salvetti. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Nick podczas gry: salvetti. IP/SteamID: STEAM_0:0:924430718 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: antycheat dd2 Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: zbyt mocny na 40 latkow Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: salvetti. ||| IP: -----------------------------------------------------------------------------------=-=-=- ||| SteamID: STEAM_0:0:924430718 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 30.12.2024 - 20:14:24 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] https://megawrzuta.pl/83wrcz9f - POV Edytowane 30 Grudnia 2024 przez salvetti. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 30 Grudnia 2024 VIP Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Jako iż byłem świadkiem całego zamieszania to się wypowiem otóż wchodziłeś też na tekstury rozpędzając się o nie także za to już powinieneś dostać owego bana Ja osobiście byłem za przeciw twojego bana klikając na nie aczkolwiek większość Serwera twierdziło że grasz odpalony w jakimś stopniu 🤷♂️ Jednak społeczność Serwera opiera się na miłym graniu a nie poceniu się i nawalaniu na configu zrobionego pod jak najlepsza gra indywidualna. Dlatego też ludzie stwierdzili ze jesteś odpalony 🤷♂️ Z mojej strony to wszystko. EDIT : salvetti. w regulaminie Serwera masz wyraźnie opisane miejsca na screnach na które nie można wchodzić bo sa uznawane za txt ja tych zasad nie ustalalem i staram sie do nich stosowac sam raz dostalem bana właśnie za txt będąc tylko na skrzynkach. Co do votebana jest on specjalnie gdy nie ma adminow a ludzie lataja perfidnie odpaleni nic nie poradzę że większość zagłosowała na to że jesteś cheaterem🤷♂️ I odpowiadając na ostatni twój podpunkt to jednak ja osobiście twierdzę że ludzie szukają w 1.6 raczej relaksu i zabawy a można powiedzieć że ty im to trochę psujesz 😅 Ja osobiście sam nie gram pod ilość fragów i jak najlepszego kd bo jednak czasami specjalnie robię głupie rzeczy by też jednak zaczerpnąć trochę fanu z gry myślę że lata świetności ona ma już za sobą i przy niej zostają coraz starsze osoby a ja to taki mały wyjątek który wmiare coś tam klika;p Edytowane 30 Grudnia 2024 przez SAID Odpowiedź 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salvetti. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, SAID napisał: Jako iż byłem świadkiem całego zamieszania to się wypowiem otóż wchodziłeś też na tekstury rozpędzając się o nie także za to już powinieneś dostać owego bana Ja osobiście byłem za przeciw twojego bana klikając na nie aczkolwiek większość Serwera twierdziło że grasz odpalony w jakimś stopniu 🤷♂️ Jednak społeczność Serwera opiera się na miłym graniu a nie poceniu się i nawalaniu na configu zrobionego pod jak najlepsza gra indywidualna. Dlatego też ludzie stwierdzili ze jesteś odpalony 🤷♂️ Z mojej strony to wszystko. Nie mogę w edycji tematu zacytować tego co napisałeś SAID , więc jestem zmuszony dodać drugą odpowiedź. 1. Nie wchodziłem na żadne tekstury, na jedyne co wszedłem to na te skrzynki po których napisałeś, że nie mam po txt latać. Nigdy one nie były uznawane jako txt, ponieważ nie wychodzę gdzieś poza mapę, oraz nie wchodzę na miejsca na które nie powinno dać się wejść. Tam normalnie idzie się dostać podwojnymi skokami *co też tak uczyniłem*, czy też gdy jest dwóch członków drużyny którzy się podsadzą. Jeśli to było mało, to wszedłem tam tylko na 0.5sekundy. Jeżeli jest to do bana, to w takim razie powinien być co mape ktoś banowany, bo ktoś siedzi sobie na gali na skrzynce, w trupie na skrzyni, na długiej na skrzyni przy anarchii. Na CT na skrzynce itp, itd. 2. Każdy kto twierdzi, że jestem odpalony może wejść sobie na forum i rozpisać mi demko, po coś one są tak? w większości są to ludzie którzy mają po 40+ lat, siedzą przy kompie i piją piwko ze swoimi internetowymi znajomymi, lub ludzie którzy nigdy nie zagrali nawet mixa, fastcupa o turniejach które kiedyś często występowały nie wspomne.- Przecież gdyby oni tam weszli, to by wyszli po dwóch rundach, bo by się spłakali, że wszyscy na odpalę grają. 3. Każdy się tłumaczy *miłym, spokojnym* graniem tylko dlatego, że jest słabszy od innych, od zawsze tak było. Jeżeli ktoś chce sobie pogadać ze znajomymi i pograć w spokoju to niech idzie sobie pokopać kamień w minecrafcie, zamiast płakać i ciągle wyzywać graczy. Mimo wszystko dziękuję za rzetelną odpowiedź SAID , i życzę miłego sylwestra! Edytowane 30 Grudnia 2024 przez salvetti. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 31 Grudnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 OLFI Prosze o rozpisanie demka w ciagu 24h inaczej bedzie banik 1-7 dni Ja juz ogladnalem demko i jezeli chodzi o spalone akcje to znalazlem tam jedną 4:06 tu dziwny ten strzal no scope , obok modelu i zabralo ci dziwnie od razu celownik w lewo o 90stopni. To za mało ale czekam 24h na rozpiske OLFIego, moze znalazles cos to rozpatrzymy. Txt nie interesuje mnie ze wskoczyles tam na pol sekundy. Masz tyle dozwolonych skrzynek na serwie, ze powinno ci wystarczyć. Nie wskakujemy na txt nawet pol milisekundy . Na demku bylo to raz wiec bana za to nie dam lecz juz bede mial to pod uwagą. Masz regulamin , tam są prawie wszystkie uwzglednione oporcz chyba z tej na ct zielonej bo tam tez nie mozna. Jezeli chodzi o twoje napedzanie sie to mnie lekko irytujesz bo juz raz ci dalem ostrzezenie bo rolkowales po 2xjump. Pozniej cie przylapalem drugi raz to mi wmawiales mimo ze cie zlapalem na goracym uczynku ale tez przymrozylem oko ale tutaj nie bylo to notoryczne lecz w tych 3 czasowkach ktore rozpisalem ponizej napedzales sie dajac sobie duza przewage przy rashowaniu. 11:05 - walisz 2xjumpa gornego do dolnego trupa i robisz rolke na schodach napedzajac sie i kontynujac 2xjumpa . 14:17 - tu tez sie napedziles . W 10 sek byles na midzie kolo pączkow 15:45 - rowniez rashujesz dolnego i robisz rolke na schodach po 2xjumpie i lecisz dalej . salvetti. Poki nie dostane rozpiski demka perma ci sciagam ale zamieniam to na 7dni bana za nadmierne rozpedzanie sie . Ostrzezenia slowne juz miales . NIe chcialem banowac ale widze ze moze ban bardziej ci utrwali w pamieci zeby sie pilnowac. 1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] 1.13 Zabrania się nadużywania stref na serwerze, nadmiernego tzw. "podwójnego duck'a" czyli rozpędzania się do bardzo szybkich prędkości --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] Zostawiam temat otwarty, poczekamy na OLFI . Jak nie bedzie odzewu w ciagu 24h zamykam temat i nakladam bana za naduzywanie voteban. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 1 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Po obejrzeniu pova i czasówek rozpisanych przez SoBiEcIn. widać jak się rozpędzasz salvetti. widzę, że dał Ci już bana za to więc sprawę uważam za zamkniętą. Nic tam nie ma oprócz tej jednej akcji. OLFI Miałeś szansę na rozpisanie demka. Nie rozpisałeś było to w sumie do przewidzenia ale trzeba było odczekać te 24h. Teraz trudno o osobę, która umie odpalić demko, a co dopiero rozpisać Następnym razem nie słuchaj innych i nie daj się namawiać na votebany. Jak ktoś chce to niech sam robi. To nie jest pierwszy przypadek kiedy osoba ze steam jest namawiana przez ns-a na rozpoczęcie vote. Mamy Nowy Rok więc tym razem Ci odpuszczam. Myślę, ze SoBiEcIn. się nie obrazi jak Ci tym razem odpuszczę ale następnym razem się pilnuj bo takie vote bez sensu jest stratą czasu dla nas UBT jak i osoby zbanowanej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 1 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi