Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie Fnyx

Jan223

Rekomendowane odpowiedzi

Nick podczas gry: Fnyx

IP/SteamID: STEAM_0:1:778740324

Typ serwera: BF2 KLASYK

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Fnyx

Data, godzina otrzymania bana:  26.10.2024 - 16:53:53

Wyjaśnienie:  Po wiadomosci od @ Maciuś Pan podjąłem złą decyzje i szybką jaką był ban sam sobie XD, odwalilem lipe ale chce wrócic i pograc dalej. Dalej wsm nie wiem co wpisac bo chyba każdy wie o co chodzi xD

Wydruk z konsoli: 

[FB]-------------------------------------[FB]
||| Zostales zbanowany
||| Nick: Fnyx
||| IP: 31. wyśle wiecej na pv
||| SteamID: STEAM_0:1:778740324
||| Przez admina: Fnyx
||| Powod: Daje bany z dupy
||| Czas nadania bana: 26.10.2024 - 16:53:53
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: [BF2][KLASYK][WSPOMINKI]@FragArena.pl (de_aztec)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
[FB]-------------------------------------[FB]

• Haha 5

333.png

• Moderator
Moderator

Wiem, że mój post nie bedzie nic raczej wnosił do tego odwołania. Ale dużo nie trzeba mówić: "Ban z dupy" i sam siebie jeszcze zbanowałeś na sam koniec i się obraziłeś na wszystkich. Jeszcze wypisujesz do moich Adminów żeby przeszli do ciebie -,-. Zachowanie bynajmniej 14 latka. I dużo było przypadków, że dajesz "bany z dupy" jak ty to mówisz. Ludzie zaczeli się wkurwiać. Już nawet na FA piszą i się smieją kogo ja biorę na Admina. To chyba ja zbyt szybko i pochopnie podejmowałem decyję względem dawania Admina, bardziej rozdawania. Jeśli chodzi o kwestię dawania Admina to już kwestia wyjaśniona.

image.thumb.png.8314c6e0e64a7de13a83d8e860bd0834.png

Jak mówię. Jeszcze na sam koniec dajesz sam sobie bana :D

Edytowane przez Maciuś Pan

Jagiellonia (1).png

1 minutę temu, Maciuś Pan napisał:

Wiem, że mój post nie bedzie nic raczej wnosił do tego odwołania. Ale dużo nie trzeba mówić: "Ban z dupy" i sam siebie jeszcze zbanowałeś na sam koniec i się obraziłeś na wszystkich. Jeszcze wypisujesz do moich Adminów żeby przeszli do ciebie -,-. Zachowanie bynajmniej 14 latka. I dużo było przypadków, że dajesz "bany z dupy" jak ty to mówisz. Ludzie zaczeli się wkurwiać. Już nawet na FA piszą i się smieją kogo ja biorę na Admina.

image.thumb.png.8314c6e0e64a7de13a83d8e860bd0834.png

Jak mówię. Jeszcze na sam koniec dajesz sam sobie bana :D

nie wypisuje tylko pytam a pytanie a wypisywanie to inna rzecz nie myl jednego z drugim pozatym co ma wypisywanie do adminow do bana?

• Haha 2

333.png

• Moderator
Moderator
4 minuty temu, Jan223 napisał:

nie wypisuje tylko pytam a pytanie a wypisywanie to inna rzecz nie myl jednego z drugim pozatym co ma wypisywanie do adminow do bana?

Ban jedno a wypisywanie drugie owszem. Ale piszę tylko jak jest. Nie będę tutaj dyskutował bo to nie jest dział od tego.

Jagiellonia (1).png

• Smakosz Blantów

@  Jan223 co wy za szopki odwalacie ? Sam sie banujesz bez sensu bo jak cos odwalales na adminie to degrad lub rezygnujesz i tyle a ty perma sobie wlepiles i sie obraziles xd

Nie wiem dogadujcie sie miedzy soba @  KrysteQ @ Maciuś Pan  bo czego ode mnie wymagasz teraz skoro sam sobie wywaliles bana xd . To nie jest zwykle odwolanie od bana xd z mojej strony to wszystko , zachowujecie sie jak przedszkolaki .

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów

image.png

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności