aqq761 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Nick podczas gry:aq IP/SteamID: STEAM_0:0:3759048 Typ serwera: Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 19.01.2025 - 13:34:36 Wyjaśnienie: Ban nie słuszny ponieważ zrobiłem tego całego wargoda https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3014770 i nie uciekłem tylko rozłączyło mi neta nie wiem czemu ale mój nick został zminiony na trzy znaki zapytania skan jest mój można potwierdzić steamid co administrator nie zrobił a informowałem go.Czekam na szybkie UB Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: aq ||| IP: 109.241.83.138 ||| SteamID: STEAM_0:0:3759048 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Omijanie wargoda + ucieczka ||| Czas nadania bana: 19.01.2025 - 13:34:36 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Informacje W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24 godzin ban zostaje zdejmowany. Temat należy napisać z powyższym wzorem. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza. Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu! Odwołanie można napisać maksymalnie do 48 godziny od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. UBTeam ma 72 godziny na rozpatrzenie prośby o unbana po wstawieniu rozpiski przez admina. Każdy admini ma obowiązek przy rozpisywaniu demka, podać konkretny link do niego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zacznijmy od tego 1.1. Rejestrując się na forum wyrażasz zgodę i akceptacje regulaminu. 1.2. Zakaz zakładania więcej niż jedno konto (multi konto = ban permanentny na obu kontach) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqq761 Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zacznijmy od tego że u mnie w mieszkaniu mój brat też ma komputer i mamy 1 ruter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia To zapraszam was 2 na ts jednocześnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqq761 Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia nie posiadam mikro ale tsa moge pobrac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia no to zegnam sprawa wyjaśniona dziękuje za uwagę jak będziesz miał kędyś czas wpadnij na tego ts 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi