Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie BB

Tomakuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry:Tomakuuu
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:762232960
  • Typ serwera: Basebuild
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bajlando
  • Data, godzina otrzymania bana: 18.01.2025 - 17:09:49 
  • Wyjaśnienie: Sytuacja wydarzyła sie 17 stycznia w nocy wraz z graczem swirus graliśmy sobie wieczorem i po prostu można powiedzieć że expiliśmy wiekszosc co prawda nie uzyskałem dzieki temu expieniu lecz wykonaniu misji takich jak budowniczy czy sekretna G na expa. Łącznie z tego naszego expienia można pochwalić się ogromną ilościa exp'a na poziomie pewnie max 200 co z tych 2 misji bez problemu mozna było uzyskac 1400.  Rozumiem też wasza stronę jako iz widze ze prowadzicie jakiś konkurs o wbicie top1 na jakas tam myszke szczerze nigdy mnie ona nie interesowała i nie miałem zamiaru  brać udziału w konkursie bo jest mi to zbędne. No jak dla mnie kara nie jest odpowiednia do rozmiaru wykroczenia. 
  • Wydruk z konsoli:  
    [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: Tomakuuu
    ||| IP: 94.154.23.78
    ||| SteamID: STEAM_0:1:762232960
    ||| Przez admina: Bajlando[t]
    ||| Powod: Boostowanie,zapraszam do dzialu na FragArena.pl Dzial BaseBuilde
    ||| Czas nadania bana: 18.01.2025 - 17:09:49
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: [BaseBuilder] [EXP] [KLASY] [LVL] [KLANY] [BRYLKI] [MOCE] [KOSCI] [ULEPSZENIA] [SKRZYNIE] [VIP] [SVIP] [BaseBuilder] FragArena.
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
  • Lubię to! 5
  • Super 1

• Smakosz Szlugów

Bajlando[t] zapraszam do wypowiedzi. Przedstaw sytuację z Twojej perspektywy i decyduj co dalej z użytkownikiem. 

• Lubię to! 5

image.png

UBT Bo chcę latać.png

VIP

Jestem swiadkiem i Adminem także się wypowiem ogólnie jestem za ub aczkolwiek jakas kara musi być i rozmawiałem na ten temat z właścicielem który miał pomysł aby ty oraz Swirus zaczęlibyście od nowa z lvl.

Aczkolwiek decyzja należy do  Bajlando[t] :)

• Lubię to! 3

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.gif.e0653e7f2ea1dd8041f0a777b9b654d1.gif

VIP

Cześć,ogólnie dużo myślałem na ten temat,jestem zły że taka sytuacja zaistniała,pisałem specjalnie regulamin serwera i jest w nim uwzględniony boosting. Wiem że to nie będzie pierwsza sytuacja,mówię tu o innych graczach których będą na serwerze i wpadną na ten pomysł. Okej jestem w stanie dać Ub,pisałem to na chatboxie,warunki są 2,usuwam Ci wszystkie lvl,bryłki itp.,wklejasz mi 5 reklam na innych sieciach serwerów,dla BaseBuilder bądź FragAreny. No kara musi być,będziesz chętny spoko lecimy z tematem,gramy bawimy się. Jeśli nie to nie trudno nikt nikogo do niczego nie zmusza. bardzo mi zależy na waszej zabawie ale chcę żeby każdy miał Równe Szanse i żeby inni gracze się też mogli bawić. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.gif.aaa8e8e668219632ffec88f355738cfb.gifimage.gif.9ffdcc01a5de8828bcaa81783a41744a.gif

• Smakosz Szlugów

Tomakuu  Bajlando[t] dział UBT nie służy do rozmów. Chcecie sobie stawiać jakieś warunki to proszę iść na pv. Bo powoli robi się tutaj cyrk niczym niektóre odwołania z BF2 bez dowodów. Co teraz mam  Bajlando[t] czekać aż gracz odwołujący się zrobi reklamę i tutaj wstawi ssy że tak zrobił? Oczekujemy ostatecznej decyzji w sprawie użytkownika  Tomakuu . Może Wam kawę przynieść do pogawędki? 

• Lubię to! 1
  • Haha 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Szlugów

image.png

• Lubię to! 1

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności