Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

odwołanie PANDA

panda2115

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: PANDA
  • IP/SteamID: STEAM_0:0:422265634
  • Typ serwera:  BF2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  M4A1
  • Data, godzina otrzymania bana:   20:18 wczoraj
  • Wyjaśnienie:   Gram sobie na serwerze koles mi robi jakiegoś wg nawet nie wiem co to jest miałem 2 razy ss jestem czysty gram czysto do tego mi prad wyrzciło i zresetowało komputer gram czysto od poczatku serwera byłem sprawdzany , dostałem BANA za ucieczke co jest nie prawda . Reklamuje serwer jestem pozytywna osoba ktora gra czysto a wy mnie banujecie >? M4a1 jestes tak słaby ze nawet wydałeś ponad 100 zł na odznaki masz prawie wszystkie i tak jestes słaby i klepany i nie mozesz zniesc ze ktos lepiej gra ? bo odkad pamietam nikt czy franzik czy macius stwierdzili ze gram czysto ? a ty sie przypierdalasz o byle co ? BARDZO PROSZE O ODBANOWANIE I O KOREKTE I ZEGRADACJE TEGO CZŁOWIEKA KTÓRY ROBI Z IGŁY WIDŁY I OCZERNIA ! 
  • Wydruk z konsoli:   PONIZEJ 

[FB]-------------------------------------[FB]
||| You are banned
||| Nick: PANDA
||| IP: 89.64.38.76
||| SteamID: STEAM_0:0:422265634
||| By admin: M4a1
||| Reason: ucieczka przed WG
||| Ban created: 11.01.2025 - 20:18:12
||| For length: Permanent
||| On: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (de_westwood_big)
||| Time left: Forever
||| Will expire: Never
[FB]-------------------------------------[FB]
Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."

Zawartość Szuru - ProjectRPG

• Smakosz Szlugów

M4a1 rozpisz demko 24h 

Maciuś Pan przejrzyj logi i wrzuć ssy z konsoli jak był tłumaczony wargod. 

Edit:

panda2115 wrzuć nam swojego pova nagrał Ci się w csstrike i powinien być zapisany tak:

image.png

• Lubię to! 2

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Powiem tak panowie moge zrobić wszystko nawet streamowac moja gre na tiktoku zaden problem dobrze sie gra jestem z wami długo , jestem czystym graczem .... miałem robione ss wg te  mi mozecie pierdolnac tylko powiedzcie jak sie to robi i bedzie po problemie gram w ta gre 14 lat ..... 

Bo chcę latać,

Ale nie spamuj w dziale. Chcesz coś dodać to edytuj swój poprzedni post! 

• Lubię to! 1

VIP

No więc zaczne od tego że sprawdzany może być każdy  Ty czy Ja - nie ma na to wpływu

Dostałeś WG napisałem do Cb steam pv - że wiesz co robić bo byłeś adminem i czekam na odpowiedz z WG

Zamiast napisać do mnie że nie wiesz czy coś zacząłeś mnie wyzywać itp po czym wyszedłeś (czyli dla mnie uciekłeś od Wg) i wszedłeś ponownie na serwer jak gdyby nic :) 

Wtedy dostałeś bana za ucieczka przed WG

Co do tego prądu to marne wytłumaczenie bo 

1 byłeś ze mna cały czas w rozmowie na steam - wiec logiczne ze miałem wł kompa :) czyli historia z pradem odpada

2 uciekleś z serwera by za chwile +/- 2 min maks wejsc i udawac ze nic sie nie stało 

Zablokowałeś mnie na steam bo myslales ze uda Ci sie ,ze usuna sie wiadomosci z Toba , ale zdarzyłem zrobic 2 screeny które pokazuja własnie ze ten "prad" jednak był :) 

Co do demka to niewiele bedzie bo mapa dopiero sie zaczęła , a gościu kierował sie do WG juz chwil kilka 

Jakies te dowody mam na to ze jednak nie wina pradu byla ucieczka przed Wg , ale to juz wy decydujcie co zrobicie

jak mowie nie napisał nic do mnie takiego  bym mu cos powiedzial tylko zaczał sie awanturowac wyszedl potem wywalil mnie z steam a tera cos próbuje ugrać 

2panda.png

1panda.png

• Lubię to! 3

• Własciciel
Właściciel

M4a1 prosze rospisac demko do wieczora masz czas w innym czasie gracz dostaje ub a ty 4 punkty warna ile razy można prosić o rozpisanie demka 
piszesz bez sensownie tematy.

• Lubię to! 4

cT0SxdZ — kopia.gif

• Moderator
Moderator

Po pierwsze obraza Admina:

image.png

image.png

Może i to nie wnosi nic do tematu ale ja się pytam?

co to kurrr za spam? 

image.png

A następna sprawa to tak na poważnie w logach nic nie ma takiego niepokojącego.

• Lubię to! 1

Jagiellonia (1).png

Z góry przepraszam za spam na serwerze  :) cała szanowna administracja oraz uztkowników :) szczerze 
Pozatym on też obrażał 

Edytowane przez panda2115
Bo chcę latać,

gdzie jest pov o którego prosiliśmy wyżej?

• Lubię to! 1

VIP

Dobra Pany obejrzałem demko z westwood oraz wczesniej mapa dustyaztec

Nie mam sie do czego doczepić bo nic nie znajduje wiec no nie mam wam co wyłożyć - ale oglądałem by nie było lecz nie ma co wpisać  - mozecie poogladac ale pisze jak jest

jednak: 

Osoba, zapoznająca się z regulaminem forum, akceptuje wszystkie zasady panujące na serwerze, jak i na sieci.
Cytując:
1.14 Admin kiedy chce może poprosić gracza o wykonanie WarGod'a --> [Wyjście z serwera podczas sprawdzania = PERM | Czerwony WG = PERM / Niebieski WG = Brak bana]" Rejestrując się na forum stosujesz sie do zasad panujących na serwerze, 

wymowka typu prad mi wywalilo jest abstrakcja w która nikt nie powinien wierzyc 

najważniejszą sprawą jest to, że przy momencie wyłączenia "internetu" najważniejszą rzeczą jest, żeby nigdy nie wyłączać csa. Bo pokazuje sie to od czasu włączenia csa
 Dodatkowy minus to brak wrzuconego Pov , który powininen juz dawno tutaj byc 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Piwko 1

• Smakosz Szlugów

panda2115 "Gram sobie na serwerze koles mi robi jakiegoś wg nawet nie wiem co to jest miałem 2 razy ss jestem czysty gram czysto do tego mi prad wyrzciło i zresetowało komputer gram czysto od poczatku serwera byłem sprawdzany , dostałem BANA za ucieczke co jest nie prawda"  -

Akurat jak admin kazał Ci zrobić wargoda to Ci prąd wyłączyli? Sory ale w takie bajki nie uwierzę. Nawet nie dałeś nam żadnego dowodu, że taka sytuacja miała miejsce.

"M4a1 jestes tak słaby ze nawet wydałeś ponad 100 zł na odznaki masz prawie wszystkie i tak jestes słaby i klepany i nie mozesz zniesc ze ktos lepiej gra ? bo odkad pamietam nikt czy franzik czy macius stwierdzili ze gram czysto ? a ty sie przypierdalasz o byle co ? BARDZO PROSZE O ODBANOWANIE I O KOREKTE I ZEGRADACJE TEGO CZŁOWIEKA KTÓRY ROBI Z IGŁY WIDŁY I OCZERNIA ! " -

ale co ta wypowiedź ma na celu w Twoim odwołaniu? Jak masz coś do admina np łamie regulamin itp to możesz śmiało pisać skargę w odpowiednim dziale. Na stan obecny jeśli chodzi o tego bana to nie widzę, żadnego nadużycia ze strony admina. Wszystko zrobił jak należy.

Powiem tak panowie moge zrobić wszystko nawet streamowac moja gre na tiktoku zaden problem dobrze sie gra jestem z wami długo , jestem czystym graczem .... miałem robione ss wg te  mi mozecie pierdolnac tylko powiedzcie jak sie to robi i bedzie po problemie gram w ta gre 14 lat .....  -

Byłeś adminem nie wiesz co to wargod i nie umiesz zrobić scana na stronie co zajmuje dosłownie 5 minut. Teraz piszesz nam tutaj, że możesz zrobić wszystko czego tylko zapragniemy, nawet live na yt czy tiktok. Tylko, że teraz mogłeś już odinstalować wszystko to co miałeś niedozwolone w csstrike.

Byłeś adminem więc chyba o tym wiesz. Ty na miejscu M4a1 też pewnie byś dał bana

Przed wejściem na serwer Prosimy o zapoznanie się z Regulaminem oraz  Taryfikatorem.

Wchodząc na Serwer Akceptujesz Regulamin!

Odemnie UB nie dostaniesz chyba, że Maciuś Pan wyrazi zgodę i da Ci szansę ( ale w tej sprawie to pv do niego) Na ten moment zamykam temat, ponieważ nie zrobiłeś wargoda tak jak admin Cię o to prosił.

d5ee843a-352a-49e7-816c-7b19f148c1dd.jpg

• Lubię to! 4
  • Piwko 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Szlugów
image.png

• Lubię to! 3

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności