mati092 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Nick podczas gry: mateeeo IP/SteamID: STEAM_0:1:122354662 Typ serwera: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][NOSTALGIA][VIP][WSPOMINAJMY RAZEM]@FragArena.pl (zm_gbox5) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Macius Pan Data, godzina otrzymania bana: 07.01.2025 - 16:29:40 Wyjaśnienie: ja se kicam i mi daje bana Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mateeeo ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:122354662 ||| Przez admina: Macius Pan ||| Powod: Skrypty ||| Czas nadania bana: 07.01.2025 - 16:29:40 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][NOSTALGIA][VIP][WSPOMINAJMY RAZEM]@FragArena.pl (zm_gbox5) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] robie strim na twitch z keystrok'ami i handcama daje na dc dajesz ub i uscisk dloni prezesa Edytowane 7 Stycznia przez mati092 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 7 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Maciuś Pan 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 7 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Na demku widać i wystarczy zobaczyć na akcję z 4:50 przez parę sekund. to jest uzycie skryptu. Na Live jak prowadzilem to 90% ludzi widziało. Również kilka osób na serwerze to widziało chociażby np KacO czy też HyperoN . Również na poprzedniej mapie dawałeś jazdę. Tutaj nie ulega wątpliwości. Nawet Ub Team niech se zobaczy. Po banie ludzie pisali ze cie znają za czasów Mixtaz że Również u niego tak grałeś. Link do demka: http://917453.hltv2.pukawka.pl/hltv-2501071625-zm_gbox5-1736263500-1736264820.zip Czas 4:50 tutaj wystarczy jeden czas. bo ewidentnie na nim widać. Bo chcę latać, 7 Stycznia Proszę dać link do demka i czasówki 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Zawijaj manatki i idź gdzieś indziej z tym autobh 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi