Taym1ng Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Taym1ng ||| IP: 31.6.162.39 ||| SteamID: STEAM_1:0:954587056 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: [RC] SteamID ||| Czas nadania bana: 20.01.2025 - 14:11:15 ||| Dlugosc bana: 1 tydzien ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: 27.01.2025 - 14:11:15 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji nagle mnie zarzelo wyrzucac z dupy ze jakis steam id aja nic nie mam XDDDDDDDD pomocy bo chce latac pomóz mordo odbanuj mnie i wez ustaw tak zeby mnie nie wywalalo tak samo na dd2 mialem to pierw XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 20 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ogólnie to chciałem się dowiedzieć i pomóc graczowi. Wbiłem na dc głosowy razem z Krissu i oczekiwałem wyjaśnień. Dostałem odpowiedź, że gracz pobrał program do zmieniania sida bo miał bana na innym serwerze i grał na aktywnym ( na innej sieci ). Bana dostał u nas bo antycheat wykrył jego program + to, że próbował zmieniać sida, żeby wejść na serwer u nas. Więc grzecznie wyjaśniłem mu, że UB nie dostanie, na to dostaliśmy groźby ataków hakerskich na forum Ban zostaje zmieniony na perma z uwagi na to, że gracz chciał oszukać programem naszego bansa. Szczerze to zapraszam wiesz gdzie są drzwi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 20 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi