TUPAC Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Nick podczas gry: tupaC` IP/SteamID : STEAM_0:1:507047505 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 2.01.2025 - 17:40:06 Wyjaśnienie: Zostałem sprawdzony wargodem (Nigdy sie z tym nie spotkałem) i wyszło według tej aplikacji i administracji że cheatuję. Chciałbym od siebie powiedzieć, ze jestem sprawiedliwym użytkownikem i nie wspomagam gier jakimiś cheateami, sęk w tym że jakiś czas temu fatk modyfikowałem cs'a pod względem estetycznym czyli modele broni. Nie zdawałem sobie sprawy wchodząc na serwer że jest to zabronione i nie chce się kłócić badż was pytać jak nie zauważyłem czytając regulamin że jest to zabronione, z góry przepraszam za zamieszanie. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: tupaC` ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:507047505 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Czerwony Wargod podmienione modele ||| Czas nadania bana: 12.01.2025 - 17:40:06 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 12 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 12 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi