tashai Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nick podczas gry: tashai. IP/SteamID: STEAM_0:0:924224068 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: bo chce latac Data, godzina otrzymania bana: 02.01.2025 - 17:00:31 Wyjaśnienie: dostalem wargoda do zrobienia i dostalem bana bo bylo zmiana mapy ale zrobilem wczesniej niz mapa .... i niebieski wargod mam screena nawet jak zrobilem wargoda przed banem .Jak nie podziekuje za gre ... Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: tashai. ||| IP: 31.0.91.154 ||| SteamID: STEAM_0:0:924224068 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Omijanie wargoda ||| Czas nadania bana: 02.01.2025 - 17:00:31 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Informacje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 2 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia musi byc ten sam steam id co podczas gry musi byc ten sam steam id co podczas gry musi byc ten sam steam id co podczas gry musi byc ten sam steam id co podczas gry musi byc ten sam steam id co podczas gry 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tashai Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia SteamID: STEAM_0:0:924224068 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 2 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Chodzi o to, ze podczas wykonania Twojego wargoda nie ma steam id, który używasz podczas gry. Masz NSa. SoBiEcIn. - Report 3004718 | WarGods Cheat Defender tu masz sobiecina wargoda, jest jego steam id brak ub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tashai Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia a co to za roznica ? ja nawet nie wiem czemu tak jest. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 2 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi