MOBBYN Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 0:22 dociąga za ścianę (++b) 1:19 faktycznie przy full auto pociski lecą obok siebie, a u Ciebie w jednej linii xD (+b) 1:36 (+b) 3:23 widać jak jedzie celownikiem za bramą bo modelu (+b) 17:14 obok modelu, dociąga na hs (++b) 18:35 (-) 9:25 (+b) 11:47 (+/-) 16:44 dociąga na model (++b) Moja rozpiska: 0:22 - "skan w głowę" pokaż mi to dociągnięcie na 1/4 b-/+ 1:19 obejrz to jeszcze raz, nie wiem czy wiesz jak corsshairmovement zachowuje się przy zlokowanych fps dla przykładu 144 a 999 lub około tej wartości b- 1:36 WTFXD?????? Wiem o gościu z anarchi ponieważ wczesniej nie zginął wychodząc na shift widać jego model i daje pestke w głowę co tu widzisz podejrzanego sherlocku? b- 3:23 XD weź nie pij więcej albo odstaw coś bo masz lewy towar słychać anarchie jeden nade po chwili drugi spodziewam się dwóch typów, wychylam cały czas "schodkowo" widzę zabijam typa b- 17:14 tutaj sam dałbym b+ oglądając to pierwszy raz lecz zastanowiłbym się mimo wszystko ponieważ to m4 i w cs 1.6 tickrate to chyba 32 maks nie pamiętam, dostał po prostu przy pizganiu fullauto na "backtracku" jeśli nie wiesz co to zapoznaj się co znaczy. 18:35 b- słyszę i widzę model gościu wychyla daje full auto pickuje drugi dalej kończę spray i dwóch typów pada?? 9:25 b- kolejna czasówka z pizdy bez wyjaśnienia chłopa wali flesha spodziewam się go z prawej więc wychylam i zabijam to chyba logiczne. Nie wiem co autor miał na myśli 11:47 b- kolejna czasówka bez sensu chłop stoi na kucaka w miejscu nie rusza się wychylam zabijam 16:44Sytucaja z dwoma pojedyńczymi strzałami na 1/4 widać pierwszy oddany strzał widać gdzie zostaje wsytzrelony następnie ruch myszką i drugi strzał pestkując od początku siada w głowe b- Coś masz ewidentnie z tym przyciąganiem proszę o opinię i ewentualnie jakiegoś innego ubt, chyba, że po prostu chcesz mnie stąd wyjebać to zbanuj jeszcze na forum, pozdro. Bo chcę latać megawrzuta.pl/r81qwqwz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 27 Grudnia 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi