szalonymelon Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nick podczas gry: Szalony melon IP/SteamID: STEAM_0:0:36758300 Typ serwera: Bf2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: brak danych Data, godzina otrzymania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 Wyjaśnienie: na prośbę daje pov Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Szalony melon ||| IP: 90.176.179.219 ||| SteamID: STEAM_0:0:36758300 ||| Przez admina: Vac Banned ||| Powod: Daj POV na forum ||| Czas nadania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (fy_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] [BF2][32_ODZNAKI][KLASYK][NOSTALGIA][FREE_VIP_18-10]@FragArena_pl.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 6 Grudnia 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 No to lecimy z tematem 00:24 - obok głowy 00:27 - Kilometr od głowy 00:36 - to samo xDD 1:01 - gdzie strzelasz, a obrażenia wpadają, no i ten przeskok na końcu :DD 1:50 - obok głowy 2:55 - obok, ale to jeszcze mógłbym podciągnąć pod chujowe hitboxy 3:01 - to samo co wyżej 3:11 - obok głowy 3:59 - obok Mógłbym jeszcze dodać czasówki w których lecisz celownikiem za modelem idealnie, ale po sprawdzeniu tego pova to już mi się nawet nie chce @ SoBiEcIn. Zerknij proszę na drugą rękę. @ Maciuś Pan też możesz zerknąć 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 6 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Ale tutaj nawet nie ulega wątpliwości. Właśnie sobie zobaczyłem te akcje co napisałeś tzn rozpisałeś. Ewidentnie tutaj jest walenie w chu.... Sory ale moja decyzja jest nieodwołalna. Było kilka sytuacji na awp_india, fy_snow, de_dust_2_long_winter, no na każdej mapie. Rozpisane przez Vac banned to jest profesjonalizm. Za każdym razem nawet przy reklamowaniu sieci i serwera poprzez Live, ludzie którzy nie grali jeszcze na serwerze a widzą jak obserwuje melona to sami piszą, że odpalony jak nie wiadomo co, nawet ludzie którzy grają to sami nie raz mówili, że odpalony. Może i to nie jest w temat ale również świadkiem byłem jak zostało kilka razy zgłaszane przez graczy, że gracz pomyka na WH, specjalnie tutaj go nie banowałem aby sprawdzić co zrobi melon, no i co on zrobił? NIC. Olanie tematu i granie dalej bo wazniejsze jest wbijanie jemu odznak jak pilnowanie porządku na serwerze. Ale to już nie tutaj o to chodzi, tutaj chodzi o to, że faktycznie widać tutaj odpalenie, co wielokrotnie było pisane do mnie i do innych. Krissu jest świadkiem. To tyle z mojej strony. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Grudnia 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 00:24 +b 00:27 +b 00:36 +b dociąga 1:01 +b dociąga 1:50 +b 2:55 +b 3:01 +b 3:11 +b 3:59 +b Na wszystkich rozpisanych akcjach które podał Vac banned masz celownik obok modelu i Ci dociąga na hs. To fajny admin 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 6 Grudnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 0:24 i 0:27 - w tych akcjach Panowie wezcie pod uwage full auto . On dociaga myszką na dol tak jak kazdy to robi . I logiczne ze na pelnym full auto jak na tej akcji 0:26 jego kule bedą leciec jeszcze nad gorną kreską celownika ,ze tak to ujmę. Sprawdzcie sobie u siebie . 0:36 + faktycznie pestka obok modelu 0:57 +/- tutaj bym dodal ta akcje mimo ze nie bylo glowy to strzelales pestkami na daleko i celownik byl poza modelem a i tak go ubiles . (m4 nie ma takiego rozrzutu) 1:01 + rowniez strzaly wchodza w model mimo ze celownik obok (to juz akcja na blisko) 1:50 + nie no tu tez ewidentny przeskok celownika 3:59 + ten drugi kill przeskok Podsumowując , na wiekszosci akcjach widac ewidentnie ze jestes spalony nawet sie z tym nie kryjesz za bardzo. Admin pewnie byl ci potrzebny aby latac bez przypału xd A wiec zawijaj zabawki i zegnam 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 6 Grudnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi