b0t Opublikowano 17 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick podczas gry: b0t IP/SteamID: STEAM_0:1:120809820 Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: brejku Data, godzina otrzymania bana: 17.01.2025 - 13:53:24 Wyjaśnienie: Admin prosił o wrzucenie mojego pova, więc wrzucam. Myślę, że dobry znalazłem, bo jest z dzisiejszą datą. Wydruk z konsoli: Cytat ||| Zostales zbanowany ||| Nick: b0t ||| IP: 194.180.108.176 ||| SteamID: STEAM_0:1:120809820 ||| Przez admina: brejku ||| Powod: poproszę o pova na forum ||| Czas nadania bana: 17.01.2025 - 13:53:24 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][KLASYK][NOSTALGIA][VIP/eVIP][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (de_dust2_long) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Link - megawrzuta.pl/lwkjiwro Vac banned, 17 Stycznia Wstaw poprawny POV. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin CS 1.6 BF2 brejku Opublikowano 17 Stycznia Admin CS 1.6 BF2 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Mapa de_dust2_long b0t 2 tayming.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0t Opublikowano 17 Stycznia VIP Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Przepraszam wstawiłem złe demko. Link - https://megawrzuta.pl/8otdb3qr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 17 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia brejku rozpisz demko 24h 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin CS 1.6 BF2 brejku Opublikowano 18 Stycznia Admin CS 1.6 BF2 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Witam serdecznie w tej piękny weekend A wiec lecimy po kolei : 0:26 - pick na model x2? 2:02 - niby grał na słuch ale bardzo dziwna reakcja jak model stanął to go sprawdził 4:07 dziwny pick na model a pozniej pociagniecie za modelem.. 4:55 - dziwny hs. 5:04 - od poczatku mapy wychylal i sprawdzal dol, teraz jak gosciu byl na zielonej to crosshairplacement ustawil mial tak zeby mial mozliwosc go zabic a nie sprawdzal lewo maxa jak rundy wczesniej. 5:17 - to mi bardzo smierdzialo jak go spectowalem. Wczesniej wskakiwal do pitu badz pickowal tak ze patrtzyl max do lewej, a w tej rundzie gosc wychylal z awp i sie wcelowal w niego 5:57 - spectujac dziwny byl ten hs. 7:57 ogolnie to jest najdziwniejsza akcja, gosc z CT siedzi na niewidce w rogu a ten tak jakby juz wiedzial ze siedzi an niewidce i go nie ma na shorcie ani ct i zaczal strzelac po scianach i strzelil w kazdy rog oprocz tego co ten typ siedzial,dziwny crosshairplacement i zobaczcie jak dziwnie tym scoutem przymierzyl, no dla mnie spalona akcja. 10:04 teraz nie popatrzyl na srodek czy ct jak to robil wczesniej tylko pick na model Są akcje czyste, są też akcje a ocene zostawiam ludziom lepszym ode mnie 5 tayming.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 18 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 0:26 - celownik na modelu, szczerze nie wiem o co Ci chodzi jaki pick? Normalnie strzela. (-) 2:02 - tutaj ct tupie jak słoń + widział model postaci, grał na czas, żeby paka wybuchła, później zabija ct. (-) 4:07 - na początku dostaje flesza, jak powoli ten flesz znika widzi model ct wycelowuje i strzela, przy drugim strzale w tego samego gościa leci za modelem tylko, że to jest ruch myszką, każdy gracz, który gra w tę grę parę lat robi to samo. Jak próbujesz przycelować przeciwnika to robisz ruch myszką w stronę modelu. (-) 4:55 - tutaj w pierwszym momencie ma celownik idealnie na HS przy strzale celownik obok modelu (+/-) chociaż zwaliłbym to na hitboxy :0 5:04 - wchodzi longa, sprawdza reklamę, leci dalej i celownik ma na dole skałki z bs-a. Dopiero jak zobaczył model ct to ruszył celownikiem do góry. Normalny odruch. (-) 5:17 - wychodzi longa sprawdza prawą stronę nikogo nie ma. Nie no normalnie celuje, powoli się wychyla (to jest mała mapa). Ja tutaj nic dziwnego nie widzę. (-) 5:57 - ct go nie widział, miał czas, żeby przycelować, celownik na modelu. (-) 7:57 - wchodzi długą, zabija gościa powiedzmy przy ct. Później strzela po różnych rogach (szuka), na samym końcu tej akcji celuje scoutem w róg gdzie jest model ale go nie trafia, leci gale więc raczej nie wiedział, że model akurat tam się schował, przecież go tam przeciwnik zabił. (-) 10:04 skacze do piasku i powoli się wychyla. Zauważ, że on w ogóle na początku celuje na "romana". Później dopiero widzi model ct i robi ruch myszką w stronę modelu. (-) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 18 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi