nerwaxgym Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Nick podczas gry: : D IP/SteamID: STEAM_0:1:457425638 Typ serwera: BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Web Data, godzina otrzymania bana: 23.11.2024 15:00 Wyjaśnienie: Mogę się Przyznać do Podmianki Modeli, ale Wypraszam sobie jakieś no recoil itp zmieniłem modele aktualnie na takie jakie są Czyli Orginalne Jeśli chcecie to mogę Zrobić Wargorda nie mam z tym żadnego Problemu inaczje mówiąc Zapomniałem Zmienić Modele na zwykłe Nie grałem jakiś miesiąc w cs"a Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: :D ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:457425638 ||| Przez admina: Web ||| Powod: Podmienione modele ||| Czas nadania bana: 23.11.2024 - 15:00:40 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: Zablokowany Na Stronie ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 23 Listopada 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 2 godziny temu, nerwaxgym napisał: Mogę się Przyznać do Podmianki Modeli Nie masz co sie przyznawac bo wszysycy widzielismy xd Nikt nie powiedzial ze masz no recoil (bynajmniej ja ), podmienianie modeli to ulatwianie gry i tlumaczenie ze zapomniales o nich mnie smieszy . Ja tez aima pobiore i zapomne go usunac , a jak mnie trafią to powiem ze juz usunalem . Ciekawe czy dadza mi ub , stawiam ze na 1000% tak xd Ja osobiscie ci Ub bym nie dal ale niech tym razem zadecyduje Własciciel. Daje wolna reke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 23 Listopada 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi