bydlak Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Nick podczas gry: [Y][D][L][A][K] IP/SteamID:5.173.222.195 Typ serwera: BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [BF2] Data, godzina otrzymania bana: 06.12.2024 - 10:57:32 Wyjaśnienie: Grałem na serwerze bf2 i dostałem bana za jakiegoś Aima czy coś w tym stylu nie wiem o co chodzi.... Pozdrawiam , czy można to jakoś wyjaśnić ? Jakieś demko czy Ss'y ? Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: [Y][D][L][A][K] ||| IP: 5.173.222.195 ||| SteamID: STEAM_1:0:591027068 ||| Przez admina: Anty-Cheat [BF2] ||| Powod: Aim-Detected ||| Czas nadania bana: 06.12.2024 - 10:57:32 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (fy_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz s Nick w grze: [Y][D][L][A][K] https://bans.fragarena.pl/bans/10012.html Edytowane 6 Grudnia 2024 przez bydlak błędy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 6 Grudnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 @ Maciuś Pan zerkniesz w logi co tam się stało? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 6 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 6 Grudnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 @ bydlak podeślij pova, którego masz w folderze csa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bydlak Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie mam pova iż gram ns , przeszukałem foldery i nie moge nic podesłać bo nic nie znalazłem TROCHU SIĘ GRAŁO Z WAMI.... https://www.gametracker.com/player/[Y][D][L][A][K]/?game=cs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 6 Grudnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Sprawdziłem demko z hltv. Fakt, że polagowane, ale dało się zobaczyć, że łapiesz dość często lagi a do tego przy akcji za którą dostałeś bana miałeś szybkie wręcz paniczne ruchy myszką, które mogły zostać zinterpretowane przez anty-cheat jako potencjalny aim. Ode mnie masz UB. Leć grać 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 6 Grudnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi