Jan223 Opublikowano 28 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Nick podczas gry: Fnyx IP/SteamID: STEAM_0:1:778740324 Typ serwera: BF2 KLASYK Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Fnyx Data, godzina otrzymania bana: 26.10.2024 - 16:53:53 Wyjaśnienie: Po wiadomosci od @ Maciuś Pan podjąłem złą decyzje i szybką jaką był ban sam sobie XD, odwalilem lipe ale chce wrócic i pograc dalej. Dalej wsm nie wiem co wpisac bo chyba każdy wie o co chodzi xD Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Fnyx ||| IP: 31. wyśle wiecej na pv ||| SteamID: STEAM_0:1:778740324 ||| Przez admina: Fnyx ||| Powod: Daje bany z dupy ||| Czas nadania bana: 26.10.2024 - 16:53:53 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][KLASYK][WSPOMINKI]@FragArena.pl (de_aztec) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 28 Października 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 (edytowane) Wiem, że mój post nie bedzie nic raczej wnosił do tego odwołania. Ale dużo nie trzeba mówić: "Ban z dupy" i sam siebie jeszcze zbanowałeś na sam koniec i się obraziłeś na wszystkich. Jeszcze wypisujesz do moich Adminów żeby przeszli do ciebie -,-. Zachowanie bynajmniej 14 latka. I dużo było przypadków, że dajesz "bany z dupy" jak ty to mówisz. Ludzie zaczeli się wkurwiać. Już nawet na FA piszą i się smieją kogo ja biorę na Admina. To chyba ja zbyt szybko i pochopnie podejmowałem decyję względem dawania Admina, bardziej rozdawania. Jeśli chodzi o kwestię dawania Admina to już kwestia wyjaśniona. Jak mówię. Jeszcze na sam koniec dajesz sam sobie bana Edytowane 28 Października 2024 przez Maciuś Pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan223 Opublikowano 28 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 1 minutę temu, Maciuś Pan napisał: Wiem, że mój post nie bedzie nic raczej wnosił do tego odwołania. Ale dużo nie trzeba mówić: "Ban z dupy" i sam siebie jeszcze zbanowałeś na sam koniec i się obraziłeś na wszystkich. Jeszcze wypisujesz do moich Adminów żeby przeszli do ciebie -,-. Zachowanie bynajmniej 14 latka. I dużo było przypadków, że dajesz "bany z dupy" jak ty to mówisz. Ludzie zaczeli się wkurwiać. Już nawet na FA piszą i się smieją kogo ja biorę na Admina. Jak mówię. Jeszcze na sam koniec dajesz sam sobie bana nie wypisuje tylko pytam a pytanie a wypisywanie to inna rzecz nie myl jednego z drugim pozatym co ma wypisywanie do adminow do bana? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 28 Października 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 4 minuty temu, Jan223 napisał: nie wypisuje tylko pytam a pytanie a wypisywanie to inna rzecz nie myl jednego z drugim pozatym co ma wypisywanie do adminow do bana? Ban jedno a wypisywanie drugie owszem. Ale piszę tylko jak jest. Nie będę tutaj dyskutował bo to nie jest dział od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 28 Października 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 @ Jan223 co wy za szopki odwalacie ? Sam sie banujesz bez sensu bo jak cos odwalales na adminie to degrad lub rezygnujesz i tyle a ty perma sobie wlepiles i sie obraziles xd Nie wiem dogadujcie sie miedzy soba @ KrysteQ @ Maciuś Pan bo czego ode mnie wymagasz teraz skoro sam sobie wywaliles bana xd . To nie jest zwykle odwolanie od bana xd z mojej strony to wszystko , zachowujecie sie jak przedszkolaki . 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 28 Października 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi