Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

hyperion zgloszenie gracza

Trust

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Data i Godz:  

2025-01-01 23:56 2025-01-02 00:17

Mapa: dd2

Typ serwera:  only dd2

Link do dema: http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2501012356-de_dust2-1735772160-1735773420.zip

Steam ID/ IP czitera: STEAM_0:0:610724701

Nick czitera: hyperion

Rodzaj czitu: AIMbot oraz jakis ESP ale raczej uruchamiane na guzik

nie ogladalem jakos dlugo dema i nie chce mi sie go rozpisywac mocno z racji iz zostawie to profesjanolistom z UBT ale juz wystarczy 3 pierwsze rundy dema aby zobaczyc iz cos jest nie tak, druga runda gracz leci ze scout wchodzi na bs A od strony gali nic nie sprawdza na BS wbiega z granatami i modelowo leci po graczach ktorzy sa na rampie, kolejna runda to 3cia w ktorej zabija gracza ktory zeskakuje z BSa A na rampe obok respu CT i tez elegancko modelowo celownik leci  po spadajacym za sciana graczu ktoregoo nie jest w stanie ziomek przewidziec wiecej pewnie znajda ludzie z @UBT

EDIT : gracz byl juz banowany ale dostal tylko SSY jak wiemy mamy juz rok 2025 wiec SSY to nic nie daja, bo wiekszosc cheatow teraz jest z jakimis systemami anty SS 

Spoiler

• Lubię to! 1
  • WOW 1
  • Zmieszany 1

-po pierwsze błędnie napisałeś nick

-po drugie po godzinach w grach na steam wnioskujesz czy ktoś jest odpalony lub nie, jak coś to ludzie mogą mieć kilka kont steam

-po trzecie grając o bardzo późnej godzinie i w 4-6 osób oczekujesz że każdy będzie się pocił i sprawdzał wszystkie miejscówki XD, nawet grałem ze scoutem żeby sobie coś postrzelać 

Oczywiście nie mam nic przeciwko żeby UBT sprawdziło demko nie mam sobie nic do zarzucenia 

Edytowane przez HyperoN
  • Lubię to! 2
  • Gratulacje! 1

• Smakosz Szlugów

Na tym hltv nic podejrzanego nie ma. Celownik na modelu trafia, żadnych przeskoków nie ma.

Trust next razem jak będziesz miał wątpliwości to użyj vote, wtedy zobaczymy pova.

Na ten moment UB

• Lubię to! 2

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Szlugów
image.png

• Lubię to! 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności