salvetti. Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Nick podczas gry: salve. IP/SteamID: STEAM_0:1:18970807 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SAID Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: Wszedłem na ten serwer, to spodziewałem się bana w przeciągu godziny xD Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: salve. ||| IP: 0000 ||| SteamID: STEAM_0:1:18970807 ||| Przez admina: SAID. ||| Powod: Wstaw swoj pov na forum:) ||| Czas nadania bana: 08.01.2025 - 18:36:03 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] https://megawrzuta.pl/uupz4l0z - pov SAID - Szkoda, że wymuszony ban. Obserwowałeś mnie łącznie z 5minut na spect na ukryciu. Potem grałeś i pod koniec mapy nadałeś bana, na przyszłość zamiast dawać bany na "ślepo" to pierw poobserwuj podejrzaną osobę. Edytowane 8 Stycznia przez salvetti. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia SAID rozpisz demko. Masz na to 24 godziny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 9 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Widze ze pan "Latajacy" cos tez umie bez rozpedzania sie:D Co do edita odpowiedzialem ci juz na pv:) Aczkolwiek co do demka to jest ono czyste i nie ma sie do niczego przyczepic jedynie moge do twoich fast zoomow z awp ktore nie patrzac sa lekkim wspomagaczem:) Ub i wracaj do gry chyba ze juz wolisz grac na innych serwerach tak jak pisales mi na pv 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 9 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi