mati092 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Chcialbym sie odwolac od ostatniego werdyktu poniewaz byl on nieuczciwy w stosunku do mnie i moge w dalszym stopniu udowodnic swoja niewinnosc Nick podczas gry: mateeeo IP/SteamID: STEAM_0:1:122354662 Typ serwera: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][NOSTALGIA][VIP][WSPOMINAJMY RAZEM]@FragArena.pl (zm_gbox5) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Macius Pan Data, godzina otrzymania bana: 07.01.2025 - 16:29:40 Wyjaśnienie: Od nie wiem jak dawno ten server powstal ale od zawsze mialem łatke tego czitera chodz od zawsze kiedy bylem sprawdzany zawsze wychodzilo na to ze jestem czysty moge udowodnic swoja niewinnosc poprzez uzycie wargoda czy tez stream na ktorym bedzie pokazane to co klikam na klawiaturze oraz moja reke z kamerki na discordzie ze robie bhopa leginie i legitnie da sie go robiz nonstoper Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mateeeo ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:122354662 ||| Przez admina: Macius Pan ||| Powod: Skrypty ||| Czas nadania bana: 07.01.2025 - 16:29:40 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][NOSTALGIA][VIP][WSPOMINAJMY RAZEM]@FragArena.pl (zm_gbox5) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3008425 Edytowane 8 Stycznia przez mati092 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 8 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Vac banned SoBiEcIn. zobaczcie ja kto u Was wygląda i podejmijcie decyzję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 8 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Jezeli chodzi o akcje rozpisaną przez Maciuś Pan w tym temacie 4:50 - probowalem tam wjechac na scroluz duckiem i robic bh , nie wyszlo mi tak daleko lecz do polowy tunelu bylem w stanie , a widac zs xhlop nie ma myszki prosto tylko kreci i chce sie napedzic Ciezko okreslic na zasadzie tego jednego 5minutowego demka stwierdzic autobh . Jezeli juz podpiąlbym to pod nadmierne rozpedzanie sie , gsy itd. A za to jest inny wymiar kary w waszym regulaminie . Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot, MultiJump - Ostrzeżenie, Ban 30min do 3h. Na dzien dzisiejszy daje UB , bo gosc i tak dlugo czeka. Jezeli masz wiecej demek gdzie jest wiecej akcji na ktorych widac owe bh Daj temat w zglos czitera albo zlap go nastepnym razem jak bedzie robil 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 8 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi