopiska ostatniego zdania 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noir Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 25 minut temu, Fnyx napisał: eśli nie będzie możliwość otworzenia linku do filmu Prosze ododanie na discord "ferdinandoescala" w s Teraz własnie nie mam jak się odwołać, nie dostałem ssow co było by idealnym udowodnieniem że nie było żadnego wh z mojej strony, jak w takie sytacji się mogę obronic zbanowaliscie niewinnego czlowieka za wsumie podejrzenie chce wiedzieć jak moge sie domiemać mojej niewinnosci xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan223 Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 7 minut temu, Noir napisał: Teraz własnie nie mam jak się odwołać, nie dostałem ssow co było by idealnym udowodnieniem że nie było żadnego wh z mojej strony, jak w takie sytacji się mogę obronic zbanowaliscie niewinnego czlowieka za wsumie podejrzenie chce wiedzieć jak moge sie domiemać mojej niewinnosci xD "Faktycznie też pomyliłem się nie dając screenów ale uznałem że to jest wystarczający dowód żeby zbanować cię pernamętnie za WallHack" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noir Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) więc co teraz robimy z tym faktem że nie dostalem ss które by udowodniły to ze nie było zadnego wh a ich nie dostalem z waszego niedopatrzenia? XD @ Fnyx Edytowane 24 Października 2024 przez Noir 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan223 Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 7 minut temu, Noir napisał: więc co teraz robimy z tym faktem że nie dostalem ss które by udowodniły to ze nie było zadnego wh a ich nie dostalem z waszego niedopatrzenia? XD @ Fnyx czekamy na werdykt UBT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noir Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) 57 minut temu, Fnyx napisał: czekamy na werdykt UBT A więc odnosząc się już do do soby która bedzie rozpatrywała dalej tą sprawę oraz do @ Fnyx i podsumowywując wszystko co mamy przestawione -Porównajcie sobie datę dostania bana na serverze a założenia konta na forum napewno w logach serwera da się to znaleść, czy osoba chcąca się odwołać od bana która rzeczywsicie była nie winna męczyła by się tyle żeby udowodnic to żeby się odwołać od glupiego bana czy poszła by poprostu na inny serwer cieszyć się "wallhackiem" zresztą sam nie wiem czemu marnuje swój czas na pisanie tego zamiast pójscie na inną serwerownie xD admin który nadał mi bana nie dał mi możliwosci obronienia się przed rzarzutami używania "wspomagania" czy to nie dowodzi jego niedopatrzenia oraz NIEKOMPETENCJI poprostu został wydany wyrok podkreślam - bez możliwosci obrony z mojej strony [brak ss,ow]. Czekam na odpowiedz osoby z UBT w takim razie, pozdro. Tą część dopisuje już po edycji i obejrzeniu nagrania które własciwnie jest też bezpodstawne jest to 37 sekundowe nagranie czy to naprawde jest wystarczający dowód w sprawie? gdzie jak człowiek znający mapę wcelowywuje się w "paczki" zreszta wystarczy załozyc słuchawki zeby dostrzec to że 2 osobę było slychać jak tupała a co do 3 kila dostalem perfidne info gdzie jest szkoda mi więcej słow... Edytowane 24 Października 2024 przez Noir 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 25 Października 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Po pierwsze @ Noir i @ Fnyx uzywajcie mozliwosci edycji postow jak prowadzicie dyskusje a nie tu spamicie , to na przyszlosc. @ Fnyx co to jest za rozpisanie demka ? Konkretnie czasowki i opis. A nie ty dajesz 30sek filmik gdzie i tak co to tam spalonego jak chlop wyczekuje az mu wyjda bo wiadome bylo ze wbijaja na bsa . 3 akcje spalone minimum zeby komus dac bana a nie jedna i to wcale nie jakas przejrzysta. Jak nie byles pewny mogles dac ssy albo poprosic o wykonanie Wargoda. Jak do godziny 18 nie rozpiszesz demka to leci UB . I taka rada , bedac @ Admin CS 1.6 BF2prosilbym zeby chociaz podstawy rozpisywania demka pojąc. To nie takie trudne 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan223 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 1:55 - Strzał w głowe chociaż widać że strzał poszedł w klatkę piersową 2:48 - zbyt szybki prefire/strzał 04:22 - w momencie gdy spadałeś w dół zrobiłeś strefy i mam wrażenie jakbyś wiedział że wróg stoi na dole przed site 18:33 - w momencie wychylania nie widział przeciwników ale mam wrażenie ze doskonale wiedział gdzie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 25 Października 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Obejrzałem podane czasówki jak i całe demko. @ Fnyx podane przez Ciebie czasówki są tak na siłę w mojej ocenie wyciągnięte....że aż nie chce się ich oceniać. 1:55 - /-b 2:48 - /-b 04:22 - /-b 18:33 - /-b Reasumując gra jest czysta jak woda z Lichenia. Leci UB 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 25 Października 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi