mati092 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Nick podczas gry: mateeeo IP/SteamID: STEAM_0:1:122354662 Typ serwera: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][Oldschool][NOSTALGIA]@FragArena.pl (zm_2day_2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: HyperoN Data, godzina otrzymania bana: 16.01.2025 - 17:06:18 Wyjaśnienie: offtopic bo nie ma co pisac mial tam ktos powiedziec ze przed banowaniem mnie mial bys sprawdzany wargods ale spokojnie zrobilem przed wylanczaniem csa na jednej sesji Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mateeeo ||| IP: edit ||| SteamID: STEAM_0:1:122354662 ||| Przez admina: HyperoN ||| Powod: Skrypty, działanie na szkode serwera, ban bez mozliwości ub ||| Czas nadania bana: 16.01.2025 - 17:06:18 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [Zombie Biohazard][VIP][POWROT KLASYKI][Oldschool][NOSTALGIA]@FragArena.pl (zm_2day_2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3013194 i dla tego zezimieszka co mnie zbanowal jak nastepnym razem bedziesz mnei wyzywal to krece skriny i robie skarge :D:D:D 11:33-11:45 delulu fest a jak nikogo nie ma na sevie albo siedzisz sobie na spec bo nie wejdziesz sie postrzelac to se robie sgs dla jajec nie robie zeby kogos dogonic na zm robie sobie czasami jak potrzebuje sobie zregenorowac hp ale tak to nie naduzywam sgsa a i od kiedy jak kogos nie ma na servie i se robie sgs niewiem po to zeby utrzymac jakis poziom skupienia jest to nilegalene,dzialanie na niekorzysc servera a i oglondam se te demko dlaczego nie banujesz albo nie upominasz ludzi za brak robienia celi pasywnego zombi tylko sie na mnie skupiasz chyba musisz se moj nic wytatulowac jak na mnie tyle czasu spedzasz hajpejron wewe lepiej skoncz color:#28C1DF sie nie zgadza ::D 146.59.40.75:27016 zapraszam maciek czekam 5 min https://www.twitch.tv/mati092092 to zamiast na dd bede wchodzic do kampy z wyskoku to jest juz supi gicior sztosiwo ? propo jak bedziesz zwracac mi uwage a jak zobacze ze inni to robia i im nikt nie zwraca uwagi to tez moge robic to co oni cnie rowno uprawnienie i te sprawy Edytowane 17 Stycznia przez mati092 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperoN Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia link do demka: http://917453.hltv2.pukawka.pl/hltv-2501151916-zm_infantry-1736964960-1736966220.zip 11:33-11:45 - skaczesz przód tył za perfekcyjnie bez popełnianie ani jednego błędu i to nie tyczy się tylko tego demka ale każdej mapy na której grasz, mógłbym zapełnić cały dysk twoim "Legit BH" itd, ciągle dostaję na ciebie skargi i nie tylko ja widzę że coś jest nie tak Nie wiem czy czytałeś Regulamin serwera, jak nie to już nie mój problem, ale jest tam napisane tak: 👉 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot, MultiJump - Ostrzeżenie, Ban 30min do 3h. 👉 Zabrania się nadużywania stref na serwerze, nadmiernego tzw. "podwójnego duck'a" czyli rozpędzania się do bardzo szybkich prędkości - Ostrzeżenie, Ban do 3h. notorycznie łamiesz te zasady podane wyżej, co przekłada się na następną zasadę: 👉 Niedostosowywanie się do Regulaminu - Ban od 30 min do 1 dnia. tak więc zostaję przy swoim zdaniu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 16 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Maciuś Pan decyduj. Gracz sam się przyznał do robienia sgs. HyperoN odrazu perm za sgs gdzie w regulaminie jest ban do 3 godzin. Skąd wziąłeś perma? 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 16 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Brak ub. Skończony temat. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 16 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 38 minut temu, Maciuś Pan napisał: Brak ub. Skończony temat. Może jakieś sensowniejsze wypowiedzi o co chodzi ? Godzinę temu, Bo chcę latać napisał: HyperoN odrazu perm za sgs gdzie w regulaminie jest ban do 3 godzin. Skąd wziąłeś perma? HyperoN 1 godzinę temu, HyperoN napisał: 👉 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot, MultiJump - Ostrzeżenie, Ban 30min do 3h. 👉 Zabrania się nadużywania stref na serwerze, nadmiernego tzw. "podwójnego duck'a" czyli rozpędzania się do bardzo szybkich prędkości - Ostrzeżenie, Ban do 3h. notorycznie łamiesz te zasady podane wyżej, co przekłada się na następną zasadę: 👉 Niedostosowywanie się do Regulaminu - Ban od 30 min do 1 dnia. tak więc zostaję przy swoim zdaniu. skąd jest PERM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 16 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Ja chciałbym zauwazyc ze wargod wyszedl czysty. Prosze mi znalezc w regulaminie, ze robienie sgsow to perm ? A dzialoanie na szkodliwosc serwera mozesz jakos udowodnic. JA rozumiem, że to twoj serwer lecz albo stosujemy sie do regulaminu ktory sam tworzyles albo jaki to ma sens? Rownie dobrze mozesz zrobic dzial osobny i tam wedle swojego widzimisie rozpatrywac bany ze swoich serwerow. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01010101 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Dostane warna, ale się wypowiem. Byłem adminem na tym samym serwerze jeszcze przed tym jak przejął go Maciuś Pan i mati również tam grał, był on sprawdzany tyle razy, że nie da się tego zliczyć. Gość jest po prostu zajebistym movementowo graczem, a admini tego serwera to goście co nawet porządnie nie potrafią rozpisać demka, tak samo jak przy pierwszym odwołaniu sam admin serwera pisał, że OCENIAŁ DEMKO Z WIDZAMI NA TIK TOKU I WSZYSCY BYLI ZGODNI, ŻE JEST ODPALONY. No jak dla mnie to jest śmiech na sali i takie rzeczy to powinny być odgórnie karane, jeśli chcecie żebym coś jeszcze wam udowodnił to wejdźcie sobie z nim na jakikolwiek serwer HNS albo tego typu podobny serwer i wszędzie będzie tak samo dobry. Proponuje bardziej sprawdzać Adminów pod względem ich umiejętności określania kto jest cziterem, a kto nie lub zostawić to osobom które się na tym chociaż trochę znają // HyperoN gosciu ty sam napierdalasz na autobh albo na infinite scrollu wiec zacznij moze od siebie Edytowane 17 Stycznia przez 01010101 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 16 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Zapraszam w takim razie na byle jaki serwer i niech pokaze. Bo chcę latać, 16 Stycznia (edytowane) sgs to nie są skrypty obaj mylicie pojęcia. Dowody jakieś dajcie, a nie piszecie posty z pizdy Edytowane 16 Stycznia przez Torcik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperoN Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Bo chcę latać to już nie jest pierwsza sytuacja tak jak napisałem "notorycznie", a jak notorycznie to działanie na szkodę serwera Gracze wypisują na u@ itd, wychodzą z gry bo robi to notorycznie. Proste mati092 jak oglądasz demka to pokaz, skupiam się na tobie bo jesteś jak na razie najbardziej podejrzany i każdy to widzi Bo chcę latać, 16 Stycznia (edytowane) Dowody jakieś? halo co na słowo mamy uwierzyć? Edytowane 16 Stycznia przez Torcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 16 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Chciałbym poruszyć kilka kluczowych kwestii związanych z decyzją administratora HyperoN o nałożeniu permanentnego bana na użytkownika mati092 z powodem "Skrypty/Działanie na szkodę serwera, ban bez możliwości UB". Uważam, że cała sytuacja wymaga natychmiastowego wyjaśnienia oraz ponownego rozpatrzenia. Po pierwsze, jakim prawem administrator HyperoN stwierdza, że gracz mati092 używa skryptów, skoro nie ma żadnych twardych dowodów na potwierdzenie tego zarzutu? Program WarGod, który jest stosowany na waszym serwerze, nie wykazał żadnych nieprawidłowości, co powinno być decydującym argumentem w takiej sytuacji. W takim przypadku decyzja o banie powinna być oparta na faktach, a nie na domysłach. Jeżeli administrator nie ma dowodów, nie powinien wyciągać pochopnych wniosków. To również sygnał do właściciela serwera, Maciuś Pan , by w końcu zajął się tym problemem i poprawił narzędzia weryfikacyjne. Po drugie, skąd administrator wyciągnął wniosek, że gracz działa na szkodę serwera, nie przedstawiając żadnych dowodów na poparcie tego oskarżenia? To absolutnie nieakceptowalne, by na podstawie domysłów ktoś mógł nałożyć tak surową karę. Jeżeli administrator stawia takie zarzuty, to jego obowiązkiem jest przedstawienie twardych dowodów, które to potwierdzają. W przeciwnym razie takie decyzje są bezpodstawne i nieprofesjonalne. Po trzecie, kim ty, HyperoN jesteś, by stwierdzać, że ban jest "bez możliwości UB"? Takie działania są absolutną samowolką. W regulaminie serwera jasno określono, że za używanie skryptów takich jak SGS powinien zostać nałożony tylko czasowy ban, a nie permanentny. Dodatkowo, bez ostrzeżenia i bez przedstawienia jakichkolwiek dowodów, decyzja o permanentnym banie jest absolutnie nieakceptowalna. Co więcej, domniemanie, że gracz nie ma możliwości odwołania się, jest niezgodne z zasadami fair play, których powinniśmy się trzymać. Zgodnie z regulaminem, za skrypty typu GS, SGS, SGJ'ot czy MultiJump powinien zostać nałożony ban czasowy (od 30 minut do 3 godzin), a nie permanentny. Proszę o przedstawienie logów serwera, które potwierdzą, że przed nałożeniem tej kary, gracz otrzymał jakiekolwiek ostrzeżenie. Ostatecznie, odpowiedź właściciela serwera, Maciuś Pan, w tej sprawie jest absolutnie nieakceptowalna. Odpowiedź typu "Brak UB. Skończony temat" to zwykła ignorancja i brak szacunku wobec gracza. Tego typu podejście w ogóle nie spełnia standardów profesjonalnej administracji. Oczekujemy uzasadnienia, wyjaśnienia i transparentności w podejmowanych decyzjach, a nie zbywania gracza bez słowa wyjaśnienia. Proszę o natychmiastowe przedstawienie dowodów na jakiekolwiek działanie na szkodę serwera oraz o wyjaśnienie decyzji, która została podjęta w tej sprawie. W przypadku braku takich dowodów, blokada permanentna zostanie zdjęta. 2 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixtaz Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nie mam dowodów na to, że mati jest czysty lub odpalony. Wiem, że jest weteranem od czasów serwera genesis (2k12). Gracze często skarżyli się na jego małpie ruchy po mapie, lecz nie mogłem bezpodstawnie wygnać go z serwera ze względu na widzimisię moje lub kilku graczy. Mogłem jedynie ograniczyć jego możliwości, aby był bardziej wyrównany poziomem względem innych graczy. Zrobiłem to opracowując autorski limiter FPS. Limiter działa na określone SIDy określone w pliku blacklist.ini Zamiast bezpodstawnie banować chłopaka, może skorzystajcie z takiego narzędzia. Pzdr. Kod źródłowy: https://codeishot.com/4oz1iz9w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 17 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Więc tak. Na wstępie chciałem przeprosić gracza mati092 . Jako, że jestem starym też wyjadaczem Counter Strike 1.6 z tym że miałem dłuższą przerwę i troszkę człowiek pozapominał (ale to nie jest żadne wytłumaczenie) . Postanowiłem wejść w internet i poszukać coś na temat tego BH itp itd. Po dłuższych poszukiwaniach znalazłem bardzo ciekawy poradnik który znajduje się na "Youtube". Zrobiłem tak jak w tym poradniku, następnie wszedłem na serwer i zacząłem robić tak jak to było pokazane i...... FAKTYCZNIE MOŻNA uzyskać to co ty robisz ale trzeba być starym wyjadaczem i wiedzieć co jest 5. Następnie wszedłem na inny serwer aby zobaczyć jak to działa na innym serwerze i.... FAKTYCZNIE dało radę z tym że trzeba poćwiczyć i przypomnieć sobie jak to się robiło dokładnie aby wychodziło można powiedzieć PERFEKCYJNIE. W twoim przypadku właśnie tak wychodzi i dlatego tak wskakujesz do każdej z kamp na mapie. ALE!!!! To nie zmienia faktu, że możesz to robić bez przerwy gdyż to jest: Po pierwsze: ZAKAZANE na serwerze, mówi o tym pkt: Bo akurat w tym przypadku tak to robisz, że: Robisz te BH i raptownie wlatujesz do kampy!. PAMIĘTAJ, że to jest zabronione!!!! Też raczej byś nie chciał, że sobie siedzisz w kampie i raptem tobie wlatuje jakieś zombie jak pocisk z armaty. Tak więc mam nadzieje, że zrozumiałeś i będziesz się do tego dostosowywał. Bo jeśli się nie dostosujesz to będziesz banowany dotąd aż zrozumiesz. Demko które rozpisał HyperoN i podał minuty które sprawdziłem bo dopiero teraz miałem czas to z mojego punktu widzenia i przeanalizowaniu i zrobienia czegoś podobnego jak ty to robisz to zwykłe umiejętności. Pamiętaj, że jak następnym razem wejdziesz na serwer i któryś z adminów zobaczy, że ponownie robisz takie wskakiwanie do kamp to będzie karane maksymalnym banem do nawet 8h. Zostało to zmienione w Regulaminie. Dlaczego taki duży wymiar kary? To już wyjaśniłem wcześniej. Nie każdy gracz jest taki sam jak ty czyli PERFEKCYJNY. Fajnie, że akurat grasz u nas i wybrałeś nasz serwer ZM ale postaw się też w mojej czy innych graczy sytuacji. Bo również mnie też by to drażniło, że akcja taka szybko się rozwija i czasem nie wiesz co się dzieje i przez to gracze wychodzą z serwera bo nie są tak PRO. Więc proszę o zrozumienie i zapoznać się z REGULAMINEM SERWERA przed wejściem na serwer. Jeśli chodzi o Zmianę REGULAMINU to tak samo jest napisany pkt czyli: POSTANOWIENIA OGÓLNE pkt.5 Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację i mam nadzieję, że się rozumiemy. Tak więc proszę więcej nie robić takich akcji czyli: Rozpędzanie się i wparowywanie do kamp jak dzikus. Bo na pewno nikt tego nie lubi i psuje to całą rozgrywkę innym graczom. Proszę wybaczyć za słowo ale nie być SAMOLUBEM bo nikt tutaj nie jest KOZAKIEM jak ty, że grasz Perfekto!!! Inni też są i na nich też proszę zwracać uwagę. Nie mówię żeby grać jak LAMA ale weź to proszę pod uwagę. Każdy chce sobie w spokoju pograć a nie się denerwować przez takie akcje. Tak więc jeśli któryś z adminów ciebie na tym złapie to ban. Jeśli któryś z graczy ciebie na tym zlapie i mi powie o tym to ban. Tak więc sobie odbinduj te klawisze bardzo cię proszę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 17 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi