Sokół Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Nick podczas gry: Sokół IP/SteamID: nizej Typ serwera: odd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SAID Data, godzina otrzymania bana: 07.01.2025 - 17:18:07 Wyjaśnienie: Mozliwe ze wchodzilem na skrzynke nw jak tak to sory nie czytalem regulaminu Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Sokół ||| IP: 83.31.68.132 ||| SteamID: STEAM_0:1:466637505 ||| Przez admina: SAID. ||| Powod: Wstaw pova na forum - Fragarena.pl ||| Czas nadania bana: 07.01.2025 - 17:18:07 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Pov; https://megawrzuta.pl/oukibxuz 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia SAID rozpisz demko 24h 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 7 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Hej o to rozpiska demka : 8:06- Jak dla mnie troche dziwna ta glowa +/- 12:30 - Dziwne celowanie przez brame tak jakbys wiedzial ze ktos podchodzi tam na shifcie aczkolwiek moglbyc to tez przypadek +/- Podsumowując: po przeanalizowaniu Twojego pova, wnioskuje ze nie ma wystarczających dowodów, aby stwierdzić, że oszukujesz. Niemniej jednak, na przyszłość proszę, abyś nie wchodził na txt, okej? Dodatkowo prosiłbym, jeśli to możliwe, o przesłanie skanu w celu potwierdzenia, że wszystko jest w porządku, ponieważ spora część osób sugerowała, że coś masz.:) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Sam oglądałem całe demko i nic na nim nie ma. Skan też czysty Sokół teraz dostajesz upomnienie za TXT, nie wchodź tam więcej bo skończy się to banem. UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi