Avires Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Nick podczas gry: Avires IP/SteamID: 91.246.105.20 Typ serwera: BF2 klasyk Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Maciuś Pan Data, godzina otrzymania bana: 23.01.2025 - Godz: 16:40 Wyjaśnienie: Maciuś się pomylił dając bana. - Chłopak za bardzo się rozpędził. Wydruk z konsoli: https://zapodaj.net/plik-ejTHrU0T9S 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 23 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Maciuś Pan rozpisz demko 24h 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 23 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Bo chcę latać tutaj beż demka. Zbanowalem kolegę przez pomyłkę. Za nim jeszcze wszedł na serwer. Myślałem że to tayming -,- mój błąd za który przepraszam. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 23 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi