Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Spalony admin SAID.

salvetti.

Rekomendowane odpowiedzi

• Data i Godz: 09.01.2025 18:22
  • Mapa: DD2
  • Typ serwera: ONLY DD2  
  • Link do dema: https://megawrzuta.pl/6jtluuin
  • Steam ID/ IP czitera: Nie mogę dorwać, ale macie pewnie, w końcu jest adminem.
  • Nick czitera: SAID
  • Rodzaj czitu: Triggerbot, esp, *legit* sety do aima. Pewnie ciśnie na tym hppku co mu wykryło na wargodzie jakiś czas temu.

ROZPISKA:

0;40 - lock na glowe +b
0;54 - Mocno gęsty smoke, totalnie nie ma nic widać, skąd wiedział, że przebiegł? słychać go też nie było (Info poszło od Saida na mikro) +b
4:41 - XD to w ogóle jest zabawne! 4:49 daje info, że jest mid(Skąd to wiedział?), półsekundy później ginie jego sojusznik, gdyby dał wtedy info, że mid byłoby to jak najbardziej legit. Dodatkowo, strzela kiedy modelu nie ma widać (Myślał, że peeknie enemy i dał się po prostu głupio zbaitować) XD +b
6:15 - Niektóre wspomagacze miały błąd, że gdy wchodziło się w menu cheata to celownik automatycznie leciał w dół, to zostawiam dla ubt do oceny, jak są obeznani to będą wiedzieć ocb, no chyba, że podejrzany sam sobie tak o w dół instantowo spojrzał. -+
6:40 - tu sobie strzela przez gęste smołki idealnie w hitboxy po czym zabija jednego +b
8:20 - ciekawa akcja, tak to wcelowany przy ścianie, a gdy enemy którego nie widać normalnie przechodzi na walku przez smoke to zmienia przez chwile pozycje smolka (tam gdzie ma wyjsc oponent zaraz co oczywiście w ogóle nie wygląda na naturalny ruch) +b
11:00 - Nie ma oponentów, nie pickuje. Nagle gdy wychodzą, wchodzi na 2xjumpie na górę aby zabić, no chyba, że cała jego gra to jeden wielki FART i idealnie wie kiedy picknąć -+
19:08 - XD gdzie celownik, a gdzie głowa? +b

Pragnę zaznaczyć, że jest to rozpiska z tylko 30fragów. 14:38 wyszedł z serwera i wszedł z powrotem, i po tym nic totalnie nie grał, kampił na respie, zmienił totalnie styl gry, co oczywiście każdy mądry zauważy na demku. Do 14:38 jest spora rozpiska podejrzanych akcji, a  po tym czasie kiedy wszedł ponownie znalazła się tylko jedna podejrzana akcja przypadek? 

Rozpisywałem setki demek, ale ten agent to tak podejrzanie się zachowuje, że masakra, a o tych spalonych akcjach nie wspomnę. 

Z góry przepraszam całe UBT, za to, że jest to demko, a nie pov. Lecz kolega ma admina, i gdybym wszedł na nsie go nagrywać na spect, to pewnie by coś podejrzewał a na końcu mógłby mnie kickować z serwera za zajmowanie slota. 

Jeszcze pragnę napomnieć, że z tego co wyczytałem w twoim podaniu na admina, miałeś nawet czerwonego wargoda, moim zdaniem powinno gościa odrazu wykluczyć z jakichkolwiek rang, ale to wasza sieć, a ja sobie po prostu wyrażam zdanie :D

image.png.0699d35ab841cd4d681769feb69203e5.pngZrzutekranu2025-01-09183912.png.83e7ac21411ad08c1d5b783e8efcc46a.png

Edytowane przez salvetti.
  • Super 1
  • WOW 8

Wiesz ze w każdej chwili mogę wykonać wargoda? 

Nawet przed każdym wejściem na serwer :kekww:

Widzę że kogoś zabolało ze dostał bana odemnie 

NA dodatek podczas mojej gry był Sobiecin który jakoś nie zauważył żadnych wspomagaczy które posiadam xD

Widzę że bawić się nie można na serwerze bo już Cie zgłaszają...

Odpowiadając podziwiam się że patrzyłeś na demko z hltv 😂

Zobaczyłem tez i jakoś nie zauważyłem bardzo podejrzanych akcji jedynie ta z deagle gdzie pestka poszła na farcie

Co do smoke zostawiam sobie specjalnie lukę aby widzieć ruch modelu mistrzu;)

8k godzin a pomyśleć że ktoś na podobnym poziomie tez ma swoje taktyki to nie idzie?

Wiesz tez ze jezeli nie ma ludzi na longu i b to chyba logiczne ze jest mid i jego okolice?

Wybacz ale w tej grze tez potrzebne jest myslenie a ty robisz ta skarga ze mnie debila xD

Specjalnie grałem zabawnie jak dla mnie dlatego ze wiedzialem ze masz na mnie oko a tu nagle skarga 😂

Chętnie wysłucham Sobiecina ktory jest jako tako swiadkiem poniewaz tez wtedy gral ^^

A teraz na poważnie odpowiadając 

0:40 Lock na głowie a w obrębie bramy na midzie brak przeciwnika?

Hmmm jak to możliwe? A no tak demko z hltv:D

Na smoke juz odpowiadałem i wiele ale to naprawde wiele osób wie ze stosuje takie smoke na gali 😛

Takze nie jest to pierwszy raz gdzie skanuje smoke czasami jest to na instynkt a czasami na lukę raz sie udaje a raz nie 🤷‍♂️

4:59- Nie powiedzialem nic takze chyba ktos pisze głupotki 😂

Odezwalem sie dopiero "5:22 Gala albo long" 

Po czym dostalem info pisemne od Bartka mozna to potwierdzic w logach;)

Oraz 4:42 powiedzialem "Zielone" bo ktos dostal hita z granatu za 9 😉

6:15 tu dla zabawy trenowalem swoja celność w głowę mojego kolegi z drużyny ^^

Wiekszosc cheatow nie przesuwa celownika po wyjsciu z menu czy tez wejsciu nawet jesli bym wszedl czy tez wyszedl z owego menu to nie wiem jakim cudem moglem sie ruszac xD

6:40 Ale ty piszesz nie zrozumiale to zgłoszenie oskarżając mnie jako "cheatera" 

Inni skanowali gorny to zacząłem smoke a co mialem tez skanowac bez większego sensu ze zgarne fraga?

Na dodatek jakos nie dostalem powiadomienia w postaci zadanych obrazen na ekranie także 😂

Cube [t] Zabil jednego z moich to usłyszałem strzal oraz padnięcie mojego kolegi z drużyny ^^

8:20 Nic podejrzanego nie widzę jedynie patrzę bramę by nikt mnie nie zaskoczył nastepnie chce iść na galę to odpuszczam patrzenie w bramę mida i szybko wchodzę na galę widząc ramienie przeciwnika strzelam przez ścianę dwa razy w głowę:)

11- Nie ma mnie już na serwerze także xD?

19- Tez nie ma mnie już wtedy na serwerze XD + Dowód zegnalem się z sobiecinem na Admin czacie;))

Chyba że o nie to demko ci chodzi aczkolwiek ostatniego pova posiadam z godziny 17:40 Także to była moja ostatnia wizyta zresztą jest dużo dowodów które potwierdza ze moja ostatnia wizyta odbyła się o tej godzinie między innymi słowa sobiecina ktory gral po moim opuszczeniu serwera.

Na dodatek podrzucę jeszcze mój pov żeby ub zrobił skana:)

Jesli to miala byc jakakolwiek zemsta za bana to ci sie chyba nie udala :kekww:

https://megawrzuta.pl/zloobsvt - pov

Tobie tez przydalo by sie popatrzec na ten pov aby nabrac wiedzy jak niektorzy wykorzystują mechaniki tej gry:D

Jesli cie urazilem to przepraszam :peepoBlanket:

Edit :  salvetti.  Swoje juz wyjaśniłem nie zamierzam wchodzic z toba w większą dyskuje ubt robi skan mojego pova i tam wychodzi czy cos jest czy tez nie na dodatek ciekawe jak miał działać aimlock jezeli nie było tam nikogo z przeciwnej drużyny?

Zgadza się możesz mnie zgłosić w każdej chwili i nie mam nic przeciwko temu jedynie mam odczucie że Twoje "zgłoszenie" jest napisane specjalnie 😛

Skad moglem wiedziec ze mam na ciebie oko?

A no z tego ze pisaliśmy na pv i wiadomości nie byly zbyt mile z obu stron. Oraz tak jak mówiłem mam swoje odczucia wobec ciebie 😉

Grales na lanach tak? To moze pochwalisz sie kazdemu osiągnięciami a nie piszesz zgłoszenie czystej osoby 😅🤷‍♂️

Odemnie tyle ja wiem swoje i ty też nie bronie się sobiecinem a tylko mówię że jest swiadkiem ktory jest wiarygodny na tle tego wszystkiego także nie pisz bzdur bo mam tylko z ciebie niezłą zabawę 

Dalej nie będę odpowiadać na Twoje "Zaczepki" bo sam nawet nie odniosłeś się do mojej rozpiski chetnie dowiem się skąd wziąłeś 11:00 oraz 19:00 z demka 😅

Bo chcę latać   SoBiEcIn.   Vac banned

Czekam na waszą wypowiedź 😃🎀

• Lubię to! 2

Każdego staramy traktować się tak samo jeśli gracze skarżą się na kogoś to wypada ta osobę sprawdzić:)     -  To część wiadomości której do mnie napisałeś po moim banie który mi nadałeś, równie dobrze ja Ciebie podejrzewam o czitowanie, tym bardziej, ze miałeś niedawno czerwone wargody.

46 minut temu, SAID napisał:

Wybacz ale w tej grze tez potrzebne jest myslenie a ty robisz ta skarga ze mnie debila xD

To nie jest skarga, tylko zgłoszenie czitera, czas na leciutką edukację.

Specjalnie grałem zabawnie jak dla mnie dlatego ze wiedzialem ze masz na mnie oko a tu nagle skarga 😂

? xD skąd mogłeś wiedzieć, że mam na Ciebie 'oko'? skoro nawet ani razu na specta nie wszedłem, grałem tak jak zawsze, więc argument brzydko mówiąc z dupy.

Polecam i tobie na niego popatrzyc aby nabrac troche doswiadczenia w tej gierce:D 

Gościu, jak ja grałem na lanach to ty tabliczkę mnożenia kułeś przed biurkiem.

NA dodatek podczas mojej gry był Sobiecin który jakoś nie zauważył żadnych wspomagaczy które posiadam xD

Próbujesz bronić się sobiecinem który nie jest w ubt?

Teraz tak SAID , chętnie bym Ci odpowiedział na resztę gdybym tylko cokolwiek tam skumał, bo napisałeś potężny trashtalk, że głowa mnie boli jak patrzę na twoją odpowiedź. Nikogo w tym temacie nie interesują twoje inne POVY, ani to co ty myślałeś sobie w głowie, czy inne czasówki które ja podałem. Następnym razem odpisuj na same czasówki, bo odpowiedzi o tym, że ty o czymś sobie myślałeś  nikogo zupełnie nie interesują, odpowiadasz krótko co i jak czemu, po prostu próbujesz udowodnić swoją niewinność i przede wszystkim się wybronić.

Teraz uwaga, czym się różni zlagowane hltv od innego? - Na zlagowanym hltv kiedy jest fejkowy "aimlock" po wystrzale również MODEL przeskakuję razem z CELOWNIKIEM - u Ciebie takiego czegoś nie było, był sam lock celownika. Żeby nie było, że jestem gołosłowny tutaj podsyłam dowód jak to wygląda: 

https://streamable.com/cvlybg

Twój trashtalk o tym, że zlagowane demko, farty, przemyślenia.. bez żadnych sensownych argumentów to tylko potwierdza tezę, że próbujesz na siłę udowodnić coś. To tak jakbym wysłał filmik z Tobą w roli głównej jak kradniesz portfel powiedzmy jakiejś babuszce, to ty byś się tłumaczył, że sam jej portfel wypadł, mimo, że na filmiku było inaczej.

Krissu w takim razie my bad, nie wiedziałem o tym :D

Edytowane przez salvetti.
Krissu,

Ale Sobiecin JEST w UBT :D

• Lubię to! 2

Cześć. Pragnę się wypowiedzieć z powodu takiego, że grałem wtedy na serwerze, a nie ukrywam - kolega na prawdę mocno grał jak na to, że ja osobiście sam go nie kojarzę, lecz z faktów, które gdzieś tam zdążyłem zobaczyć on ma 16 lat, więc prawdopodobnie nigdy wcześniej o nim nie słyszałem. Za nim kolega zacznie pisać kim jestem oraz pisać do mnie to samo co do mojego starego znajomego, który go rozpisał, że nie mam żadnego doświadczenia jak on to od razu postawię go przed dokonanym faktem - jestem byłym profesjonalnym graczem 1.6, grałem pod nickiem insider, lecz ja w sumie przedstawiać się nie powinienem bo 12 lat nie mam, a tak czy siak - jestem znaną personą w tej grze, jeśli chodzi o PL. 

Powiem szczerze, że gdy na początku widziałem jego grę na prawdę nie byłem w żadnym szoku, mamy 2025 rok - mamy w PL na prawdę dobre osoby, którzy grają w tą gre świetnie, pomimo takiego czasu od jej skończenia oficjalnego [ chodzi mi o ESL, lany itd. ] 

Rzadko kiedy wypowiadam się w takich tematach, w sumie to mój pierwszy raz, dlaczego? Dlatego, że za moich czasów nie wychodziły tak skomplikowane czity do tej gry jak w aktualnych czasach, więc dla mnie to jest ciężkie, lecz sądzę, że mając rozegrane 17 000 godzin prawie w tej grze jestem w stanie rozróżnić dobrego gracza od oszusta. 

Swoją wypowiedź będę opierał na swoim doświadczeniu w grze oraz na rozpisce mojego dobrego znajomego, z którym miałem przyjemność nawet rozegrać lana w 2011 roku w Krakowie.

Zacznę może od WarGod`a - warto zaznaczyć, że WG jest nieaktualnym programem, lecz co najważniejsze w tym co piszę - WG jest nieaktualny od 3 stycznia, czyli stricte - jego skany, które były czerwone załapały się w okresie, gdy WG funkcjonował poprawnie, pomimo że już wtedy zaczęły się przekręty dotyczące kryptowalut w CMD itd. Dziwi mnie fakt, że taka osoba została zwerbowana do szukania oszustów, skoro sama nimi była, w dodatku wato zaznaczyć, że oskarżony nie odwołał się od żadnego skana na oficjalnej stronie wargoda, ponieważ ją przeanalizowałem przed swoją wypowiedzią co daje nam jasny werdykt - oszukiwał, gdy miał 6 razy czerwonego WG.

1 godzinę temu, SAID napisał:

A dodatek podczas mojej gry był Sobiecin który jakoś nie zauważył żadnych wspomagaczy które posiadam xD

Warto zaznaczyć, że SoBiEcIn. będąc w UBT prawdopodobnie ma do Was zaufanie, ponieważ jednak jesteście administratorami i prawdopodobnie nawet nie zwracał na Ciebie uwagi, więc Twój argument jest bez sensu. Wychodzę z założenia, że jeśli robicie coś razem to raczej nie sprawdzacie siebie wzajemnie w sytuacjach, którego tego nie wymagają. 

Co do smoke zostawiam sobie specjalnie lukę aby widzieć ruch modelu mistrzu;)

W 1.6 smouki nie działają jak w najnowszej wersji Counter-Strike`a - istnieją oneway`e znane nam z CSGO, lecz jest ich kilka, ba - żeby widzieć lukę przez smouka w 1.6, którego nie planowałeś rzucić lub nie jest Twój nie zobaczysz jej, w momencie gdy nie podejdziesz pod smouk`a i nie wykonasz ruchu myszką w dół, dlaczego w dół? Smouki zanikają, gdy spojrzysz w ziemie na każdym serwerze i jest to niewyłączne od roku powstania tej gry, dlatego takie tłumaczenie jest idiotyzmem. 

Tobie tez przydalo by sie popatrzec na ten pov aby nabrac wiedzy jak niektorzy wykorzystują mechaniki tej gry:D

Z tego co napisałeś wyżej - nie masz pojęcia o mechanice tej gry, przecież to wynika już nawet z sytuacji, w której szukasz luki w smouk`u, gdzie tak jak napisałem - w 1.6 nie istnieją praktycznie oneway`e, a znalezienie luki w tych smoukach jest cudem, dlaczego? - dlatego, że ta gra nie była robiona z takim zamysłem jak sam CSGO, a takie małe detale nie były dopracowane. 

Grales na lanach tak? To moze pochwalisz sie kazdemu osiągnięciami a nie piszesz zgłoszenie czystej osoby 😅🤷‍♂️

Czemu miałby się chwalić tym co osiągnął? Według mnie to, że zagrał lana w KRK w 2011 roku już jest czymś, bo zaznaczę, że w 2011 roku dopiero uczyłeś się chodzić. Nie jesteś osobą, która może prosić kogoś o chwalenie się osiągnięciami w grze, w której spędzasz i spędzałeś swój czas tylko na serwerach FFA rywalizując 15vs15, a nigdy nie grałeś o stawki pieniężne, troefa w irl`u, dlatego - odpuść sobie ten temat, ponieważ wychodzisz na niedoinformowaną osobę. 

Przechodząc do samego demka - obejrzałem wszystkie akcje, które zostały rozpisane przez zgłaszającego i nie mam do niego żadnej zaczepki, dlaczego? Bo gość ma doświadczenie, które pięciokrotnie pobija Twoje doświadczenie, ba - jestem wręcz tej samej opinii co on. 

Popatrzmy na akcję z 

5 godzin temu, salvetti. napisał:

0;40 - lock na glowe +b

Po tej akcji już można byłoby Cię wziąć pod bana, a dlaczego? Miałeś 6 czerwonych WG w przeciągu roku, z czegoś to musi wynikać. Akcja z 0;40 jest akcją, w której wspomagałeś się jakimś programem, taki lock nie jest możliwy do wykonania grając clear, a w szczęście w tej komputerówce nie wierzę.  Warto zaznaczyć, że na zlagowanym demku model przeskakuje razem z oddaniem strzału z broni, dlatego też warto o tym po prostu wspomnieć, a widzę że zostało dołączone nagranie z takiej akcji. 

Rozpisywanie gracza nie ma dalszego sensu, chłopak ma 16 lat - założę się, że skłamał ze swoim doświadczeniem i tym, że grał odkąd skończył 8 lat, dlaczego? Dlatego, że jego movment, a jego styl strzelania to dwie różne rzeczy - movmentu programem nie poprawisz oraz myślenia, a strzelanie już tak. Doświadczeni gracze zauważą, że w Twojej grze myślenie nie gra roli, robisz tak głupie i niezrozumiałe błędy, a tak czy siak - jesteś królem gry? 

A teraz pytanie do administratorów - jak gracz mający tyle czerwonych skanów może zasilać szeregi administracji? Administrator powinien świecić przykładem, a nie być nastolatkiem, który żeby być dobrym posuwa się do oszukiwania i rozliczania osób grających lany z tego, że nie mają doświadczenia? Dla mnie to paradoks.

Ode mnie tyle, pozdrawiam, Przemek :) 

Edytowane przez fastcupenjoyer
SoBiEcIn.,

Po pierwsze wargoda mozna oszukac juz dluzszy czas . Od 3 stycznia jakos robia pelno skanow i wychodza czerwone jak i niebieskie (sami je robimy rownoez) Nie wiem o co caman. A po drugie Jezeli sie tu wypowiadasz i byles swiadkiem to rozpisz demko a nie wywaliles litanie ktora za bardzo nic nie wnosi do tematu. Co do reszty odniose sie jak wroce z pracy chyba ze ktos z chlopakow bedzie szybszy .

• Lubię to! 2
  • Super 1

UBTeam

A więc wypowiem się ja w tej kwestii, w której aż razi w oczy. Mianowicie:

• Rodzaj czitu: Triggerbot, esp, *legit* sety do aima. Pewnie ciśnie na tym hppku co mu wykryło na wargodzie jakiś czas temu.

Odnosząc się do tego skanu na wargodzie. : Pozwólcie, że wstawię tu screena. 

image.png.61481d1d8942bd1d442f22fd5e547e0e.png

Trzytysięczny raz powtórzę, że czerwony wargod nie jest automat banned, jak widać na załączonym screenie znajduje się tam "found hpp hack data" / wystarczy wyczyścić appdata, bo z tego co widzę, każdy wargod jest tu czysty. Czas najwyższy zaczać to rozróżniać, to tak jakby wejsc na mixa i za cheatmodels <tak, podmienione modele dostać perma za cheating XD>

A więc przejdźmy do rozpiski:

• 0:40 - nie wiem czy traktować to jako "locka" i czy patrzeć na chłopa za smoke czy tego na skrzynce, aczkolwiek. Jedna i druga sytuacja jest czysta. -b
  • 0:54 - Słyszał, i to normalne, że po smoke wybiegnie longa skoro dojeżdżają. -b (doczepka na siłe totalnie)
  • 4:41 - ???? bo sie obrócił czy co? xD -b
  • 4:49 - Czasami wystarczy przetrzeć monitor, zabił mu kolegę dosłownie chwile przed, co słychać po reakcji, że daje info -b
  • 6:15 - Fakt, celownik czasami wędrował, ale w inny sposób bardziej krotki slajd, i leciał w górę nie w dól. (Wersja alterka w 2021 roku, tak, o tego cheata chodzi) -b
  • 6:40 -Em, przez tego smoke to nawet ja widzę. XD -b
  • 8:20 - to jest żart ta rozpiska, poważnie. Podchodzi anarchie, po czym cofnął bo dostał 3 flashe, a kroki słychać nawet z gali takze XD kolejne -b (Na potwierdzenie tej tezy przyjrzyjmy sie ze podszedł chłop za smoke przy skrzyni, którego nie widział. (więc ????)  -b
  • 11:00 - Nie wiem, po to sa dj żeby je używać, a wskoczył na gale bo wskoczył, i tyle. Chłop biegł gale, to go zabił. No sh*t sherlock.  -b
  • 19:08 - 3k ms, hltv tak to wygląda. -b

Wracając jeszcze do początku wypowiedzi gdzie znajduje się tu rozpisany "triggerbot"? Bo nie widziałem ani jednej sytuacji. 

Podsumowując to wszystko, jak Cię salvetti znam i szanuje, tak teraz doj*bałeś taką szopkę, że to aż głowa mała. Ciężko palić czyste demko, albo próbować rozpisać na siłę. Nie wyjdzie, każdy, kto ma oczy zauważy, że to demko jest czyste i wszystko co wymieniłeś jest abstrakcją i przyczepką na siłe. 
Pozdrawiam cieplutko.

• Lubię to! 4
  • Super 5
  • Gratulacje! 2

• Smakosz Blantów

Odnosnie demka przedstawionego od  salvetti.

0:40 A tutaj kazdy sie patrzy na celownik ze przeksoczyl. A co mial zrobic jak Said po oddaniu  strzalu zrobil ducka xd Panowie ogladnijmy zawsze pare razy xd Tez sie na poczatku dalem wkrecic :) -

0:54 No tutaj to nie wiem o co chodzi do konca. Zobaczcie na te screny ponizej. Ale zanim do nich to co to wgl jest za akcja. Chlop widzi ze walą smoke daje info ze dluga chyba logiczne. Za chwile widzi, ze przebiega jeden gosc i jeszcze mowi na tym demku "przeszedŁ " a nie przeszLI bo bylo ich paru jak juz sie czepiac jego info. Tym chyba wszystkim udowodnie :) -

Dokladnie 00:54:82 widac jak przebiega ktos

image.jpeg

image.jpeg

4:41 - XD to w ogóle jest zabawne! 4:49 daje info, że jest mid(Skąd to wiedział?), półsekundy później ginie jego sojusznik, gdyby dał wtedy info, że mid byłoby to jak najbardziej legit. Dodatkowo, strzela kiedy modelu nie ma widać (Myślał, że peeknie enemy i dał się po prostu głupio zbaitować) XD +b

To ja za duzo spalilem czy ty? To jest wgl pomieszane co ty mowisz . Uloze ci to chronologicznie. Jako pierwszy info podal gracz "Maruda" mowi ze na zielonych chyba i w tym samym momencie slychac glos SAID jak mowi ze gala (to logiczne i slychac ze cos sie tam dzieje). Drugi mowi gracz Cube ze "no co ty brama MID jest " . A nastepny odezwal sie "Zubr" mowiac ze są na gali i praktycznie rownoczesnie z "Lala" ktory mowi MID . Said sie odezwal dopiero ze "lezy (na gali bo rzucil nejda)". Noi pozniej to widac ze giną jego sojusznicy na midzie wiec daje info  wiec co tu jest dziwnego ? -

6:15 no tutaj serio mam to komentowac? A jak mu myszka na glebe spadla? To tez do bana xd? -

6:40 - tu sobie strzela przez gęste smołki idealnie w hitboxy po czym zabija jednego +b

yyy , chlop strzela full auto w smoke bo rzucili z dlugiej i wiadomo ze wbijaja , wgl nie w modele . Trzech przeszlo a 4 wbiegl centralnie na linie strzalu. I co tu jest spalonego? -

23 godziny temu, salvetti. napisał:

8:20 - ciekawa akcja, tak to wcelowany przy ścianie, a gdy enemy którego nie widać normalnie przechodzi na walku przez smoke to zmienia przez chwile pozycje smolka (tam gdzie ma wyjsc oponent zaraz co oczywiście w ogóle nie wygląda na naturalny ruch) +b

Wybaczcie ale z tego to sie usmialem. NIe dosc, że ciezko cokolwiek zrozumiec (bez urazy) to przeciez on w tej akcji nikogo nie zabil nawet xd Jest przy anarchi , lecą fleshe z anarchi wiec jest przy scianie a nagle ucieka kolo anarchi  i odwraca sie bo sie sypią granaty  Co tu jest spalonego bo nie kumam . JEgo sposob chodzenia czy co? Nawet jezeli ci chodzi o czas 8:35 gdy przebiegl mu gosc przez smoke i nawet jak juz go bylo widac za smoke to nie zwrocil na niego uwagi. Celownik nawet przez moment nie ruszyl sie w strone tego przeciwnika. -

11:00 normalna akcja. Sam tak robie i ty pewnie tez. Tez czesto trafiam ze ktos jest. Za drugim razem podkoczyl rowniez normalnie patrzac w strone schodow mimo ze ktos przebiegl na prawo. Dopiero gdy zauwazyl go jak podskoczyl to skierowal tam celownik. -

19:08 tutaj oddany strzal z dgl w okolice glowy , ale wezmy pod uwage dwie rzeczy po pierwsze on lecial celownikiem z lewej do prawej strony (wiec idealnie w to miejsce raczej kula nie trafi gdzi ejst celownik ) a po drugie to przeciwnik skakal na 2xJumpie i akurat w momencie oddania strzalu odrywal sie rozpedzony od ziemi. Celownik byl blisko glowy nie widac rowniez przeskoku. Ale niech bedzie dam tu +/- 

Podsumowując. Myśle, ze kazdemu udowodnilem rozpiską i dowodami w postaci demka i ssow, ze demko jest czyste.

Teraz odnosnie calego zgloszenia. Z duzej chmury , maly deszcz. Wspomne jeszcze raz o tym ze demko z hltv jest bardzo zlagowane to jednak  nie pov,  to po pierwsze. Po drugie widac ze wiekszosc akcji jest naciagna i rozpisana tak jakby tam na kazdej akcji bylo "palone".  Ludzie szybko podlapali widze i juz wieszaja psy na Saidzie a wiekszosc nawet nie ogladnela tego demka... To ze mial kiedys za malolata (chociaz teraz stary nie jest xdxd) czity na kompie to nie oznacza ze ma je tez teraz. Wiekszosc z was grala kiedys na czitach daje sobie reke obciac. MIal stare pliki na kompie co bardzo ladnie wam wyjasnil ptwr . Wargod to nie wyrocznia. Najwazniejsze jest zawsze demko. Zresztą przeczytajcie jego odwolanie jak mial czerwonego wargoda tam tez jest duzo wyjasnione dlaczego dostal UB itd. Ponad to jak mial kiedy czity to teraz latwiej mu bedzie tych cziterow lapac. 

I odpowiadajac tutaj wam, ze ja bylem na serwie itd.  Wszedlem dokaldnie w 8:35 demka. Zero zgloszen itd , na jego gre nie patrzylem bo jak wszedlem to ginalem dosc pozno lub wgl.

Wiec nie powolujcie sie na mnie , zreszta said i salvetti tez po tej mapie wyszli z tego co pamietam. I o SAID sie nie martwcie , jeszcze na pewno bedzie sprawdzany wargodem zreszta jak kazdy admin i opiekun w kazdej chwili moze byc . 

P.S Chcialbym jeszcze raz podziekowac ptwr za poswiecenie mi czasu, Elegancką rozpiske demka jak i jasne wyjasnienie wszystkim. Chcialem osobe ktora przede wszystkim spojrzy na to demko neutralnym okiem i znajaca sie rowniez na rzeczy .

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Gratulacje! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów
image.png

• Lubię to! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności