Tomakuu Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Nick podczas gry:Tomakuuu IP/SteamID:STEAM_0:1:762232960 Typ serwera: Basebuild Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bajlando Data, godzina otrzymania bana: 18.01.2025 - 17:09:49 Wyjaśnienie: Sytuacja wydarzyła sie 17 stycznia w nocy wraz z graczem swirus graliśmy sobie wieczorem i po prostu można powiedzieć że expiliśmy wiekszosc co prawda nie uzyskałem dzieki temu expieniu lecz wykonaniu misji takich jak budowniczy czy sekretna G na expa. Łącznie z tego naszego expienia można pochwalić się ogromną ilościa exp'a na poziomie pewnie max 200 co z tych 2 misji bez problemu mozna było uzyskac 1400. Rozumiem też wasza stronę jako iz widze ze prowadzicie jakiś konkurs o wbicie top1 na jakas tam myszke szczerze nigdy mnie ona nie interesowała i nie miałem zamiaru brać udziału w konkursie bo jest mi to zbędne. No jak dla mnie kara nie jest odpowiednia do rozmiaru wykroczenia. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Tomakuuu ||| IP: 94.154.23.78 ||| SteamID: STEAM_0:1:762232960 ||| Przez admina: Bajlando[t] ||| Powod: Boostowanie,zapraszam do dzialu na FragArena.pl Dzial BaseBuilde ||| Czas nadania bana: 18.01.2025 - 17:09:49 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BaseBuilder] [EXP] [KLASY] [LVL] [KLANY] [BRYLKI] [MOCE] [KOSCI] [ULEPSZENIA] [SKRZYNIE] [VIP] [SVIP] [BaseBuilder] FragArena. ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 19 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Bajlando[t] zapraszam do wypowiedzi. Przedstaw sytuację z Twojej perspektywy i decyduj co dalej z użytkownikiem. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 19 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jestem swiadkiem i Adminem także się wypowiem ogólnie jestem za ub aczkolwiek jakas kara musi być i rozmawiałem na ten temat z właścicielem który miał pomysł aby ty oraz Swirus zaczęlibyście od nowa z lvl. Aczkolwiek decyzja należy do Bajlando[t] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajlando[t] Opublikowano 19 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Cześć,ogólnie dużo myślałem na ten temat,jestem zły że taka sytuacja zaistniała,pisałem specjalnie regulamin serwera i jest w nim uwzględniony boosting. Wiem że to nie będzie pierwsza sytuacja,mówię tu o innych graczach których będą na serwerze i wpadną na ten pomysł. Okej jestem w stanie dać Ub,pisałem to na chatboxie,warunki są 2,usuwam Ci wszystkie lvl,bryłki itp.,wklejasz mi 5 reklam na innych sieciach serwerów,dla BaseBuilder bądź FragAreny. No kara musi być,będziesz chętny spoko lecimy z tematem,gramy bawimy się. Jeśli nie to nie trudno nikt nikogo do niczego nie zmusza. bardzo mi zależy na waszej zabawie ale chcę żeby każdy miał Równe Szanse i żeby inni gracze się też mogli bawić. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomakuu Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Wszystko Okej tylko nie wiem gdzie ci mam ta reklame wkleić nie siedzę juz od dawna w community csa I nie chce wam zrobić złej opini 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 19 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tomakuu Bajlando[t] dział UBT nie służy do rozmów. Chcecie sobie stawiać jakieś warunki to proszę iść na pv. Bo powoli robi się tutaj cyrk niczym niektóre odwołania z BF2 bez dowodów. Co teraz mam Bajlando[t] czekać aż gracz odwołujący się zrobi reklamę i tutaj wstawi ssy że tak zrobił? Oczekujemy ostatecznej decyzji w sprawie użytkownika Tomakuu . Może Wam kawę przynieść do pogawędki? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajlando[t] Opublikowano 19 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia UB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 19 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi